Дівчатка,Ластівко,Іринко,Інеса! Ви-супер!!!! Ну і розвеселили! Бажаю усім прохолодної ночі і солодких поцілунків від коханих...! Здоров"ячка і сили!!!!
от так завжди :) ніби ж просила про допомогу, а тепер регочу не я одна в цій мережі інетівській
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дівчатка,любі! Як Вам спалося цієї ночі,чи випробували поради? В таку спеку гарно вгамовує спрагу і освіжає простенький лимонний напій,ми його варимо і взимку,він приємний і смачний:на 5 л. каструлю води 1 порізаний лимон і 0,5 склянки цукру.Довести до кипіння,охолодиити і розлити у пластикові пляшки,поставити у холодильник.
lana, о я саме намагаюся ходити боса і постійно у купальнику, час від часу поливаючись водою зі шланга (а вона там нагрівається просто до кропу), п"ємо протягом дня холодний хлібний квас власного виробництва, а ще роблю холодний чай з лимоном, а ще прикупила чимало різного морозива
як добре, що я на цей форум прописалась!!! вночі з капустяними листками на голові, а вдень на роботі в купальнику - ех...якби не живіт, то черга до мене у відділ стояла б, а так лише цицьки наставляю))))але черги не наблюдається, бо всі ховаються де можуть. А якщо серйозно то пити хочеться увесь час(хоч я зовсім не водохльоб), а потім до вечора ноги, як колоди поотікають. Придумала собі сама таке: мокрий рушник кладу на плечі, коли мене питають чого так - відповідаю: зараз всі круті так ходять :)Але капусточка таки помічна, дякую дівчатка за поради. мало того, що вчора нареготалась, то ще й нині на роботі як згадувала то теж сміялась
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
А ми сьогодні по дорозі на дачу купили капусту і я два листочки поклала під бандану - поки спека не спала і не почало гриміти-чорніти було мені так добре!!! Дякую за пораду!!!
Доброго ранку,дівчатка! Дуже приємно спілкуватися з Вами,душа розквітає,коли на форум захожу!Lana,Світланко, гарні і корисні поради в спеку. Ластівко,для втомлених ніг можу порадити одну гарну вправу:коли лягли відпочити-покладіть ноги на підвищення,хоча б на подушку(високу),чим вище ,тим краще для самопочуття. Такі прості вправи по 15-20 хв. кожного дня покращують кровообіг у судинах,підвищують їх еластичність і зменшують набряки. У їжі-зменшити споживання солі,особливо зараз ,у спеку. Катю- у Тебе чудовий рецепт квасу домашнього! Іринко-я рада,що капусточка допомогла!