Рецепти

Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |

логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?

Рецепти

Відповісти
 Номери телефону на небо при життєвих потребах., При першій же потребі - телефонуйте.
Ксенічка
25 листопада 2013 17:11
Повідомлення #141

Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар

Бали: 1656
Псалом 35-36

Грішне слово безбожного в серці моїм: Нема страху Божого перед очима його,

2

(36-3) бо в очах своїх він до себе підлещується, щоб буцім то гріх свій знайти, щоб зненавидіти.

3

(36-4) Слова його уст то марнота й обмана, перестав він бути мудрим, щоб чинити добро.

4

(36-5) Беззаконство задумує він на постелі своїй, стає на дорозі недобрій, не цурається злого.

5

¶ (36-6) Господи, аж до небес милосердя Твоє, аж до хмар Твоя вірність,

6

(36-7) Твоя справедливість немов гори Божі, Твої суди безодня велика, людину й худобу спасаєш Ти, Господи!

7

(36-8) Яка дорога Твоя милість, о Боже, і ховаються людські сини в тіні Твоїх крил:

8

(36-9) вони з ситости дому Твого напоюються, і Ти їх напуваєш з потока Своїх солодощів,

9

(36-10) бо в Тебе джерело життя, в Твоїм світлі побачимо світло!

10

(36-11) Продовж Свою милість на тих, хто знає Тебе, а правду Свою на людей щиросердих!

11

(36-12) Нога пишних нехай не наступить на мене, і безбожна рука нехай не викидає мене!

12

(36-13) Попадали там беззаконники, повалено їх і встати не зможуть.
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
25 листопада 2013 17:12
Повідомлення #142

Досвідчена господиня
  • 68

Цитата: Ксенічка
Цитата: Ксенічка
Коли осіння туга починає проймати добре читати псалми голосно, цим славлячи Христа і призиваючи на допомогу.
Я додам сюди всі попорядочку, щоб часом ми разом змогли зібратись тут в одному містечку і підтримати одна одну.

Псалом 36-37

Не розпалюйся гнівом своїм на злочинців, не май заздрости до беззаконних,

2

бо вони, як трава, будуть скоро покошені, і мов та зелена билина пов'януть!

3

Надійся на Господа й добре чини, землю замешкуй та правди дотримуй!

4

Хай Господь буде розкіш твоя, і Він сповнить тобі твого серця бажання!

5

На Господа здай дорогу свою, і на Нього надію клади, і Він зробить,

6

і Він випровадить, немов світло, твою справедливість, а правду твою немов південь.

7

¶ Жди Господа мовчки й на Нього надійся, не розпалюйся гнівом на того, хто щасливою чинить дорогу свою, на людину, що виконує задуми злі.

8

Повстримайсь від гніву й покинь пересердя, не розпалюйся лютістю, щоб чинити лиш зло,

9

бо витяті будуть злочинці, а ті, хто вповає на Господа землю вспадкують!

10

А ще трохи й не буде безбожного, і будеш дивитись на місце його і не буде його,

11

а покірні вспадкують землю, і зарозкошують миром великим!

12

Лихе замишляє безбожний на праведного, і скрегоче на нього своїми зубами,

13

та Господь посміється із нього, бачить бо Він, що наближується його день!

14

Безбожні меча добувають та лука свого натягають, щоб звалити нужденного й бідного, щоб порізати людей простої дороги,

15

та ввійде їхній меч до їхнього власного серця, і поламані будуть їхні луки!

16

Краще мале справедливого, ніж велике багатство безбожних, і то багатьох,

17

бо зламані будуть рамена безбожних, а справедливих Господь підпирає!

18

Знає Господь дні невинних, а їхня спадщина пробуде навіки,

19

за лихоліття не будуть вони посоромлені, і за днів голоду ситими будуть.

20

Бо загинуть безбожні, і Господні вороги, як овечий той лій, заникнуть, у димі заникнуть вони!

21

¶ Позичає безбожний і не віддає, а праведний милість висвідчує та роздає,

22

бо благословенні від Нього вспадкують землю, а прокляті від Нього понищені будуть!

23

Від Господа кроки людини побожної ставляться міцно, і Він любить дорогу її;

24

коли ж упаде, то не буде покинена, бо руку її підпирає Господь.

25

Я був молодий і постарівся, та не бачив я праведного, щоб опущений був, ні нащадків його, щоб хліба просили.

26

Кожен день виявляє він милість та позичає, і над потомством його благословення.

27

Ухиляйся від злого та добре чини, та й навіки живи!

