Ірка-ШкіркаKASYAтепер і я з вами буду належати до групи любителів вафель
Гарбузові палюшки500 гр картопляного пюре
250 гр гарбузового пюре
1 яйце
сіль та перець
2 скл муки ( приблизно)Тісто готуємо як на звичайні палюшки, ті всі грами , то умовність. Головне - картоплі має бути в 2 рази більше ніж гарбуза. Муки може піти і більше, все залежить від вологості гарбуза і величини яйця. Тобто картопляне і гарбузове пюре вимішуємо , додаємо яйце, спеції і муку. Виминаємо тісто, поки не почне триматись купи ( може трошки липнути до рук). Формувати ковбаски і розрізати на палюшки. Варити в підсоленій воді 3-5 хв. Смачного
Рецепт з моїми змінами з kaczodajnia.blogspot.com