Дуже рада, що тобі сподобався подарунок від Миколайка, надіюся що потішив і додав святкового настрою. Бажаю Твоїй сімї веселих свят! Здоров*я,радості і благополуччя!
Цитата: tay
окрема подяка Тобі за тортівницю !!!!! Соромно признатись, але саме таку я хотіла вже довший час, бо у мене всі без кришок . Так що догодила ти вже мені ...
як я переживала щоб вона доїхала цілою і не пошкодженою,бо коробка була менша за саму тортівницю.
я тішуся що догодила, і бажаю щоб вона завжди була наповнена солодощами. Хай несе Вам Новий Рік Лиш достаток на поріг, Щоб добро в житті велося І омріяне збулося ! Нехай усе, що щастям зветься На Новий Рік в Ваш дім ввійде, Нехай здоров’я і кохання Новий Рік Вам принесе. Нехай Різдвяна коляда Дарує усмішок багато, Додасть Вам настрою й тепла Відчуйте, що настало свято !
Накінець-то і я добралась толком до комп'ютера разом з фотоапаратом, а то одне є, а іншого ні. Покажу вам свої подаруночки від Миколайчика. а Миколайчиком в мене була Оля kosacjka))) Ось такі мої подаруночки: Чудовий новорічний рушничок, набір ялинкових прикрас, порошок до печива, ванільний цукор, цікавенька сільничка у вигляді мишенятка (довго дітлашня її розглядала), фартушок на кухню, бенгальські вогники, чудовий магнітик з зображенням Львова, пакуночок цукерочків і фоторамочка (старша собі запрезентувала) та набір фломастерів у оригінальній сумочці (це вже меншій дісталось). Олечка, дуже дякую за чудові подаруночки, все просто чудове))) В пору цю, коли падає сніг І морози чимдуж припікають, Знов на землю спішить Новий рік - З ним сердечно усіх вас вітаю Зичу сонця та світлих надій, Миру й втіхи на кожному кроці, Також здійснення планів і мрій У прийдешньому Новому році!
Марія БМВ, Я дуже рада, що подаруночки сподобались, вперше вжитті відсилала пакуночок людині, котру ще не бачила))) але це так захоплююче і цікаво. P.S. Ну а вже за Віталія Івановича вибачай, сама до пошти не добралась))) головне, що чоловік поставився з розумінням. На лапках м'якеньких, як котик пухнастий, До тебе хай прийде цей рік. Усміхнеться тепло і скаже: "Ну, здрастуй!" І радо ввійде на поріг.
Тебе він осипле добром і коханням І, глянувши хитро з-під вій, Здійснить всі твої заповітні бажання І щастям наллє келих твій.
І новою долею сповниться небо, Й годинник 12 проб'є ... І в світі все буде від серця, для тебе - Таким, як вітання моє!
Ура ура ура !!!!!!Я була дуже чемна цього року я отримала подарунки сьогодні!!!!!!!! Прийшла з роботи а подарунок уже під ялинкою Я до завтра чекати не стала тож відкрила уже сьогодні ДЯКУЮ Оксана (oksana d)Усе таке гарне і потрібне що я просто у великому захватіЗараз заряжу фотік сфоткаю і похвалюся!!!!!Дякую ще раз усім дівчатам Вітаю усіх з наступаючими святами і бажаю миру і спокою а також здійснення усіх бажань!!!!! ОК значить у подарунку були дуже гарний магнетик на холодильник у вигляді змійки чудовий ангел на ялинку шоколадка і коробка шоколадних цукерок ням ням ням нашій малечі дві пречудові книжечки( окреме дякую!! Тут дуже важко купити дійсно хороший друк українською) плюс мені два журнальчика з рецептами а ще Різдвяна серветка (соьгодні уже покладу на святковий стіл )і скатертинка з сніговичками, серветки І листівка з чудовими побажаннями Дякую дуже за чудове відчуття свята і частинку Українського повітря яке ти передала ДЯКУЮ!!!!!!Веселих Різдвяних Свят бажаю усім Вам і Вашим сімям дівчата !!!!Дякую що Ви є!!!!!!!
Цікаво а де ж мій Миколай заблукав ???????І де його носить світами?????
Я так чекала від вас повідомлення, бо дуже переживала, де той Миколай заблукав, бо обіцяли що за 10 днів буде у вас. Дуже приємно, що вам сподобався подаруночок, бо це від щирого серця і найкращими побажаннями.
І я була чемна цього року !!! І до нас сьогодні завітав Миколай з подаруночком від Наталі (нетік) - нашого новорічного ангелика-організатора . Наталю, ти навіть не можеш уявити собі усіх емоцій та моєї радості, коли я отримала на руки подаруночок (як я вже писала, цього року Нова пошта трошки сповільнена - як прибалтійські народи), тому СМСку про посилку від них я отримала по дорозі на пошту в маршрутці . Другий шквал емоцій був дома, коли я відкрила пакуночок!!! Чесно кажучи, про себе подумала, добре, що найменша дитина в садочку, тому я змогла спокійно все розкласти і сфотографувати, а по приходу дитини додому у нас було ще одне море радості!!! А в пакуночку було:
два кухонні рушнички (під колір моєї кухні ) кухонний набір та два млинки
святе сімейство (таке гарне гарне)
і малій Маші (як ми деколи називаємо манюню) набір посуди "Маша та ведмідь" і новорічний солодкий подарунок
Наталю!!! Дуже дякую тобі за справжнє свято, що принесла ти у наш дім!!! Нехай у вашій хаті завжди панує любов та щастя!!!
Я хочу привітати вас зі святом І з Новим роком і з Різдвом Христовим Хай дід Микола зайде у вашу хату, Оселю сповнить настроєм святковим. Бажаю посмішок вам, сяючих весною На цілий рік, на п‘ять, допоки сонце У небі світить, гріє теплотою І вранці стукається у віконце. Бажаю друзів вам багато, справжніх друзів, Щоб радість множити, а горе поділити. А ще бажаю молодіти серцем, І доброти в житті без краю зичу!