Номери телефону на небо при життєвих потребах., При першій же потребі - телефонуйте.
Ксенічка
26 листопада 2013 03:11
Досвідчена господиня
Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Бали: 1656
Псалом 115 (114-9) Не нам, Господи, не нам, але Йменню Своєму дай славу за милість Твою, за правду Твою! 2 (114-10) Пощо мають казати народи: Де ж то їхній Бог? 3 (114-11) А Бог наш на небі, усе, що хотів, учинив. 4 (114-12) Їхні божки срібло й золото, діло рук людських: 5 (114-13) вони мають уста й не говорять, очі мають вони і не бачать, 6 (114-14) мають уші й не чують, мають носа й без нюху, 7 (114-15) мають руки та не дотикаються, мають ноги й не ходять, своїм горлом вони не говорять! 8 (114-16) Нехай стануть такі, як вони, ті, хто їх виробляє, усі, хто надію на них покладає! 9 ¶ (114-17) ізраїлю, надію складай лиш на Господа: Він їм поміч та щит їм! 10 (114-18) Аароновий доме, надійтесь на Господа: Він їм поміч та щит їм! 11 (114-19) Ті, що Господа боїтеся, надійтесь на Господа: Він їм поміч та щит їм! 12 (114-20) Господь пам'ятає про нас, нехай поблагословить! Нехай поблагословить ізраїлів дім, нехай поблагословить Він дім Ааронів! 13 (114-21) Нехай поблагословить Він тих, хто має до Господа страх, малих та великих! 14 (114-22) Нехай вас розмножить Господь, вас і ваших дітей! 15 (114-23) Благословенні ви в Господа, що вчинив небо й землю! 16 (114-24) Небо, небо для Господа, а землю віддав синам людським! 17 (114-25) Не мертві хвалитимуть Господа, ані ті всі, хто сходить у місце мовчання, 18 (114-26) а ми благословлятимемо Господа відтепер й аж навіки! Алілуя!
Ксенічка
26 листопада 2013 03:12
Досвідчена господиня
Цитата: Ксенічка
Цитата: Ксенічка Коли не..спиться .. саме так у мене в цей час колись мені дуже гарна людина прирадила молитись, а саме читати псалми..можливо сон міцним не..ви..давсь так як не закінчила почате, а саме занести до теми псалми для наших спільних потреб..як уже писала раніше..додам..
Псалом 116
115-1) Люблю я Господа, бо Він почув голос мій у благаннях моїх,
2
(115-2) бо Він нахилив Своє ухо до мене, і я кликатиму в свої дні!
3
(115-3) Болі смерти мене оточили і знайшли мене муки шеолу, нещастя та смуток знайшов я!
4
(115-4) А я в ім'я Господа кличу: О Господи, визволи ж душу мою!
5
(115-5) Господь милостивий та справедливий, і наш Бог милосердний!
6
(115-6) Пильнує Господь недосвідчених, став я нужденний, та Він допоможе мені!
7
(115-7) Вернися, о душе моя, до свого відпочинку, бо Господь робить добре тобі,
8
(115-8) бо від смерти Ти визволив душу мою, від сльози моє око, ногу мою від спотикання.
9
(115-9) Я ходитиму перед обличчям Господнім на землях живих!
10
¶ (116-1) Я вірив, коли говорив: Я сильно пригнічений!
11
(116-2) Я сказав був у поспіху: Кожна людина говорить неправду!
12
(116-3) Чим я відплачу Господеві за всі добродійства Його на мені?
13
(116-4) Я чашу спасіння прийму, і прикличу Господнє ім'я!
14
(116-5) Присяги свої Господеві я виконаю перед усім народом Його!
15
(116-6) Дорога в очах Господа смерть богобійних Його!
16
(116-7) О Господи, я бо Твій раб, я Твій раб, син Твоєї невільниці, Ти кайдани мої розв'язав!
