Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Шукаю перепис
Маруся
11 січня 2012 22:38
Повідомлення #161


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: svetochka
Можливо, хтось пробував пекти американські млинці pancakes (пен-кейки)у спеціальній сковорідці? Поділіться, будь ласка, рецептом, бо інструкція до сковорідки англійською, а рецепт з інтернету виявився не дуже вдалим. Дякую.


Киньте мені перепис, я вам перекладу.
Перейти на початок сторінки
galina27
11 січня 2012 22:53
Повідомлення #162


Молода господинька
  • 34

Репутація: 133
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 247
Реєстрація: 2.11.2010

ICQ:--

Бали: 507
натонько, я думаю що то він просто спечено більше коржів і тонших і перекладено більше і ще напевно перекладено крім того маком.
Перейти на початок сторінки
Маруся
11 січня 2012 22:59
Повідомлення #163


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Натонька
Тільки от не знаю чи то дійсно той пляцок, по вигляду мені ніби той..


Та точно воно, тільки там коржі тонші. Тобто треба буде брати більшу бритванку або робити тоншими, ну і відповідно яблук більше. :)

Там хіба ще може чергуватись яблука, тоді заварний крем, тоді знову яблука. Або, лимонний курд. Також можливо.

Вони тобі не сказали, чи там часом був крем в середині?
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
11 січня 2012 23:11
Повідомлення #164


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Маруся,
йой))) Їм взагалі повезло, що я їх лист не видалила, бо думала шо то спам якісь))) Чисто раді інтересу перевела з німецької.. Ніц не сказали, тільки шо хочуть той рецепт і фото кинули..

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
kristi_sk
11 січня 2012 23:21
Повідомлення #165


Файна господиня
  • 51

Репутація: 354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 393
Реєстрація: 8.07.2011

ICQ:--

Бали: 996
По кольорах звичайно що він подібний,але як на мене та там більш пухкі коржі а в тому що німці просять чітко видно що то пісочні. Алеж я і помилятись можу :bully:
Перейти на початок сторінки
Юлія Кущик
12 січня 2012 09:27
Повідомлення #166


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 6
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 22
Реєстрація: 9.11.2011

ICQ:--

Бали: 124
Шукаю рецепт торта- колись ще в школі пригощала однокласниця, але рецепт скільки просила, вона не дала. Подібний на "Монастирську хату": складався з трубочок з вишнями. Тісто було подібне на бисквітне, крем нагадував розтоплене масло з цукром. Вона називала його "П"яна вишня".
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
12 січня 2012 12:44
Повідомлення #167


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Натонька
Дівчата, мені на емайл прийшло прохання по-німецьки дати рецепт ось цього пляцка з Галичини. Я щось таке пам'ятаю в нас було... Поможіть німцям бо хочуть пляцка.. Тільки от не знаю як то і на якій мові їм писати, німецької не знаю і боюсь, що перекладач не так перекладе.. Що скажете?


Як на мене, це пісочні коржі або печуться з шоколадною масою і варенням або потім ними змащуються і перекладаються кремом.
Саме такого пляцка я ще не бачила :fellow: .
Перейти на початок сторінки
Христя
12 січня 2012 13:36
Повідомлення #168


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Я звичайно не спец,але мені теж здається,що там шоколад,а не мак....і крем заварний якийсь чи лимонний.Слухай,Натонька,може,то звичайно,не найкращий варіант,але як так дуже хочем помогти тим німцям,може,запитай в них,хоч яке воно на смак було:яблука,кисіль,мак чи шоколад?Тоді,може,реальніше знайти буде

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
12 січня 2012 14:03
Повідомлення #169


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Христя,
ше би вміти їх то питати по їхньому)))

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
12 січня 2012 14:05
Повідомлення #170


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Натонька
ше би вміти їх то питати по їхньому)))

:lol: :lol: :lol:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 07:09

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100