Фу, накінець-то маю можливість усім похвастатися своїм Миколайчиком.
Я вже писала, що моїм Миколаєм цього року стала Pito4ka
Дже дакую усе мені сподобалося...А моя малеча просто в захваті була..Як тільки прийшли додому з занять вона мене і запитала... "Чи я усе сфотографувала" (знає вже, що всі подарночки треба фотографувати ).
Ось дивиіться, яка у мене радість
І так перелічу6 Мій миколай мені приніс шикарну книжку (про неї потім), смчнющий зелений чай (ніч Клеопатри), приправи до мяса, новорічні іграши, шоколадку, діда мороза, сніговика... ну і для моєї малечі шампунь і зубна паста.
Вікуся, а як ти вгодила з подарунком для Лєрочки !!!! Це просто клас... Вона ж все любить з феями!!!
Ось дивіться я похвастаюся своєю новою книгою
Там стільки гарних рецептів просто смакота.. так і хочкеться все перепробувати... то мені на кухні можна постійно тепер знаходитися . Але ще один момен мене просто вразив у книзі Вона з майбутньогоКнижга з 2013 року.. деж мій Миколай_Вікуся
Вітаю усіх з чудовими подаруночками!!! Мій Миколай теж чогось довго везе подаруночки для моєї форумчанки.Правда я теж відправляла Укрпоштою.Чи то вже час переживати,чи ще зачекати??!!
Прийшла мені смс-ка про доставку вантажу, чоловік має забрати сьогодні, бо сиджу вдома, зробили синочку прививку. Чекаю з нетерпінням. Так цікаво!!!
Марійко, вибачай, що я пропала, просто я попередила, я все отримала. Просто у четвер ввечері в малого температура почалась висока 39 і вище. У нас спочатку була прививка, а потім почався стоматит. Так що ми ще хворіємо, але сьогодні пішли на поправку, то вже моя манюня просто з рук не злазила, а ще сусіди перепиляли інтернет кабель. Так що вибачай, що не повідомила. Отже мої подарунки, які я отримала від Марія БМВ, які мені дуже сподобались і підняли настрій : сумка для покупок (я так давно таку хотіла), новорічна свічка на підставці, чудові кавові горнятка, приправи, порошок до печива, чотири види пудингу, новорічні серветки, шоколадка, привітальна листівка і моєму синочку машинка
а це мій Захар з подарунком, для нього існує тільки один подарунок - любий транспортний засіб, ти Марієчко йому вгодила на всі 100%. Ще раз дякую тобі дорога подружко за святковий настрій, гарні подаруночки, які так мене порадували у тяжу хвиину та бажаю тобі та всій твоїй родині веселих свят та щасливого Нового року.
Отже мої подарунки, які я отримала від Марія БМВ, які мені дуже сподобались і підняли настрій
Ху...,тільки приїхала і одразу ж сюди і бачу повідомлення від Ludka.Як гора з пліч, а то вже так спереживалась шо ну.Дуже приємно,що подаруночок вас порадував і все дійшло неушкодженим. Тішуся як мала дитина! Здоров"ячка твоєму синочку і всій сім"ї,нехай усі негаразди залишаться у старому році,а Новий рік принесе мішок сміху,радості і щастя!!!
Oksana_sx, Оксаночко! Рада, що подаруночки вже у вас. Сподіваюся хоч трошки потішили і додали святкового настрою! Щиро тішуся за всіх дівчат, хто отримав подаруночки. Дорога моя віртуальна подружко! Отримала я вчора повідомлення з пошти про посилочку і вже десять разів нагадала чоловікові , що він завтра має забрати подаруночок. І без мене не відкривати!!! Чекаю з нетерпінням і не знаю, як витримати до завтрашнього вечора! Бо зможу подивитися подарунок аж після роботи. Дуже цікаво від кого в мене Миколайчик! Чекайте звіту!
