Катю! Яка краса,ну і пиріг,це вже справжній шикарний торт!У розрізі...насолода! Майбуть кульки можна начиняти і ягодами?Як мені захотілось його скуштувати! Дівчатка,вмієте апетит нагнати!
Дівчатка,мені надзвичайно приємно,шо вам подобається цей пиріг. Лана,й без помадки він теж чудовий,така цікаве фото вийшло-із зрізаним вершком. Катюш,ти великий експерементатор і новатор-біленький варіант з курагою дуже сподобався,та й кислинка кураги,мабудь додала шарму.
Рецепт справді мій,дякую,що пам"ятаєте таке,я зворушена!Виставила я його в жж ще 23 травня,всі пропорції тіста і шаріків прораховувала сама,я люблю такі речі,ніколи не знаєш точно,яким буде результат.В цей раз вдала,рецепт пішов гуляти по нету,чому я,безумовно,надзвичайно-надзвичайно рада!!!
(рецепт від Гламусі з форуму "Їмо дома") Тісто: 150 гр масла, 100гр цукру, 1 яйце, пакетик розпушувача, 250 гр борошна. Добре все змішати, викласти у форму, зробит бортики. Тісто виходить достатньо пластичне, тому легко розподіляється руками. Можна поставити в холодильник на час приготування начинки. Начинка:500 гр жирного однорідного сиру, 4 яйця, 250 гр цукру, пакетик ванільного пудинга (або 4-6 столових ложок крохмалу) добре перемішати до однорідного стану. Тісто поколоти вилкою в декількох місцях, на нього викласти абрикоси чи інші ягоди( зимою використовую морожені). На абрикоси викласти начинку, прикрасити зверху абрикосами. Випікати 40хв при 180С. Пиріг різати холодний. Смачного!
--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
lana, пекла ШОКОЛАДНИЙ ПИРІГ З ТВОРОЖНО - КОКОСОВИМИ КУЛЬКАМИ., тільки покрила білим шоколадом і в кульки поклала вишеньки. Дуже смачний пиріг, з'їли за один присіст. Усім авторам дуже дякую за рецепт.
--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Мука- 200г Яйця- 5 штук Цукор- 280г Олія- 125 мл Вода- 125 мл Розпушувач- 1 чайн. лож. Какао- 3 стол. лож. ( я замінила 1 лож. розчин. кави) Творог-500 г Пудинг ванільний або мигдалевий ( у мене був вершковий+ ваніль)
жовтки розтерти з 90 г цукру, додати воду, олію, муку, какао, розпушувач, додати до збитих з 90 г цукру білками. Тісто викласти в змазану та посипану мукою форму. ( автор застерігає, що 22*22- мала, але я теж допустила помилку: зробила на півнорми і залила у велику форму- вийшло дещо тонкувато)
протертий творог змішатиз рештою цукру та пудингом.За допомогою кондитерського мішка видавити творожну масу смугами у вигляді клітинок ( приблизно 4*4). Творожна маса тяжча- вона осяде, тісто підніметься, утворюючи "подушечки" ( я робила на півнорми і додала механічно більше води, тому тісто вийшло рідкувате, творог трішки " провалився" Але сподобався дуже.