Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Торт" Хрещатий яр"
котяра
9 січня 2010 19:39
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 38
Група: BANNED
Повідомлень: 348
Реєстрація: 30.09.2009

ICQ:--

Бали: 206
Торт" Хрещатий яр"
Коричневе тісто: 250 гр. маргарину
1скл. цукру
2ст.л. какао
3 яйця
1 п. порошку до печева
1,5 скл. муки
3ст.л. сметани
Тісто поділити на 2 частини.
Біле тісто: 2,5 скл. муки
200гр. маргарину (перетерти)
2-3 жовтки
2 ст.л. сметани
Тісто поділити на 4 частини.
Білки збити з 1скл. цукру(на густу піну)
Кожну частину розкатати, змастити білком і посипати горіхами.Так зробити всі чотири частини.Горіхів треба 2 скл.
Окремо випекти 2 чорні коржі.
Крем 1: 300гр.масла збити з 1банкою згущонки.
Крем 2: 0,5 літри сметани збити з 1скл. цукру,ван. цукор.
Перекладаємо коржі:
КОРИЧНЕВИЙ КОРЖ
КРЕМ 2
БІЛИЙ КОРЖ ГОРІХАМИ ВГОРУ
КРЕМ 1
БІЛИЙ КОРЖ ГОРІХАМИ ВНИЗ
КРЕМ 2
БІЛИЙ КОРЖ ГОРІХАМИ ВГОРУ
КРЕМ 1
БІЛИЙ КОРЖ ГОРІХАМИ ВНИЗ
КРЕМ 2
КОРИЧНЕВИЙ КОРЖ
Зверху полити помадкою.
Перейти на початок сторінки
Soni
9 жовтня 2012 10:38
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Спробувала і я цей чудовий тортик.


Просто чудо - пісочні коржі, хрустке горіхове безе, ароматне шоколадне тісто, чергування сметаннкового і маслянного крему. Торт хрумкий в середині і м'який з боків.

Дуже всім сподобався. Рекомендую спробувати.

Горіхи давала арахіс і сметани брала 1 літру, попередньо відцідивши на марлі ніч. Крем вийшов пухкий шовковистий без додавання загущувача.

Пекла в тортівниці 28 діаметром, вага вийшла під 5,5 кг.
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
9 жовтня 2012 10:52
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Soni, на таку вагу ти брала 1 порцію тіста?

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Soni
9 жовтня 2012 11:02
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: Pito4ka
Soni, на таку вагу ти брала 1 порцію тіста?



Так я робила один заміс і на тортвіницю 28 вийшла така вага
Перейти на початок сторінки
інна
12 листопада 2012 15:28
Повідомлення #5


Молода господинька
  • 34

Репутація: 200
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 24.03.2012

ICQ:--

Бали: 794
я його теж пекла,фото нема бо швидко зїли.дуже-дуже смачний :amam .але вмене чомусь коржі вийшли не пісочні ,а слойоні :request:
Перейти на початок сторінки
Олька-парасолька
26 лютого 2013 21:19
Повідомлення #6


Молода господинька
  • 34

Репутація: 129
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 17.01.2013

ICQ:--

Бали: 615
Пекла цей тортик вже два рази всім дуже сподобався тільки для мене можна цукру трохи менше,перемазувала його повністю сметаною-дуже смачно!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
Светочка
27 лютого 2013 10:52
Повідомлення #7


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 2
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 19
Реєстрація: 21.12.2011

ICQ:--

Бали: 105
Хотелось чего то нового. И рискнула на 25.02. у сыны Д/Р . Таким галопом на ночь пекла---- получился ровненький , высокий очень вкусный ---- необычный. Всем (без исключения ) понравился , да так, что все на след. день звонили чтобы отметить это.
Я белый корж раскатывата так тонко , как на наполеон и безе . да, и режется красиво не рассыпается. А сгущенку я в крем ложила вареную ----- ну вообщим получилось супер не опозорилась!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
12 березня 2013 19:18
Повідомлення #8


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Ось і мій кусочок

дуже смачний, раджу всім спробувати... я тепер часто його буду робити. Сподобалось і під мастику, бо коли постоїть у холодильнику то дуже стійкий до роботи.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
tay
12 березня 2013 21:29
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 515
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 658
Реєстрація: 27.10.2011

ICQ:--

Бали: 1927
Цитата: нетік
раджу всім спробувати

Повність погоджуюсь з Наталею. Дійсно дуже смачний тортик, пекла на своє ДН, але так миттєво розійшовся, що навіть чоловікові не дісталось :lol: Тож мушу пекти ще, тоді обов'язково додам фото...

--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
Перейти на початок сторінки
Яілатан
13 березня 2013 02:04
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
Дівчата, а скажіть но, як ви ті білі коржі пекли? Одразу всі білки збивали, а потім по одному випікали? а що з рештою білками? І які ті коржі, такі як бізе зверху, довго їх пекти?
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 13:18

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 122
Гостей: 121
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100