Вишневий пиріг "Насолода"
Тісто: 3 яйця, 150 г цукру, 150 г борошна
Крем: 250 г вершків 33-35%, 250 г маскарпоне, 150 г цукру , але я робила інший крем: 250 г маскарпоне, 250 мл сметани і 150 г цукор - пудри.
Також потрібно: шоколад - 100г, вишні у власному соці або заморожені.
Яйця збити із цукром (5-7 хвилин). Додати борошно, замісити не густе тісто. Викласти в змазану маслом форму і поставити випікати у розігріту духовку при 180С - 20-25 хвилин. Випечений корж пропитати вишневим компотом.
Зверху викласти вишні.
Приготувати крем і викласти зверху на вишню.
Шоколад потерти зверху на крем.
Поставити в холодильник на 3-4 години.
Пиріг виходить дуже смачний, дійсно "Насолода". Рецепт із сайту www.say7.info/