Добрий вечір Натонько! У мене недавно була спухша нога від укусів комарів. То вона замість зходити з кожним днем все більше спухала і дуже скріпляло ногу. А мене якраз їхати на море! Я пішла до лікаря а вона мені прописала сильні антибіотики Азимед і уколи кальцію глюконат. Бо мені требе було скоро , бо через 2 дні на море. Я то попила і проколола два дні і мені почало сходити, а на морі у соленій воді зразу зійшло і почало заживати. На нозі була така тведа фіолетово-червона пляма. А ще забула що я пила від алергії таблетки також.
Спека, дуже хочеться пити, цілий день на ногах. Ноги отікають, що капець. Як боротись і щоб то ще зробити, або що пити, щоб вгамувати спрагу?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівко! Я можу порадити пити прохолодний чай,охолоджений компот із ягід та фруктів,несолодкий.Якщо купувати воду,то теж нейтральну,солодкі напої викликають ще більшу спрагу. Вночі вкриваюсь мокрим простирадлом,на голову добре покласти свіже листя капусти ,листки вибрати великі і надіти ,як шапочку.Воно швидко знімає втому,головний біль і освіжає,дає приємне почуття прохолоди.Листя міняти 2-3 рази на ніч. Для втомлених ніг корисно робити ванночки із відвару вівсяної соломи,якщо є де взяти .Дуже ефективно,знімає набряки і вгамовує біль.
Воду! Криничну, джерельну, а діти асфальту - фільтровану кип'ячену. Колись читала спогади однієї жінки, що була на заробітках в Ізраїлі, то її господиня навчила рятуватися від спеки так: 1л свіжого апельсинового соку (апельсинами там свиней годують) + 1л води - випити вранці і цілий день нормально почуваєшся.
люблю тепло більш за холоди. але...і сміх і гріх уявіть картину:замотана у мокре простирадло, на голові шапка з листка капусти і усе це в поєднанні з фурасемідом(сечогінне), це ж щоб потім, не дай Боже не прийшлось би комусь переляк яйцями викачувати :) але капусту нинька накладу на голову. Чогось за капустку я забула. Треба на ноги буде по листку прикласти, воно ж витягує добре. Мені після операцій лікар наказував прикладати листя капусти. Той листок до рання ставав як паперова серветка
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Мені після операцій лікар наказував прикладати листя капусти. Той листок до рання ставав як паперова серветка
в пологових будинках її на груди прикладають - як молоко з'являється і застоюється... - так гарно помагало... ще зелений чай, чуть підсолений.
Ластівко, як би не виглядала картина з капустою і мокрим простирадлом - головне, щоб помогло. Ніколи не забуду один габрівський анекдот - прописав лікар одній жінці морське повітря та солені ванни. Через пару днів вирішив зайти в гості - запитати про самопочуття. Заходить, а там - картина: на балконі стоїть ванна з водою, в ній жінка в купальнику, а її чоловік махає їй перед носом таранькою...
Дівчатка!Це все перевірені методи,шапочка з капусти буде витягувати не тільки біль ,але й освіжає голову після спеки і робочого дня.Нічого... ,чоловік... не злякається, зате вранці Ви будете,коником-стрибунцем! : На ноги теж дуже добре діє капуста.Перед тим,як накладати ,трішки відбити листя кухонним молоточком,щоб сік пустила і зробити обгортання. Нещодавно прочитала у місцевій газеті пораду від цілителів,що варикозне розширення вен можна лікувати листям лопуха і яблучним оцтом:листя прикладати ,а оцтом протирати "сітку" вен.
нє. його в капустяній шапочці я не пережила б. Уявіть продовження моєї картини: пузатий дуже дядько, оголений (бо спека), труселя по коліна і в чепчику з капусти. На його голову треба буде зо два качани намотати
Після такого нічного чепчика і сам чоловік буде коником-стрибунцем!!!
він може і буде, а я? я розумію, що зараз яйця дешеві, але мені переляк хто викачає?а як заікатись буду?
нє. його в капустяній шапочці я не пережила б. Уявіть продовження моєї картини: пузатий дуже дядько, оголений (бо спека), труселя по коліна і в чепчику з капусти. На його голову треба буде зо два качани намотати
Ви всі мені підняли настрій на ніч)))))Я вже подумала шо читаю рубрику гумор)))))