17
(116-8) Я жертву подяки Тобі принесу, і Господнім ім'ям буду кликати!
18
(116-9) Присяги свої Господеві я виконаю перед усім народом Його,
19
(116-10) на подвір'ях Господнього дому, посеред тебе, о Єрусалиме! Алілуя!
Psalms 117
Ксенічка
Досвідчена господиня
Псалом 117 1 ¶ Хваліть Господа, всі племена, прославляйте Його, всі народи, 2 бо зміцнилось Його милосердя над нами, а правда Господня навіки! Алілуя!
Ксенічка
Досвідчена господиня
Псалом 118 Дякуйте Господу, добрий бо Він, бо навіки Його милосердя! 2 Нехай скаже ізраїль, бо навіки Його милосердя! 3 Нехай скаже дім Ааронів, бо навіки Його милосердя! 4 Нехай скажуть ті, хто боїться Господа, бо навіки Його милосердя! 5 У тісноті я кликав до Господа, і простором озвався до мене Господь! 6 Зо мною Господь не боюся нікого, що зробить людина мені? 7 Господь серед тих, що мені помагають, і побачу загибіль своїх ненависників. 8 Краще вдаватись до Господа, ніж надіятися на людину, 9 краще вдаватись до Господа, ніж надіятися на вельможних! 10 Всі народи мене оточили, я ж Господнім ім'ям їх понищив! 11 Оточили мене й обступили мене, я ж Господнім ім'ям їх понищив! 12 Оточили мене немов бджоли, та погасли вони, як терновий огонь, я бо Господнім ім'ям їх понищив! 13 Дошкульно попхнув ти мене на падіння, та Господь спас мене! 14 Господь моя сила та пісня, і став Він спасінням мені! 15 Голос співу й спасіння в наметах між праведників: Господня правиця виконує чуда! 16 Правиця Господня підноситься, правиця Господня виконує чуда! 17 Не помру, але житиму, і буду звіщати про чини Господні! 18 Покарати мене покарав був Господь, та смерти мені не завдав. 19 ¶ Відчиніте мені брами правди, я ними ввійду, буду славити Господа! 20 Це брама Господня, праведники в неї входять. 21 Я буду хвалити Тебе, бо озвався до мене, і став Ти спасінням мені! 22 Камінь, що його будівничі відкинули, той наріжним став каменем, 23 від Господа сталося це, і дивне воно в очах наших! 24 Це день, що його створив Господь, радіймо та тішмося в нім! 25 Просимо, Господи, спаси! Просимо, Господи, пощасти! 26 Благословен, хто гряде у Господнє ім'я! Благословляємо вас із Господнього дому! 27 Господь Бог, і засяяв Він нам. Прив'яжіте святковую жертву шнурами аж до наріжників жертівника! 28 Ти мій Бог, і я буду Тебе прославляти, мій Боже, я буду Тебе величати! 29 Дякуйте Господу, добрий бо Він, бо навіки Його милосердя! Psalms 119
Ксенічка
26 листопада 2013 03:13
Досвідчена господиня
Псалом 119 ¶ Блаженні непорочні в дорозі, що ходять Законом Господнім! 2 Блаженні, хто держить свідоцтва Його, хто шукає Його всім серцем, 3 і хто кривди не робить, хто ходить путями Його! 4 ¶ Ти видав накази Свої, щоб виконувати пильно. 5 Коли б же дороги мої були певні, щоб держатись Твоїх постанов, 6 не буду тоді засоромлений я, як буду дивитись на всі Твої заповіді! 7 ¶ Щирим серцем я буду Тебе прославляти, як навчуся законів Твоїх справедливих. 