Я і хоч маю мисочки і банячки але всерівно хочеться поновлювати )))Ох давно хочу нові баняки ))) Ми з чоловіком завели нову традицію Перед новим роком купляємо щось до хати цього року плануємо придбати велику штучну ялинку А Миколай носить для кожного окремий подарунок:) тоді відчувається святковий настрій Так приємно розпаковувати подарунок і не знаєш що там всередині, радості потім ))))
на Миколая мої діти завжди пишуть листи і кладуть на підвіконник, тут моя роль заключається в тому шоб не забути забрати оті писульки а тоді якось в двох словах пояснити татові шо і хто хоче, Діти вже досить дорослі та ще так чисто по дитячому вірять, ну а я їх навіть не думаю переконувати, нехай собі вірять.На Миколая у нас завжди купа подарунків, бо куми приносять, сестра, бабуся і дідусь(дві пари) ну і ми завжди шось дітям цікавенького купимо, обов*язковими мають бути мандаринки, цукорки і гранати, мала каже що то то все в інший час не таке смачне як на Миколи, правда на те свято йде купа грошей, бо також сестрі у неї 3 дітей потрібно хоча би по пакуночку віддати, кумам також по пакуночку для дітей, але то таке раз в рік, а для себе хіба шо самі подарунки зробимо, то переважно тим займаємось я і кума, в неї чоловік Микола так що пообіді ми завше йдемо у гостину, ну і там вже подарунки для дорослих(якщо ніц під подушкою не здибали) Одного року ми з нею шось так закрутились відтягнули з подарунками майже до останнього дня, але таки вирвали хвильку часу і пішли по базарі шось для чоловіків купити, то було вже пообіді тож нічого путнього ми не знайшли, взяли по набору до гоління і вирішили ще взяти носки і труси, мені чогось стрілило купити з якимось приколом, типу язичками чи картою України, прийшли в магазин а там черга!!!!!!!!!!!!!! ужас, але ми чемно її вистояли і коли підійшли до продавця(чоловіка) він так моцно витер лоба і каже-Вам також труси, ми кивнули головами, а він- таке враження шо до нині всі хлопи взагалі без трусів ходили, ви на нині вже певно 100, і всі трусів хочуть, ми довго то згадували і довго з того сміялися, тепер правда маєм традицію, на Миколая чоловікам труси обовязково мають бути і обовязково в того гарного продавця їх беремо(він вже певно нас навіть впізнавати скоро буде)
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Дорогі дівчатка,вітаю Вас усіх і Ваші Родини з святом Миколая.
Темна нічка наступає, Снігом білим засипає, Всі дороги і будинки, Всі дерева і ялинки. Ніби казка на малюнку - Сніг малює візерунки. Двері в хату відкривай, Йде до вас сам Миколай . Він несе свої вітання, Радість, свято, побажання: Щоб у кожній хаті - всі були багаті! Щоб у кожнім домі всі жили в любові!
--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Дорогенькі форумлянки від усього серця вітаю Вас та Ваші родини зі святом Святого Миколая! Бажаю усім міцного-преміцного здоров'я, багато радості, здійснення мрій і задумів та різних гараздів!!!
Затамуйте, друзі, подих: Миколай сьогодні ходить. У віконце заглядає, подарунки підкладає. Звечора повірте в диво, ну а зранку вже сміливо Під подушку заглядайте і дарунки забирайте.
Якщо там порожнє місце, то це свідчить ось про це: Він здійснив Ваші бажання ще сьогодні спозарання, Він молитву Вашу чув, у кімнаті Вашій був І за Вашу щиру віру дарував Вам щастя міру,
Пуд здоров’я і пуд віри, кілограмів сто надії, Фунтів мільйон любові і кохання не на слові, А каратів так відерце він вживив у Ваше серце. Ну і ще букет удачі і добра у Вашу вдачу.
Щедрий, добрий чарівник чарував над Вами й зник. Ваші очі тепер сяють, Миколая прославляють! Новий рік не за горами, нове щастя уже з Вами. Я із святом Вас вітаю й віри в диво Вам бажаю!
--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Вітаю всіх зі святом. св. Миколая Чудотворця! Бажаю вам здійснення найзаповітнішої мрії, найсвітліших надій,нехай Миколай бородатий принесе вам найкоштовніші подарунки в світі – здоров’я і кохання Творіть чудеса для інших і чудо обов’язково здійсниться і з вами!
Тук-тук-тук! Я Миколай! Привітаннячко тримай: Ти побільше посміхайся і шалено закохайся! Нехай поруч будуть друзі і побільше їжі в пузі icon smile Ой, хто, хто Миколая любить...
А ще посмішки повсюди, де заглянеш там і буде, щастя також там знайдеш, знай що ти не пропадеш!
Веселись, гульбань радій, стань поближче до всіх мрій. З гальм зніми своє буття і відчуй весь смак життя!