мати рідна!!!!та то вже скоро восьме марця а миколай ще десь бродить....я в шоці... дівчатка, а є хтось, хто не отримав подаруночка?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
при наступному жеребкуванні мені якось так наворожіть, щоби мені та руська заграниця не попадалась. це ж інфаркту можна дістати... Мені цього року файно було. Випала мені Наталі. Ми з одного міста. Як мала слати подарунка коли відділення нової пошти в нас одне і теж. так само і з поштою. Прийду відправляти посилочку а мені скажуть: цьоцю, ви шо?(та й пальцем коло виска). Знайшла я собі реального Миколая, молодого, високого, сімпатічного, дала пакунка, адресу і почалапав хлоп як належиться 19 грудня. А фігушкі - дома нікого немає і так пару разів з тим пакетом ходив. Аж я не витримала та й подзвонила сама, а виявляється Наталочка прописана за однією адресою, а мешкає за іншою але поряд))))Ось така історія
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівка, ну не кіно!!! Можна без режисури. І таке трапляється!!! Але як написали цьоця, то я собі свою цьоцю згадала, бо вона такою ж мовою говорить і в листвіках пише так. Бо я сама мала тата з Тернопільщини - з Скалата (Новосілка). А сестра з братом двоюрідні таки в Тернополі живуть!!!! То ми майже земляки
Дiвчатка! Хочу похвалитися, що до мене Миколай сьогоднi принiс подаруночок! Повiдомлення прийшло вчора, але я пiсля роботи не встигла отримати. А сьогоднi чоловiк принiс. Миколай їхав з Дрогобича, з прекрасного прикарпатського мiста,де живе наша Канарейка. Тому хочу щиро подякувати Мар"яночцi за прераснi подаруночки!!! Моєму щастю немає меж !!! Завтра все виставлю - покажу свої подаруночки.