Творожна ніжністьНеобхідні продукти:
500 г сиру (творогу)
2 яйця
трішки молока
1 груша
1 зефір
1 ч.л. цукрової пудри
Відділяємо жовтки від білків, жовтки добре збиваємо з невеликою кількістю молока і додаємо це до сиру, ще раз добре збиваємо
Грушу і зефір порізати на дрібні шматочки і додати до сирної маси. Виложуємо цю масу у форму
Білки збити з цукровою пудрою у міцну піну і виложити на верх сирної маси, розрівняти. Випікати при 170 С приблизно 40 хв.
Р.S. Хто любить солодке, до рецепту можна додати трохи більше цукру.
при запіканні груші пускають сік, то його можна злити, або ж поєднати разом з запіканкою, виходить дуже ніжно, тає в роті.
Рецепт взяла в просторах інтернету