Цитата: Натонька
Дівчата, чим дитині лікують коньюктивіт? Кажуть добре ромашкою промивати? Добре так?
Натонько,так.Ромашкою,нагідками,деревієм(тисячолистник)
А ще можу порадити -промивати очка дитячою свіжею уриною.Може хто зараз почне мене критикувати,але це перевірений і надійний метод,який дуже швидко лікує такі проблеми.Навіть ячмінь.
Колись моєму чоловікові в око попала металева стружка,він страшенно мучився.Ходив до лікаря-окуліста,інорідний предмет дістали,але запалення було таке,що ніякі ліки не допомагали.В ті часи ми жили на квартирі у однієї бабусі,яка багато народних цілительських рецептів знала. Якось ввечері я розказала їй про це.Жіночка порадила -урину,каже:"Як рукою зніме,будете мені дякувати за пораду.."
І дійсно ,після декількох процедур-все пройшло,правда ,дуже щіпає перший раз,потім око звикає.
Цитата: Натонька
шось в мене з руками не добре.. затерпали вночі і я пішла на масажі, нічого не помогло, пішла вправити, бо казали шо то якесь защемлення. Теж нічого не помогло, стає ще гірше, тепер болять пальці сильно, таке враження, що їх викручує аж, вночі спати не можу..
Натонько ,по другому питанню,написала Вам в ПП.