28

Бо любить Господь справедливість, і Він богобійних Своїх не покине, вони будуть навіки бережені, а насіння безбожних загине!

29

Успадкують праведні землю, і повік будуть жити на ній.

30

Уста праведного кажуть мудрість, язик же його промовляє про право,

31

Закон Бога його в його серці, кроки його не спіткнуться.

32

А безбожний чатує на праведного, і пильнує забити його,

33

та Господь не зоставить його в руках того, і несправедливим не вчинить його, коли буде судити його.

34

¶ Надійся на Господа, та держися дороги Його, і піднесе Він тебе, щоб успадкувати землю, ти бачитимеш, як понижені будуть безбожні.

35

Я бачив безбожного, що збуджував пострах, що розкоренився, немов саморосле зелене те дерево,

36

та він проминув, й ось немає його, і шукав я його, й не знайшов!

37

Бережи неповинного та дивися на праведного, бо людині спокою належить майбутність,

38

переступники ж разом понищені будуть, майбутність безбожних загине!

39

А спасіння праведних від Господа, Він їхня твердиня за час лихоліття,

40

і Господь їм поможе та їх порятує, визволить їх від безбожних і їх збереже, бо вдавались до Нього вони!
Ксенічка
25 листопада 2013 17:12
Повідомлення #143

Досвідчена господиня
  • 68

Псалом 37-38

Господи, не карай мене в гніві Своїм, і не завдавай мені кари в Своїм пересерді,

2

(38-3) бо прошили мене Твої стріли, і рука Твоя тяжко спустилась на мене...

3

(38-4) Від гніву Твого нема цілого місця на тілі моїм, немає спокою в костях моїх через мій гріх,

4

(38-5) бо провини мої переросли мою голову, як великий тягар, вони тяжчі над сили мої,

5

(38-6) смердять та гниють мої рани з глупоти моєї...

6

(38-7) Скорчений я, і над міру похилений, цілий день я тиняюсь сумний,

7

(38-8) бо нутро моє повне запалення, і в тілі моїм нема цілого місця...

8

(38-9) Обезсилений я й перемучений тяжко, ридаю від стогону серця свого...

9

(38-10) Господи, всі бажання мої перед Тобою, зідхання ж моє не сховалось від Тебе.

10

(38-11) Сильно тріпочеться серце моє, опустила мене моя сила, навіть ясність очей моїх і вона не зо мною...

11

(38-12) Друзі мої й мої приятелі поставали здаля від моєї біди, а ближні мої поставали оподаль...

12

¶ (38-13) Тенета розставили ті, хто чатує на душу мою, а ті, хто бажає нещастя мені, говорять прокляття, і ввесь день вимишляють зрадливе!

13

(38-14) А я, мов глухий, вже не чую, і мов той німий, який уст своїх не відкриває...

14

(38-15) і я став, мов людина, що нічого не чує і в устах своїх оправдання не має,

15

(38-16) бо на Тебе надіюся я, Господи, Ти відповіси, Господи, Боже мій!

16

(38-17) Бо сказав я: Нехай не потішаться з мене, нехай не несуться вони понад мене, коли послизнеться нога моя!

17

(38-18) Бо я до упадку готовий, і передо мною постійно недуга моя,

18

(38-19) бо провину свою визнаю, журюся гріхом своїм я!

19

(38-20) А мої вороги проживають, міцніють, і без причини помножилися мої недруги...

20

(38-21) Ті ж, хто відплачує злом за добро, обчорнюють мене, бо женусь за добром...

21

(38-22) Не покинь мене, Господи, Боже мій, не віддаляйся від мене,

22

(38-23) поспіши мені на допомогу, Господи, Ти спасіння моє!
Ксенічка
25 листопада 2013 17:13
Повідомлення #144

Досвідчена господиня
  • 68

Псалом 38-39

Я сказав: Пильнувати я буду дороги свої, щоб своїм язиком не грішити, накладу я вуздечку на уста свої, поки передо мною безбожний.

2

(39-3) Занімів я в мовчанні, замовк про добро, а мій біль був подражнений.

3

(39-4) Розпалилося серце моє у моєму нутрі, палає огонь від мого роздумування... Я став говорити своїм язиком:

4

(39-5) Повідоми мене, Господи, про кінець мій та про днів моїх міру, яка то вона, нехай знаю, коли я помру!

5

(39-6) Ось відміряв долонею Ти мої дні, а мій вік як ніщо проти Тебе, і тільки марнота сама кожна людина жива! Села.

