Ірка-Шкірка, УРА!УРА!УРА!!!!.... Нарешті вже все у тебе... Яке велике щастя не тільки отримувати подарунки, ай комусь дарувати, збирати ці подарунки...думати про ту людину якій несеш сюрприз... . Іринко, я з великою легкістю і з піднесенем настроєм зібрала цю посилочку, та з сніговими перепонами трішки запізнилась...та ще й забула листівочку з привітанням покласти, тож від щирого серця линуть слова... Незабаром Новий рік Переступить Ваш поріг! Хай до Вас він завітає З тим, що серце забажає. Хай рікою щастя ллється, Хай добро в сім’ї ведеться! Хай між Вами згода буде Хай Ісус Вас не забуде
Мені дуже приємно що все сподобалось...
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Христя, дуже рада, що сподобались подарунки. Я вже почала переживати , що чимось не вгодила тобі, що нічого не чути стільки часу. а тут приїхала з села, почала перечитувати цю темку, і накінець-то - гора з плеч!
Ще раз вітання твоїй сім"ї і веселих Новорічних свят!
І до мене сьогодні завітав Миколай. Все зробив так, як робив Св.Миколай.Дарував подарунки таємно(без імені). Ото я вже "ганяла" по інтернеті в пошуках свого Миколайка, щоб хоч якось подякувати. І що ви думаєте?Знайшла! Як в тому прислів'ї"Хто шукає, той знаходить". Тож дорога коліжанко-форумчанко Валентинко(utya) вся моя родина щиро вдячна за пакунок-подарунок
Щиро дякую організаторам такого цікавого і потрібного для більшого спілкування і знайомлення дійства Волошці і Нетік!Всім жителям сайту бажаю гарного Нового року!Веселих Різдвяних свят, здоров'я вашим родинам і Многих і Благих літ життя!!!
Ви лиш Добро творіть повсюди! Хай Вдячність наша, Ваші повнить груди. Бо людина в цьому світі Лиш Добро повинна творити!!!
Нарешті пригребла тими снігами похвастатись подаруночком від Миколая. Я була чемна (майже завжди) і тому отримала подаруночка. осьо дивіться:
а в тій іменній Миколаєвій торбі було повно цукерків і не потрібно потім створювати на форумі теми: як похудати? Щиро дякую ще раз тобі, Кірочко за приємні хвилини, за посмішку і дитячість в очікуванні на подарунка. Так само дякую Волошечці і Нетіку за організацію процесу. Щиро здоровлю усіх вас з наступаючими святами. Зичу здоров"я, смачної куті і дзвінкої коляди!
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
тепер моя черга хвилюватись де заблукав мій Миколай, який вже скоро стане Дідом Морозом. Чогось не чути ніякої звісточки, хоча подарунок відправила ще 14 грудня.
ну накінець-то Миколай доїхав до Nебе.... А то я вже почала хвилюватися (читаю на сайті Укрпошти, що посилка в місці призначення, але все не вручена і не вручена).
Вибачай, що без підпису і листівки , зато це був повід ще раз все перечитати .
Дуже сподіваюсь, що тобі сподоюалося грати у цю чарівну і цікаву Новорічну гру. (все загадкове і з сюрпризом).
Ото ж, ще раз вітаю з Миколаєм і Наступаючим Новим Роком!!!
Дівчатка усіх вітаю з подаруночками!!!Тих,хто сьогодні святкує всято вітаю зі святом,а хто ні,то приємних приготувань.
Цитата: Ludka
тепер моя черга хвилюватись де заблукав мій Миколай, який вже скоро стане Дідом Морозом. Чогось не чути ніякої звісточки,
Ото і в мене така ж ситуація,вже і була на почті,сказали ще з недільку почекати,якщо не отримають,то після нового року вже щось будуть робити.Ото так завжди,як для своїх,то ще й посилки та листи ідуть із затримкою.
Чогось не чути ніякої звісточки, хоча подарунок відправила ще 14 грудня.
Людочка, та приїхав миколайко Ще в пятницю приїхав! Якраз припало на моє День Народження, ото вже мені був сюрприз Тільки в мене були дуже шалені дні, та й не мала фотоапарата. мусіла в свекрохи простити! То ше й мусіла, то всьо добро заховати. щоб діти не бачили, та й саму так кортіло все розпакувати....!!!! Ти вибачай. що зразу не відписала Отже, ,як я вже казала, Миколайко приїхав до мне на саме ДН!!!!! Ото вже я чемна була! А як приємно!!! Думаю, чи то збіг обставин, чи то справді я так заслужила А як побачила я ту величезну коробку, то мало не впала!!!! А то шо думаю, там таке.....????? А ось які приємності мене чекали Дощечка для нарізання овочів, суперова баночка на спеції,або сухофрукти ( я такі просто обожнюю), Напівавтоматичне ситко, дуже зручне в користуванні ( якраз я такого не мала ), новорічні серветочки, новорічна свічечка, і откриточка з масою приємних слів і побажань!!!
А ще для діточок: Шоколадні миколайчики, які не прожили ані 5 хвилин)))) Розтопились в роті Сергійка! Причому він зумів зробити так, шо Оленка зїла тільки одного, а він три Суперові машинки з мультфільму "Тачки". То було стільки радості, шо словами не передати!!!! А Оленочці просто бомбезна шкатулка, від якої вона, аж ногпми тупала, так їй сподобалась!!!
Людочко!!!! Безмежно тобі дякую за гарні і чарівні подарунки!!! За свято в нашому домі і приємні казкові почуття!!!