Розповім вам сьогодні про мій експеримент з вафельницею
(так-так, я без експериментів не можу
)
Картопляні вафлі2 великі картоплі
1 яйце
сіль та перець
2 ст л олії
1 ст л мукиВсе закидуємо в блендер і подрібнюємо в однорідну масу. Смажимо в вафельниці до рум"яності. Викладати по 1 ст л маси ( до вафельниці не пристає, нічим не змащувала)
Ось такі картопляні вафлі виходять
. Спочатку вони були хрусткі , а потім відвогли, то нагадували пісні дієтичні деруни
Ще я додала досить чорного перцю, то вони були пікантні. Думаю можна додати паприку, або твердий сир для зміни смаку.
Кілька штук залишилось, і лежали вони цілу ніч на тарілочці ,на кухні.
А зранку..... бачу..... вони повставали дибки і повністю засохли
, стали чіпсами "Прінглс"
. Так що, можна їх по одному розкласти і підсушити. Будуть чіпси.