Пиріг "Равлик" 500 гр готового листового дріжджового тіста 400 гр відвареної курятини ( або іншого м"яса) зелень 1 яйце сіль, перець, улюблена приправа сметана, кетчуп для змащування Тісто розтачати в прямокутник, розрізати на 4 полоски. М"ясо дрібно порізати, додати зелень, яйце, приправи, вимішати , викласти на тісто загорнути 4 ковбаски Викласти у змащену форму спіралькою, при бажанні змастити сметаною Пекти 35-40 хв при 200*. Вийняти ,змастити кетчупом, посипати приправою( в мене італійські трави), пекти ще 5 хв В оригіналі начинкою був шпинат з яйцем і сиром, так що можете експериментувати . Тіста в мене магазинного не було , то я зробила пісне дріжджове , думаю з листовим буде ще краще. Смачного
Повідомлення відредагував chajka - 3 вересня 2012 19:08
julechka Ірця vika дякую , що в гості заходите Дівчатонька, щиро дякую за плюсики і увагу Хочу пригостити вас свіженькою полуницею, то в нас такий сорт, що 2 рази на сезон родить, а цвіту ще так багато.... до перших заморозків буде
Повідомлення відредагував chajka - 4 вересня 2012 11:07
Полуничний мус З тих , полуниць, що на фото вище 300 гр полуниць 1 скл сметани 2 ст л цукру-пудри 1 ч л желатину Желатин замочити в 3 ст л води. Сметану взбити з цукром-пудрою, як на крем, додати подрібнені полуниці і желатин , перемішати , викласти у креманки. Поставити на 2 год в холодильник. Розумію, що полуниці зараз не у всіх є , то пропоную зробити мус з персиками. Додайте до сметани подрібнений персик, або навіть персикове п"юре, буде також дууууже смачно.
Печиво з кукурудзяними пластівцями 350 гр муки 250 гр масла або маргарину 125 гр цукру 2 яйця 50 мл молока 1 пакетик ваніліну 1 пакетик разпушувача цедра 1 лимона 50 гр шоколаду (для декорації) 4 скл кукурудзяних пластівців Всі складники поєднати, вимішати тісто (воно виходить рідкувате), в кінці додати пластівці, акуратно, щоб не дуже поламати. Викласти на змащений пергамент пекти 20-25 хв при 180*. Я робила на пів порції, а пластівців мала лише одну склянку, тому тісто в мене порозлазилось на боки, і печиво почало цілуватись одне з другим , тому пластівців давайте краще більше чим менше, тоді воно гарно тримає форму. Як остине , прикрасити розтопленим шоколадом. На смак воно виходить смачне, м"ягкеньке, з хрусткими пластівцями, а саме тісто мені нагадало такі трикутні коржики, які колись давно в школі продавали Рецепт з "Клуб кулінарів" з деякими моїми змінами.
Повідомлення відредагував chajka - 4 вересня 2012 16:15