8 Я буду держатись Твоїх постанов, не кидай же зовсім мене! 9 ¶ Чим додержить юнак у чистоті свою стежку? Як держатиметься Твоїх слів! 10 ¶ Цілим серцем своїм я шукаю Тебе, не дай же мені заблудитися від Твоїх заповідей! 11 ¶ Я в серці своїм заховав Твоє слово, щоб мені не грішити проти Тебе. 12 ¶ Благословен єси, Господи, навчи мене постанов Своїх! 13 ¶ Устами своїми я розповідаю про всі присуди уст Твоїх. 14 З дороги свідоцтв Твоїх радію я, як маєтком великим. 15 Про накази Твої розмовлятиму я, і на стежки Твої буду дивитись. 16 Я буду радіти Твоїми постановами, слова Твого не забуду! 17 ¶ Своєму рабові пощасти, щоб я жив, і я буду держатися слова Твого! 18 ¶ Відкрий мої очі, і хай чуда Закону Твого я побачу! 19 ¶ На землі я приходько, Своїх заповідей не ховай Ти від мене! 20 ¶ Омліває душа моя з туги за Твоїми законами кожного часу... 21 ¶ Насварив Ти проклятих отих гордунів, що вхиляються від Твоїх заповідей. 22 ¶ Відверни Ти від мене зневагу та сором, бо держуся свідоцтв Твоїх я! 23 ¶ Теж вельможі сидять та на мене змовляються, та Твій раб про постанови Твої розмовляє, 24 ¶ і свідоцтва Твої то потіха моя, то для мене дорадники! 25 ¶ Душа моя гнеться до пороху, за словом Своїм оживи Ти мене! 26 ¶ Про дороги свої я казав, і почув Ти мене, навчи Ти мене постанов Своїх! 27 Дай мені розуміти дорогу наказів Твоїх, і про чуда Твої я звіщатиму. 28 ¶ Розпливає зо смутку душа моя, постав мене згідно зо словом Своїм! 29 Дорогу неправди від мене відсунь, і дай мені з ласки Своєї Закона! 30 ¶ Я вибрав путь правди, закони Твої біля себе поставив. 31 До свідоцтв Твоїх я приєднався, Господи, не посором же мене! 32 Буду бігти шляхом Твоїх заповідей, бо пошириш Ти серце моє. 33 ¶ Путь Своїх постанов покажи мені, Господи, і я буду держатись її до кінця! 34 Дай мені зрозуміти, і нехай я держуся Закону Твого, і всім серцем я буду триматись його! 35 ¶ Провадь мене стежкою Твоїх заповідей, бо в ній я знайшов уподобу. 36 Серце моє прихили до свідоцтв Твоїх, а не до користи. 37 ¶ Відверни мої очі, щоб марноти не бачили, на дорозі Своїй оживи Ти мене! 38 ¶ Для Свого раба сповни слово Своє, що на страх Твій воно. 39 ¶ Відверни Ти від мене зневагу, якої боюся, бо добрі закони Твої. 40 ¶ Ось я прагну наказів Твоїх, оживи мене правдою Своєю! 41 ¶ і хай зійде на мене, о Господи, милість Твоя, спасіння Твоє, згідно з словом Твоїм, 42 і нехай відповім я тому, хто словом ганьбить мене, бо надіюсь на слово Твоє! 43 ¶ і не відіймай з моїх уст слова правди ніколи, бо я жду Твоїх присудів! 44 А я буду держатися завжди Закону Твого, на вічні віки! 45 ¶ і буду ходити в широкості, бо наказів Твоїх я шукаю. 46 і буду я перед царями звіщати про свідоцтва Твої, й не зазнаю я сорому! 47 і буду я розкошувати Твоїми заповідями, бо їх полюбив, 48 і я руки свої простягну до Твоїх заповідей, бо їх полюбив, і буду роздумувати про Твої постанови! 49 ¶ Пам'ятай про те слово Своєму рабові, що його наказав Ти чекати мені. 50 ¶ Це розрада моя в моїм горі, як слово Твоє оживляє мене. 51 ¶ Гордуни насміхалися з мене занадто, та я не відступив від Закону Твого! 