Ластівка, я Вас вітаю ще раз з Новим роком і від усієї душі бажаю: Хай рік прийде такий багатий як нардепівські зарплати. Не минали б гроші хату, І було всього багато. Євро сховане в коморі, Сало хрюкало на дворі. В гаражі стояв Ferrari І ще Lexus, щоб до пари. В хаті з мармуру камін Та басейн хочаб один. Ну а в ванні щей джакузі І коньяк бовтався в пузі. Щастя щоб не лізло боком... Одним словом З новим роком!!!
Вітаю всіх із подаруночками і приємними хвилинами, які завітали в кожну хату перед святами.
Мене також Дід Мороз не обійшов своєю увагою. тому хочу подякувати за підтримку, турботу і допомогу. Щиро всім вдячна.
Вітаю Вас із наступаючими Новорічними святами. Нехай дарує новорічне свято Прекрасні миті, радісні, казкові! Від всього серця зичу Вам багато Щасливих днів, здоров"я і любові! Різдво Христове сяє хай натхненням, Щоби душа піднесено співала, Щоби було захопливим щодення, І серце світла мрія зігрівала. Нехай Вам Божая рука Добро приносить знову. Хай буде доля Вам легка У ніч святу Христову!
Volo-shka, о, а то ми тут тихенько переживаємо чи ж дійшов Миколай до тебе, чи йому негода завадила. Дорога Волошечко, ми усі ще раз вітаємо тебе і твою родину з наступаючими святами. Головне - будь здоровенька ну і на наступний рік готуйся до виконання своїх обов"язків. Твого портфеля Нетік потримала більше ніж на відмінно - дяка їй
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Відразу вибачаюсь за запізнілі подяку і фотозвіт !!! (не мала змоги відписати) До мене Миколай завітав ще тиждень тому ! І я була така чемна , що ВІН прийшов особисто !!! І з торбою подарунків !!! Правда, Миколай два дні мене шукав , і таки вдома не застав , але даруночки залишив. Дорога моя Ластівочко !!! Я щиро дякую Вам за подаруночки !!! Дякую за такого сюрприза і купу емоцій ! Скатертина з салфеточками дуже файна і потрібна - люблю такі речі ! ( а чоловік зауважив , щоб притримала на нову хату) Отримати такого оберега (домовичка) від Вас (щирої і хорошої людини)-то дуже приємно! Цукерочки з'їли майже відразу (до солодкого в нашій сім'ї байдужих нема ) Ну а ведмедики -то окрема тема !!! Чули б всі ,що вони співають!! І бачили б Ви моїх дітей ! Ну і листівочка , від якої віє теплом і душевністю ! (За неї окрема дяка !) Ще раз дякую Ластівочці за подаруночка ! Потішили Ви мене і внесли краплину казки у цей зимовий час !!!
Дорога Ластівко !
Хай Новий рік з добром до Вас прийде, Здоров’я, сміх і радість принесе! Різдво з колядою хай завітає, Щастям безмежним Вас благословляє!
Всіх форумлянок вітаю з подаруночками і прийдешніми святами !!! В пору цю, коли падає сніг І морози чимдуж припікають, Знов на землю спішить Новий рік - З ним сердечно усіх вас вітаю Зичу сонця та світлих надій, Миру й втіхи на кожному кроці, Також здійснення планів і мрій У прийдешньому Новому році!
Окрема подяка за гру - Натоньці , Волошці і Нетіку !!!
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Дістався і до нас Миколай, приніс цілу велику коробку подарунків:
Кухонний рушник з новорічною тематикою, порошок до печива, пудинг
свічечку і новорічні серветки
сіліконову форму для маффінів і шоколадку
набір кремів Mary Kay
ще набір новорічних кульок і привітальна листівка - в кадр не ввійшло, бо залишилось на роботі. Як раз сьогодні прикрашали ялинку на роботі, то я використала. А листівку весь час перечитувала, то так і залишила на робочому місті. Я на неї дивлюсь і в мене створюється святковий настрій. Просто казковий настрій. А Миколайчиком в мене була Oksana sx Оксаночко дуже-дуже дякую за привітання. Бажаю тобі і твоїй родині , а також всім нашим дівчатам з форуму щасливого Нового року, миру і благополуччя в родинах, достатку, успіхів, здоров"я вашим рідним і сімейного щастя вам всім, мої любі дівчатка! Бережіть себе.
надіюсь що мої подарунки принесли хоч трошки новорічного настрою . З Новим роком, добрі люди! Сподіваюсь, з вами буде Запашна, смачна хлібина, Щастям сповнена година, Сіль жадана на столі, Лад і спокій на землі.
З Новим роком, добрі люди! І нехай у вас не буде Горя, смутку і біди. Ну, а поруч щоб завжди Крокувала доброта, Найдорожча і свята. З Новим роком, добрі люди!
Ура! Нарешті я добралася до комп`ютера, щоб відзвітувати за подаруночок. Танічка! tay, Подаруночок отримала, тішилася як дитина. Все дуже сподобалося. Дуже приємно було отримати Миколайчика від Тебе! Як відкрила коробку, то звідти немов би повіяло теплотою і щирістю. Дякую за чудове новорічне привітання - святкову відкриточку. Вона вже зайняла своє місце і додає нам святкового настрою. І аж до сліз мене вразив календар на 2013 рік з фото моєї сім`ї. Дуже-дуже приємно і несподівано. Це ж треба було таке придумати, знайти фото, надрукувати! Величезне дякую за такий сюрприз! Прошу вибачення за пізній звіт. Фото з чудовими подарунками покажу пізніше, бо ще не розібралася з новим фотоапаратом. Дівчатка! Дуже тішуся за всіх нас!. Приємно і дарувати, і отримувати порунки, дарувати людям святковий настрій! З наступаючим Новим роком!
УРА!!!!!!!!!!!!!!! А то я вже вся спереживалась, що мій Миколай десь так довго блукає....... Безмежно рада, що своїм невеличким дарунком принесла радість у твою хатину
--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
дуже рада, що все припала до душі. Якщо чесно, то я дуже переживала, бо не знала чим порадувати таку майстриню, як ти Марічко. А потім вирішила, що подарую те, що мені подобається і пригодилось б на кухні Дорога Марічко, вітаю тебе та твоїх рідних з наступаючими святами, здоров'я, достатку та спокою. Веселих свят!