6

(39-7) У темноті лиш ходить людина, клопочеться тільки про марне: громадить вона, та не знає, хто звозити буде оте!

7

¶ (39-8) А тепер на що маю надіятись, Господи? Надія моя на Тебе вона!

8

(39-9) Від усіх моїх прогріхів визволи мене, не чини мене посміхом для нерозумного!

9

(39-10) Занімів я та уст своїх не відкриваю, бо Ти те вчинив,

10

(39-11) забери Ти від мене Свій доторк, від порази Твоєї руки я кінчаюсь...

11

(39-12) Ти караєш людину докорами за беззаконня, Ти знищив, як міль, привабність її, кожна людина направду марнота! Села.

12

(39-13) Вислухай, Господи, молитву мою, і почуй благання моє, не будь мовчазний до моєї сльози, бо приходько я в Тебе, мандрівник, як батьки мої всі!

13

(39-14) Відверни гнів від мене і я підкріплюся, перше ніж відійду, і не буде мене!
Ксенічка
25 листопада 2013 17:13
Повідомлення #145

Досвідчена господиня
  • 68

Псалом 39-40

Непохитно надіюсь на Господа, і Він прихилився до мене, і благання моє Він почув.

2

(40-3) Витяг мене Він із згубної ями, із багна болотистого, і поставив на скелі ноги мої, і зміцнив мої стопи,

3

(40-4) і дав пісню нову в мої уста, для нашого Бога хвалу, нехай бачать багато-хто й пострах хай мають, і хай вони мають надію, на Господа!

4

(40-5) Блаженна людина, що Бога вчинила своєю твердинею, і не зверталась до пишних та тих, що вони до неправди схиляються!

5

(40-6) Багато вчинив Ти, о Господи, Боже мій, Твої чуда й думки Твої тільки про нас, нема Тобі рівного! Я хотів би все це показати й про це розказати, та воно численніше, щоб можна його розповісти.

6

¶ (40-7) Жертви й приношення Ти не схотів, Ти розкрив мені уші, цілопалення й жертви покутної Ти не жадав.

7

(40-8) Тоді я сказав: Ось я прийшов із звоєм книжки, про мене написаної.

8

(40-9) Твою волю чинити, мій Боже, я хочу, і Закон Твій у мене в серці.

9

(40-10) Я проповідував правду в великому зборі, ото, своїх уст не ув'язнюю я, Господи, знаєш Ти,

10

(40-11) справедливість Твою не ховав я в середині серця свого, про вірність Твою та спасіння Твоє я звіщав, не таїв я про милість Твою та про правду Твою на великім зібранні.

11

¶ (40-12) Тому, Господи, не ув'язни милосердя Свого від мене, а милість та правда Твоя нехай завжди мене стережуть,

12

(40-13) бо нещастя без ліку мене оточили, беззаконня мої досягли вже мене, так що й бачити не можу, вони численнішими стали за волосся на моїй голові, і серце моє опустило мене...

13

(40-14) Зволь спасти мене, Господи, Господи, поспіши ж бо на поміч мені,

14

(40-15) нехай посоромлені будуть, і хай зганьблені будуть усі, хто шукає моєї душі, щоб схопити її! Нехай подадуться назад, і нехай посоромлені будуть, хто бажає для мене лихого!

15

(40-16) Бодай скам'яніли від сорому ті, хто говорить до мене: Ага! Ага!

16

(40-17) Нехай тішаться та веселяться Тобою всі ті, хто шукає Тебе та хто любить спасіння Твоє, нехай завжди говорять: Хай буде великий Господь!

17

(40-18) А я вбогий та бідний, за мене подбає Господь: моя поміч і мій оборонець то Ти, Боже мій, не спізняйся!
Ксенічка
25 листопада 2013 17:14
Повідомлення #146

Досвідчена господиня
  • 68

Псалом 40-41

Блаженний, хто дбає про вбогого, в день нещастя Господь порятує його!

2

(41-3) Господь берегтиме його та його оживлятиме, буде блаженний такий на землі, і Він не видасть його на поталу його ворогам!

3

(41-4) На ложі недуги подасть йому сили Господь, усе ложе йому перемінить в недузі його.

4

(41-5) Я промовив був: Господи, май же Ти милість до мене, вилікуй душу мою, бо я перед Тобою згрішив!

5

¶ (41-6) Вороги мої кажуть на мене лихе: Коли вмре та загине імення його?

6

(41-7) А коли хто приходить відвідати, мовить марне: його серце збирає для себе лихе, і як вийде надвір, то говорить про те...