52 ¶ Твої присуди я пам'ятаю відвіку, о Господи, і радію! 53 ¶ Буря мене обгорнула через нечестивих, що Закона Твого опускають! 54 ¶ Співи для мене Твої постанови у домі моєї мандрівки. 55 ¶ Я вночі пам'ятаю ім'я Твоє, Господи, і держуся Закону Твого! 56 Оце сталось мені, бо наказів Твоїх я держуся. 57 ¶ Я сказав: Моя доля, о Господи, щоб держатись мені Твоїх слів. 58 ¶ Я благаю Тебе цілим серцем: Учини мені милість за словом Своїм! 59 ¶ Я розважив дороги свої, й до свідоцтв Твоїх ноги свої звернув. 60 Я спішу й не барюся виконувати Твої заповіді. 61 ¶ Тенета безбожних мене оточили, та я не забув про Закона Твого. 62 ¶ Опівночі встаю я, щоб скласти подяку Тобі за присуди правди Твоєї. 63 ¶ Я приятель всім, хто боїться Тебе, й хто накази Твої береже! 64 ¶ Милосердя Твого, о Господи, повна земля, навчи Ти мене Своїх постанов! 65 ¶ Ти з рабом Своїм добре зробив, Господи, за словом Своїм. 66 Навчи мене доброго розуму та познавання, бо в заповіді Твої вірую я! 67 ¶ Доки я не страждав, блудив був, та тепер я держусь Твого слова. 68 ¶ Ти добрий, і чиниш добро, навчи Ти мене Своїх постанов! 69 ¶ Гордуни вимишляють на мене неправду, а я цілим серцем держуся наказів Твоїх. 70 Зробилось нечуле, як лій, їхнє серце, а я розкошую з Закону Твого. 71 ¶ Добре мені, що я змучений був, щоб навчитися Твоїх постанов! 72 ¶ Ліпший для мене Закон Твоїх уст, аніж тисячі золота й срібла. 73 ¶ Руки Твої створили мене й збудували мене, подай мені розуму, й хай я навчусь Твоїх заповідей! 74 ¶ Хто боїться Тебе, ті побачать мене та й зрадіють, бо я Твого слова чекаю! 75 ¶ Знаю я, Господи, що справедливі були Твої присуди, і справедливо мене понижав Ти. 76 ¶ Нехай буде милість Твоя на розраду мені, за словом Твоїм до Свого раба. 77 Нехай зійде на мене Твоє милосердя, й я житиму, бо Закон Твій розрада моя. 78 ¶ Нехай гордуни посоромлені будуть, бо робили нечесно, а я буду роздумувати про накази Твої. 79 До мене повернуться ті, хто боїться Тебе, і пізнають свідоцтва Твої. 80 ¶ Нехай серце моє буде чисте в Твоїх постановах, щоб я не посоромився! 81 ¶ Душа моя слабне від туги за спасінням Твоїм, чекаю я слова Твого! 82 За словом Твоїм гаснуть очі мої та питають: Коли Ти потішиш мене?... 83 ¶ Хоч я став, як той міх у диму, та Твоїх постанов не забув. 84 ¶ Скільки днів для Твого раба? Коли присуда зробиш моїм переслідникам? 85 ¶ Гордуни покопали були мені ями, що не за Законом Твоїм. 86 Усі Твої заповіді справедливі; неправдиво мене переслідують, допоможи Ти мені! 87 Малощо не погубили мене на землі, та я не покинув наказів Твоїх! 88 ¶ Оживи Ти мене за Своїм милосердям, і я буду триматися свідчення уст Твоїх! 89 ¶ Навіки, о Господи, слово Твоє в небесах пробуває. 90 З роду в рід Твоя правда; Ти землю поставив і стала вона, 91 усі за Твоїми судами сьогодні стоять, бо раби Твої всі. 92 ¶ Коли б не Закон Твій, розрада моя, то я був би загинув в недолі своїй! 93 ¶ Я повік не забуду наказів Твоїх, бо Ти ними мене оживляєш. 