Шо таке може бути, якшо дуже палець спух на одній руці в малої і починає спухати на іншій? Слідів укусів ніби нема і травм тоже ніби не мала... Шось в когось таке було? Хірург ніц не сказав, зато поклав якесь лікарство і обмотав бинтиком. Невже він не бачить шо то? Піду завтра знов, але шось вже страшно за неї стає...
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Дівчатонька!!!!! Допоможіть!!!!!!!!!!!!!!!! Треба швидко!!!!! Гинуть мої помідори, так довго й ретельно плекані!!!!! Чорніють листки, я так підозрюю, що то фітофтора, від високої вологості , бо ж лиє і вдень і вночі, ми цієї зарази не знали, бо на нашому півдні завжди сухо, але тепер і нам вже дощів занадто, я навіть не знала, як воно виглядає, але глянула в інеті- то ніби воно....Люди кажуть, що можна на ранній стадії врятувати, хто що знає з цього приводу???!!! Ланочко, Дівчатка, хто в курсі, пліззз!!!!!!! Сьогодні треба вже щось робити... Рятуйте, бо жалко ж до сліз!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! З березня з ними панькаюся...
У нас ця біда давно, тому ми вдаємося до профілактичних засобів( чоловік- бо цим займається він- купляє навесні препарати від фітофтори (їх багато у ветмагазинах) і 2-3 рази оприскує.Крім того саджаємо тільки ранні помідори, бо у нашій місцевості переважно хворіють пізні. Коли вже таке сталося, їх треба максимально звільнити від загущення( підв"язати і обірвати листя знизу аж до самих плодів, обірвати зайві пасинки), а потім у нас їх оприскують розчином: вода+ тріхопол+ зеленка ( пропорцію я напишу сьогодні, але пізніше- мама десь на вгороді і не бере мобілку, а у мене на помідориння алергія, то я ними не займаюсь і не знаю пропорції)
Звітую: підв"язала і обірвала листя, все правда, не встигла, сьогодні ввечері планую ще один рейд на дачу здійснити... Купила фунгіциди "Чемпіон" і "Чарівник", сьогодні оброблю одним, а через 10 днів іншим... Бо трихопол із зеленкою - думаю, вже пізно...тре хімією...То буду мати на увазі на наступний рік. Дякую ще раз , Світлано!!!
А ми прийшли від хірурга, котрий нас послав до дерматолога, а дерматолог у відпустці і нас послали до педіатра. Короче, написав, шо алергія на укуси... Все закрите одягати, червоного не їсти, шоколаду і вафлів "Артек" про них взагалі він кожен раз каже.. Прописав отой псило-бальзам, якого не було в трьох аптеках, видно дуже популярний... І ше казав пити Еріус і діазолін. І взагалі... я так поняла шо то тре десь її везти до Львова тай провіряти... Я цілу ніч не спала, сиділа коло неї, то їй дула на пальці, то кремом мастила, то в воді мочила... Короче, дурдом якись... І легше не стає..
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
о боже не думала що у Трускавці така проблема з лікарями.....хоча ти вже мені одного разу казала....і як ти маєш втановити шо то сталося, навіть незнаю шо то таке може бути