7

(41-8) Всі мої вороги між собою шепочуться разом на мене, на мене лихе замишляють:

8

(41-9) Негідна річ тисне його, а що він поклався то більше не встане!...

9

(41-10) Навіть приятель мій, на якого надіявся я, що мій хліб споживав, підняв проти мене п'яту!

10

(41-11) Але, Господи, помилуй мене, і мене підійми, і я їм відплачу,

11

(41-12) із того довідаюся, що Ти любиш мене, коли надо мною сурмити не буде мій ворог.

12

(41-13) А я через невинність мою Ти підсилиш мене, і перед обличчям Своїм ти поставиш навіки мене!

13

(41-14) Благословенний Господь, Бог ізраїлів, від віку й до віку! Амінь і амінь!
Ксенічка
26 листопада 2013 02:36
Повідомлення #147

Досвідчена господиня
  • 68

Коли не..спиться .. саме так у мене в цей час колись мені дуже гарна людина прирадила молитись, а саме читати псалми..можливо сон міцним не..ви..давсь так як не закінчила почате, а саме занести до теми псалми для наших спільних потреб..як уже писала раніше..додам..

Псалом 42-43

Як лине той олень до водних потоків, так лине до Тебе, о Боже, душа моя,

2

(42-3) душа моя спрагнена Бога, Бога Живого! Коли я прийду й появлюсь перед Божим лицем?

3

(42-4) Сльоза моя стала для мене поживою вдень та вночі, коли кажуть мені цілий день: Де твій Бог?

4

(42-5) Як про це пригадаю, то душу свою виливаю, як я многолюдді ходив, і водив їх до Божого дому, із голосом співу й подяки святкового натовпу...

5

(42-6) Чого, душе моя, ти сумуєш, і чого ти в мені непокоїшся? Май надію на Бога, бо я Йому буду ще дякувати за спасіння Його!

6

¶ (42-7) Мій Боже, душа моя тужить в мені, бо я пам'ятаю про Тебе з країни Йордану й Гермону, із гори із Міц'ар.

7

(42-8) Прикликає безодня безодню на гуркіт Твоїх водоспадів, усі вали Твої й хвилі Твої перейшли надо мною.

8

(42-9) Удень виявляє Господь Свою милість, уночі ж Його пісня зо мною, молитва до Бога мого життя!

9

(42-10) Повім я до Бога: Ти Скеле моя, чому Ти про мене забув? Чого я блукаю сумний через утиск ворожий?

10

(42-11) Ніби кості ламають мені, коли вороги мої лають мене, коли кажуть мені цілий день: Де твій Бог?

11

(42-12) Чого, душе моя, ти сумуєш, і чого ти в мені непокоїшся? Май надію на Бога, бо я Йому буду ще дякувати за спасіння Його, мого Бога!

Ксенічка
26 листопада 2013 02:37
Повідомлення #148

Досвідчена господиня
  • 68

Псалом 44

Розсуди мене, Боже, й справуйся за справу мою із людьми небогобійними, визволь мене від людини обмани та кривди!

2

Бож Бог Ти моєї твердині, чого ж Ти покинув мене? Чого я блукаю сумний через утиск ворожий?

3

Пошли Своє світло та правду Свою, вони мене будуть провадити, вони запровадять мене до Твоєї святої гори та до місць пробування Твого.

4

і нехай я дістанусь до Божого жертівника, до Бога розради й потіхи моєї, і буду на арфі хвалити Тебе, Боже, Боже Ти мій!

5

Чого, душе моя, ти сумуєш, і чого ти в мені непокоїшся? Май надію на Бога, бо я Йому буду ще дякувати за спасіння Його, мого Бога!
Ксенічка
26 листопада 2013 02:37
Повідомлення #149

Досвідчена господиня
  • 68

Псалом 45

Боже, своїми ушима ми чули, наші батьки нам оповідали: велике Ти діло вчинив за їхніх днів, за днів стародавніх:

2

(44-3) Ти вигнав поганів Своєю рукою, а їх осадив, понищив народи, а їх Ти поширив!

3

(44-4) Не мечем бо своїм вони землю посіли, і їхнє рамено їм не помогло, а правиця Твоя та рамено Твоє, та Світло обличчя Твого, бо Ти їх уподобав!

4

(44-5) Ти Сам Цар мій, о Боже, звели ж про спасіння для Якова:

5

(44-6) Тобою поб'ємо своїх ворогів, ім'ям Твоїм будемо топтати повсталих на нас,

6

(44-7) бо я буду надіятися не на лука свого, і мій меч не поможе мені,

7

(44-8) але Ти нас спасеш від противників наших, і наших ненависників засоромиш!

