gutka, в мене цяж проблема була, та зарадила тим, що всі ранки двічі (рано і на ніч) змазувала "Йодоцерином", це для лікування, а для відновлення шкіри в тих місцях після контакту з водою змазувала обліпіховою олією, яка багато вітамінів для шкіри надає. Ці препарати не дорогі і дієві, я б таки радила спробувати, бо зараз дуже тішусь, що нарешті з руками все впорядку.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
нетік, Наталка, обліпіхову олію маю, шось вона мені не допомагає....а може шось не так робила зараз другий день намагаюсь уникати води, а щойно намастила руки мазю календули, стало відразу легше, вона жирна і відчуття сухості зникло
--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
gutka, в мене таке було, допомогла мазь з прополюсом, але я замытила, що це може бути з фейрі
--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
gutka, В мене така проблема вже купу років.Відколи себе пам"ятаю то руки тріскали до крові!Особливо зимою, руки коровоточать.Не можу дочекатися літа,щоб все хоч трошки загоїлось.
gutka, щось одне тут не допоможе, потрібний цілий комплекс, адже тут треба і загоїти ранки, і відновити шкіру, і надати вітамінів...потрібно підібрати для своєї шкіри необхідні компоненти, так і в мене вийшло....знайшла саме те що мені підійшло. А "Йодоцирин" не тільки від гнійних, воно дуже добре при різних видах тріщин і майже всіх видах грибка шкіри. Дуже добре помагає при лікування будь-яких видів ранок. Спробувати можна....
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!