І я завтра іду за посилочкою !!! Нарешті Нова пошта побачила її - відразу минулим числом з попередженням (вчора ще такого відправлення не було в них взагалі - дивні якісь)... Найсмішніше. що після того, як Олюня (kosacjka) показала свій подарунок від Миколая.я отримала гнівну СМСку від Нової пошти, що посилку не забрали, тому вона повертається назад і я її маю забрати (таке враження. що СМСки у них якийсь сонько-ведмедик розсилає).
До мене також вже добрався Миколайко і передав класнючого даруночка від Галинки-Лорі.
У посилочці було: кисіль, пудинг, підсвічник у вигляді хатинки, а також віночок-прикраса на свічку (якщо я правильно догадалась ), брелок-Змійка, силіконова лопатка і пензлик, посипка на торт і листівочка з теплими і щирими побажаннями. Для мого малюка пазли, іграшка-телефон. А ще багато солодощів.
Галюся, окрема подяка Тобі за тортівницю !!!!! Соромно признатись, але саме таку я хотіла вже довший час, бо у мене всі без кришок . Так що догодила ти вже мені ...
Галинко, величезне спасибі тобі за такі щирі дарунки і вітаю з наступаючими святами:
В новорічний вечір дивний, Дід Мороз нехай в торбині, Як у дуже гарній казці, Подарує купу щастя. А Снігурка чарівна, Усміхнеться, як весна, Принесе здоров'я міх, І щасливий теплий сміх. Щоб в наступному році Усім щастило на кожному кроці. Щоб добро та удача усіх нас чекали, А кохання і успіх – не обминали!
--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
Ну що ж.....я завжди ммушу виділитися,я ж не можу як люди
Пару днів воювала зі своїми,бо взялася фотографувати подарунки,як картки в фотоапараті не виявилося.....почала виясняти,хто,коли,де.....в кінцевому результаті,картка мабуть,сама ноги дістала,бо ніде нема і ото не смішно,а соромно мені(((((( але що вже робити......
Lusuchka, дякую за класні подаруночки!!!!!Вибач,будь ласка,що без фото,мені дуже соромно,але ніц не вдію Спасибі тобі велике за то аленьке щастя,що принесла разом зі своїм миколайчиком ти у наш дім Кожного року чекаю дрімфудівських подарунків,як в дитинстві чекала на Миколая.... чесно..... Дякую тобі велике-привелике!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
В пакуночку в нас було: класна силіконова формочка для мафін у вигляді метеликів,набір "сіль-перець",кругленька серветочка на стіл,новорічні серветки, новорічний підсвічничок і новорічна прикраса. Чудова листівка з ручним вітанням- саме тепле і миле моїй душі.....а синочку моєму самим милим виявився той пакунок з кальками(по-його,цукерки) Тільки і бігав до тої коробки:"Мам,а дай се кальку")))) хоч купа в нього і інших,але хотів,саме ті Дякую ще раз!!!!!!!!!!!!!!!!
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
А ось що я отримала від Іриски з Літина Вінницької обл.... Отримала смс і бігом на Нову пошту....серце калатає, руки тремтять, голос пропадає....)) це так приємно було, отримати подарунок саме на День св Миколая!!!! УРА!!! я була чемна! ))))
Хочу подякувати Іриночці, все сподобалось, відчувається, що від щирого серця пакунок. ДЯКУЮ Нетік за організацію даного заходу, за допомогу Миколайчикам з усіх областей України та поза її межами!!!!!
Набір кухонний, купа цукерок, силіконова формочка - Полуничка для цукерок чи льоду, силіконова лопатка (дуже необхідна), формочки для печива Метелики, символ 2013 року для зубочисток, "салфетница" і ще якась квіточка ( не розібрала для чого???) фіолетовий колір дуже підходить до моєї зеленої кухні. Ще листівка з теплими побажаннями та багато спецій! ДЯКУЮ велике Іриночко!!!!!