ШОКОЛАДНИЙ КЕКС З КАБАЧКОМ115 г мягкого масла
100 мл олії
200 г цукру
1 ч. ложку, соди
1 1 / 2 ч. ложки розпушувача
2 яйця
4 ст.ложки сметани
300 г борошнаі
60 г какао
2 ст.ложки нерозчинної кави (порошок)
340 г кабачкової маси ( кабачок потерти на грубій тертці, віджати від соку)
60 г тертого чорного шоколаду
на кінчику ножа солі і ванілька
Вершкове масло збивати віночком, вливаючи соняшникову олію, цукор, ваніль, соду, розпушувач, сіль, яйця.
Додавати в суміш порціями борошно і сметану (чергувати), ввести какао, каву, шоколад і кабачкову масу.
Випікати при 160 до сухої палички. Порція розрахована на деко 22 * 23 см. Рецепт від Любані.