94 ¶ Твій я, спаси Ти мене, бо наказів Твоїх я шукаю! 95 ¶ Чекають безбожні забити мене, а я про свідоцтва Твої розважаю. 96 ¶ Я бачив кінець усього досконалого, але Твоя заповідь вельми широка! 97 ¶ Як я кохаю Закона Твого, цілий день він розмова моя! 98 ¶ Твоя заповідь робить мудрішим мене від моїх ворогів, вона бо навіки моя! 99 Я став розумніший за всіх своїх учителів, бо свідоцтва Твої то розмова моя! 100 Став я мудріший за старших, бо держуся наказів Твоїх! 101 ¶ Я від кожної злої дороги повстримую ноги свої, щоб держатися слова Твого. 102 ¶ Я не ухиляюся від Твоїх присудів, Ти бо навчаєш мене. 103 ¶ Яке то солодке слово Твоє для мого піднебіння, солодше від меду воно моїм устам! 104 Від наказів Твоїх я мудріший стаю, тому то ненавиджу всяку дорогу неправди! 105 ¶ Для моєї ноги Твоє слово світильник, то світло для стежки моєї. 106 ¶ Я присяг і дотримаю, що буду держатися присудів правди Твоєї. 107 ¶ Перемучений я аж занадто, за словом Своїм оживи мене, Господи! 108 ¶ Хай же будуть приємні Тобі жертви уст моїх, Господи, і навчи Ти мене Своїх присудів! 109 ¶ У небезпеці душа моя завжди, але я Закону Твого не забув. 110 Безбожні поставили пастку на мене, та я не зблудив від наказів Твоїх. 111 ¶ Я навіки свідоцтва Твої вспадкував, бо вони радість серця мого. 112 Я серце своє нахилив, щоб чинити Твої постанови, повік, до кінця. 113 ¶ Сумнівне ненавиджу я, а Закона Твого покохав. 114 ¶ Ти моя охорона та щит мій, чекаю я слова Твого. 115 ¶ Відступіться від мене, злочинці, і я буду держатися заповідей мого Бога! 116 ¶ За словом Своїм підіпри Ти мене, і я житиму, і в надії моїй не завдай мені сорому! 117 Підкріпи Ти мене і спасуся, і я буду дивитися завжди в Твої постанови! 118 ¶ Ти погорджуєш усіма, хто від Твоїх постанов відступає, бо хитрощі їхні неправда. 119 Всіх безбожних землі відкидаєш, як жужель, тому покохав я свідоцтва Твої. 120 Зо страху Твого моє тіло тремтить, й я боюсь Твоїх присудів! 121 ¶ Я право та правду чиню, щоб мене не віддав Ти моїм переслідникам. 122 Поручи Ти на добре Свого раба, щоб мене гордуни не гнобили. 123 ¶ Гаснуть очі мої за спасінням Твоїм та за словом правди Твоєї. 124 ¶ Учини ж Ти Своєму рабові за Своїм милосердям, і навчи Ти мене Своїх постанов! 125 Я раб Твій, і зроби мене мудрим, і свідоцтва Твої буду знати! 126 ¶ Це для Господа час, щоб діяти: Закона Твого уневажнили. 127 ¶ Тому я люблю Твої заповіді більш від золота й щирого золота. 128 Тому всі накази Твої уважаю за слушні, а кожну дорогу неправди ненавиджу! 129 ¶ Чудові свідоцтва Твої, тому то душа моя держиться їх. 130 ¶ Вхід у слова Твої світло дає, недосвідчених мудрими робить. 131 ¶ Я уста свої розкриваю й повітря ковтаю, бо чую жадобу до Твоїх заповідей. 132 ¶ Обернися до мене та будь милостивий мені, Як чиниш Ти тим, хто кохає імення Твоє. 133 ¶ Своїм словом зміцни мої кроки, і не дай панувати надо мною ніякому прогріхові. 134 ¶ Від людського утиску визволь мене, і нехай я держуся наказів Твоїх! 