8

(44-9) Ми хвалимось Богом щодня, і повіки ім'я Твоє славимо, Села,

9

¶ (44-10) та однак Ти покинув і нас засоромив, і вже не виходиш із нашими військами:

10

(44-11) Ти вчинив, що від ворога ми обернулись назад, а наші ненависники грабували собі наш маєток...

11

(44-12) Ти віддав нас на поїд, немов тих овечок, і нас розпорошив посеред народів,

12

(44-13) Ти за безцін продав Свій народ, і ціни йому не побільшив!

13

(44-14) Ти нас нашим сусідам віддав на зневагу, на наругу та посміх для наших околиць,

14

(44-15) Ти нас учинив за прислів'я поганам, і головою хитають народи на нас...

15

(44-16) Передо мною щоденно безчестя моє, і сором вкриває обличчя моє,

16

(44-17) через голос того, хто лає мене й проклинає, через ворога й месника...

17

¶ (44-18) Прийшло було все це на нас, та ми не забули про Тебе, й заповіту Твого не порушили,

18

(44-19) не вступилось назад наше серце, і не відхилився наш крок від Твоєї дороги!

19

(44-20) Хоч у місце шакалів Ти випхнув був нас, і прикрив був нас смертною тінню,

20

(44-21) чи й тоді ми забули ім'я Бога нашого, і руки свої простягнули до Бога чужого?

21

(44-22) Таж про те Бог довідається, бо Він знає таємності серця,

22

(44-23) що нас побивають за Тебе щоденно, пораховано нас, як овечок жертовних...

23

(44-24) Прокинься ж, для чого Ти, Господи, спиш? Пробудися, не кидай назавжди!

24

(44-25) Для чого обличчя Своє Ти ховаєш, забуваєш про нашу недолю та нашу тісноту?

25

(44-26) Бо душа наша знижилася аж до пороху, а живіт наш приліг до землі...

26

(44-27) Устань же, о Помоче наша, і викупи нас через милість Свою!
Ксенічка
26 листопада 2013 02:38
Повідомлення #150

Досвідчена господиня
  • 68

Псалом 45-46

45-2) Моє серце бринить добрим словом, проказую я: Для Царя мої твори, мій язик мов перо скорописця!

2

(45-3) Ти кращий від людських синів, в Твоїх устах розлита краса та добро, тому благословив Бог навіки Тебе.

3

(45-4) Прив'яжи до стегна Свого, Сильний, Свого меча, красу Свою та величність Свою,

4

(45-5) і в величності Своїй сідай, та й верхи помчися за справи правди, і лагідности та справедливости, і навчить Тебе страшних чинів правиця Твоя!

5

(45-6) Твої стріли нагострені, а від них під Тобою народи попадають, у серце Царських ворогів.

6

¶ (45-7) Престол Твій, о Боже, на вічні віки, берло правди берло Царства Твого.

7

(45-8) Ти полюбив справедливість, а беззаконня зненавидів, тому намастив Тебе Бог, Твій Бог, оливою радости понад друзів Твоїх.

8

(45-9) Миро, алое й кассія всі шати Твої, а з палат із слонової кости струни Тебе звеселили.

9

(45-10) Серед скарбів Твоїх царські дочки, по правиці Твоїй стала цариця в офірському щирому золоті.

10

¶ (45-11) Слухай, дочко, й побач, і нахили своє ухо, і забудь свій народ і дім батька свого!

11

(45-12) А Цар буде жадати твоєї краси, бо Він твій Господь, а ти до землі Йому кланяйся.

12

(45-13) А Тирська дочка прийде з даром, будуть благати тебе найбагатші з народу.

13

(45-14) Вся оздоба царської дочки усередині, шата ж її погаптована золотом.

14

(45-15) У шати гаптовані вбрану провадять її до Царя, за нею дівчата, подруги її, до Тебе проваджені.

15

(45-16) Провадять їх з радощами та потіхою, у палату царську вони війдуть.

16

(45-17) Замість батьків Твоїх будуть сини Твої, їх по цілій землі Ти поставиш володарями.

17

(45-18) Я буду ім'я Твоє згадувати по всіх поколіннях, тому то народи по вічні віки Тебе славити будуть!

Psalms 46
Быстрый ответ Відповісти

1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

Зараз: 28 листопада 2024 14:37

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ

Оголошення

Нове на форумі

Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті

Всього на сайті: 13
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні

© 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.

bigmir)net TOP 100