а я ще хочу розказати, що свято Миколая в мене пов"язане не лише з подарунками. 10-12 років тому я кілька років підряд була "помічником" Миколая в садочку. моя мама працює в садочку і коли було свято то мене перебирали на ангела, вчила слова і допомагала роздавати подарунки. ця роль мені дуже подобалась і я з великим задоволенням це виконувала. одного року до Миколая не було снігу. я була ангелом. вдягнули мені прекрасне біле плаття, крила, зірку, все як потрібно. за сценарієм Миколай мав заходити на свято з двору, щоб діти бачили як він іде. роль Миколая виконував монах, який не знав території садочку і мені прийшлось його всюди супроводжувати. коли треба було виходити на двір почав падати пухнастий густий сніг, краса неймовірна. а я в тонкому платті іду по дворі( нічого не могла одягнути зверху, бо крила причеплені взаді). змерзла я сильно, але коли зайшла в середину то загрілась. і я після цього не захворіла (мабуть Миколай захистив через добру справу). але як це було красиво, приємно. справа справді добра і ці дитячі надії, їх щасливі усмішки і здивовані оченята це найкраще що можна отримати від того свята. я така щаслива що відчула ці моменти, що словами всього непередати, це справді красиве і щасливе свято.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
І до нашої хати завітав Миколай.Ну донечці,звичайно,найбільше понаносив ,але і нам дещо перепало. Моїй Настусі приніс:велику лялю"Марійку",що вміє рахувати і віршики розказувати,музичну-книжечку алфавіт,м"ячик стрибунець,книжечку"Пан коцький"(дуже любить "читати"),рукавички,мультики на диску(під які зараз засинає) ну і,звичайно,солодкий подарунок у вигляді св.Миколая,а до бабусі Миколай заніс ще плащик-пуховик і фрукти.А мамі з татом-теплі тапочки на овчинці,поповення на моб.зв"язок,теплі-притеплі шкарпетки,мамі ще чобітки і шалик,ну і цукерки з мандаринками!А мамин Миколай ще також іде із Москви від Оксанки. Ось такі подарунки отримала сьогодні наша сім"я!
Маєток Святого Миколая у гуцульському селі Пістинь на Косівщині
Ми сьогодні також побували в цьому чарівному маєтку Святого Миколая! Хоча в мене фоток менше, ніж у Іванки, хочу трохи вам показати.
Це будинок Святого Миколая
А це ближче і трохи видно чергу до нього
Це вже всередині будиночка. Було дуже багато людей, така тіснява, що фоткати було важко!
Взагалі залишилися задоволеними! Погода сприяла нашій подорожі! Біля Косова було навіть тепліше, як у нас! Одна неприємність - дуже багато болота на подвір'ї!
Ми сьогодні також побували в цьому чарівному маєтку Святого Миколая!
Як чудово! А моя дитина лише мріє побувати в гостях у Миколая. Трішки далеченько. Але я планую, коли меншенька підросте обовязково навідаємо святого Миколая. Передивилася цю темку, тепер буду знати куди дитячі листи відсилати.
Оу, я дуже надіюсь що Миколай прийде до мене, чекаю з нетерпінням Чекаю на солодощі, як мала дитина. А ще якщо Миколайко буде щедрим, то я буду не проти до солодкого отримати ще кілька пакунків!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Я чекаю, на посуд)))) Можуть бути і талілки і банячки)) Бо я тепер молода господиня, все купує з нуля майже
але як то приємно ті банячки мисочки купляти!!)))5 років тому ніц не мала,як бомж!)))Тепер скуплюю,а чоловік все питає нащо мені скільки тої посуди)) Мені Миколай,напевно крім мандаринів ніц не принесе))))
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Можуть бути і талілки і банячки)) Бо я тепер молода господиня, все купує з нуля майже Ну і без цукорків буду плакати)))
Ото точно і є моя ситуація,оскільки ми 4 місяці переїхали жити окремо від батьків,то мені зараз треба майже усе,особливо що стосується кухні.Тому думаю Миколай і мені щось принесе з кухонного начиння.Ну і звичайно,як же ж без шоколаду і мандаринів.Нам вітамінки зараз дуже потрібні!!!