135 ¶ Хай засяє лице Твоє на Твого раба, і навчи Ти мене уставів Своїх! 136 ¶ Пливуть водні потоки з очей моїх, бо Твого Закону не додержують... 137 ¶ Ти праведний, Господи, і прямі Твої присуди, 138 бо Ти наказав справедливі свідоцтва Свої й щиру правду! 139 ¶ Нищить мене моя ревність, бо мої вороги позабували слова Твої. 140 ¶ Вельми очищене слово Твоє, і Твій раб його любить. 141 ¶ Я малий і погорджений, та не забуваю наказів Твоїх. 142 ¶ Правда Твоя правда вічна, а Закон Твій то істина. 143 ¶ Недоля та утиск мене обгорнули, але Твої заповіді моя розкіш! 144 Правда свідоцтв Твоїх вічна, подай мені розуму, й буду я жити! 145 ¶ Цілим серцем я кличу: почуй мене, Господи, і я буду держатись уставів Твоїх! 146 Я кличу до Тебе, спаси Ти мене, і я буду держатись свідоцтв Твоїх! 147 ¶ Світанок я випередив та й вже кличу, Твого слова чекаю. 148 Мої очі сторожі нічні випереджують, щоб про слово Твоє розмовляти. 149 ¶ Почуй же мій голос з Свого милосердя, о Господи, оживи Ти мене з Свого присуду! 150 ¶ Наближаться ті, що за чином ганебним ганяють, від Закону Твого далекі, 151 та близький Ти, о Господи, а всі Твої заповіді справедливість! 152 ¶ Віддавна я знаю свідоцтва Твої, бо навіки Ти їх заклав! 153 ¶ Подивись на недолю мою та мене порятуй, бо я не забуваю Закону Твого! 154 Вступися за справу мою й мене визволи, за словом Своїм оживи Ти мене! 155 ¶ Від безбожних спасіння далеке, бо вони не шукають Твоїх постанов. 156 ¶ Велике Твоє милосердя, о Господи, оживи Ти мене з Свого присуду! 157 ¶ Багато моїх переслідників та ворогів моїх, але від свідоцтв Твоїх не відхиляюсь! 158 ¶ Бачив я зрадників й бридився ними, бо не держать вони Твого слова. 159 ¶ Подивися: люблю я накази Твої, за милосердям Своїм оживи мене, Господи! 160 ¶ Правда підвалина слова Твого, а присуди правди Твоєї навіки. 161 ¶ Безневинно вельможі мене переслідують, та серце моє Твого слова боїться. 162 ¶ Радію я словом Твоїм, ніби здобич велику знайшов. 163 ¶ Я неправду ненавиджу й бриджуся нею, покохав я Закона Твого! 164 ¶ Сім раз денно я славлю Тебе через присуди правди Твоєї. 165 ¶ Мир великий для тих, хто кохає Закона Твого, і не мають вони спотикання. 166 ¶ На спасіння Твоє я надіюся, Господи, і Твої заповіді виконую. 167 ¶ Душа моя держить свідоцтва Твої, і я сильно люблю їх. 168 Я держуся наказів Твоїх та свідоцтв Твоїх, бо перед Тобою мої всі дороги! 169 ¶ Благання моє хай наблизиться перед лице Твоє, Господи, за словом Своїм подай мені розуму! 170 Нехай прийде молитва моя перед лице Твоє, за словом Своїм мене визволь! 171 ¶ Нехай уста мої вимовляють хвалу, бо уставів Своїх Ти навчаєш мене. 172 ¶ Хай язик мій звіщатиме слово Твоє, бо всі Твої заповіді справедливість. 173 ¶ Нехай буде рука Твоя в поміч мені, бо я вибрав накази Твої. 174 Я прагну спасіння Твого, о Господи, а Закон Твій то розкіш моя! 175 ¶ Хай душа моя буде жива, і хай славить Тебе, а Твій присуд нехай допоможе мені! 176 ¶ Я блукаю, немов та овечка загублена, пошукай же Свого раба, бо я не забув Твоїх заповідей!...
Ксенічка
26 листопада 2013 03:14
Досвідчена господиня
Псалом 120 Пісня прочан. Я кликав до Господа в горі своїм, і Він мене вислухав, 2 Господи, визволь же душу мою від губи неправдивої, від язика зрадливого! 3 Що Тобі дасть, або що для Тебе додасть лукавий язик? 4 Загострені стріли потужного із ялівцевим вугіллям! 5 ¶ Горе мені, що замешкую в Мешеху, що живу із шатрами Кедару! 6 Довго душа моя перебувала собі разом з тими, хто ненавидить мир: 7 я за мир, та коли говорю, то вони за війну! Psalms 121
Ксенічка
Досвідчена господиня
Псалом 121 Свої очі я зводжу на гори, звідки прийде мені допомога, 2 мені допомога від Господа, що вчинив небо й землю! 3 Він не дасть захитатись нозі твоїй, не здрімає твій Сторож: 4 оце не дрімає й не спить Сторож ізраїлів! 5 Господь то твій Сторож, Господь твоя тінь при правиці твоїй, 6 удень сонце не вдарить тебе, ані місяць вночі! 7 Господь стерегтиме тебе від усякого зла, стерегтиме Він душу твою, 8 Господь стерегтиме твій вихід та вхід відтепер аж навіки! Psalms 122
Ксенічка
Досвідчена господиня
Псалом 122 Давидова. Я радів, як казали мені: Ходімо до дому Господнього! 2 Ноги наші стояли в воротях Твоїх, Єрусалиме. 3 Єрусалиме, збудований ти як те місто, що злучене разом, 4 куди сходять племена, племена Господні, щоб свідчити ізраїлеві, щоб іменню Господньому дякувати! 5 Бо то там на престолах для суду сидять, на престолах дому Давидового. 6 ¶ Миру бажайте для Єрусалиму: Нехай будуть безпечні, хто любить тебе! 7 Нехай буде мир у твоїх передмур'ях, безпека в палатах твоїх! 8 Ради братті моєї та друзів моїх я буду казати: Мир тобі! 9 Ради дому Господа, нашого Бога, я буду шукати для тебе добра! Psalms 123
Ксенічка
26 листопада 2013 03:15
Досвідчена господиня
Псалом 123 Свої очі я зводжу до Тебе, що на небесах пробуваєш! 2 Ото бо, як очі рабів до руки їх панів, як очі невільниці до руки її пані, отак наші очі до Господа, нашого Бога, аж поки не змилується Він над нами! 3 Помилуй нас, Господи, помилуй нас, бо погорди ми досить наситились! 4 Душа наша наситилась досить собі: від безпечних наруги, від пишних погорди!...
Ксенічка
26 листопада 2013 03:15
Досвідчена господиня
Псалом 124 Давидова. Коли б не Господь, що був з нами нехай но ізраїль повість! 2 коли б не Господь, що був з нами, як повстала була на нас людина, 3 то нас поковтали б живцем, коли розпалився на нас їхній гнів, 4 то нас позаливала б вода, душу нашу потік перейшов би, 5 душу нашу тоді перейшла б та бурхлива вода! 6 ¶ Благословенний Господь, що не дав нас на здобич для їхніх зубів! 7 Душа наша, як птах, урятувалась із сільця птахоловів, сільце розірвалось, а ми врятувались! 8 Наша поміч ув імені Господа, що вчинив небо й землю! Psalms 125
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості , не можуть залишати відповіді в даному форумі.
Зараз: 27 листопада 2024 22:40
Зараз на сайті
Всього на сайті: 12
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні