Darkaдякую за комплімент
Пригощу вас , дівчата, стравою італійської кухні
Равіолі з лососем і шпинатомТісто:
300 гр муки
3 яйця
1 ч л оливкової олії (можна соняшникової)
дрібка солі
Начинка:
300 гр шпинату (можна мороженого)
300 гр філе лосося
1 яйце
100 гр твердого сиру
1 з часнику
зелень на ваш смакЗамісити тісто, загорнути в поліетиленовий пакет і залишити на 1 год , можна на ніч.
На олії підсмажити грубо порізаний часник, вийняти його. Покласти лосось і смажити , розтискаючи його виделкою, поки всі кусочки не побіліють. Додати шпинат і зелень, ще готувати 2 хв. Викласти начинку у глибоку миску, додати яйце і потертий сир . Вимішати та охолодити.
Розділити тісто на 3 частини. Кожну розтачати так, щоб утворився прямокутник. Накласти начинку ( 6 порцій) з одного боку тіста, накрити другою половиною, розрізати на равіолі. Відварити в підсоленій воді 3-5 хв після закипання. Смачного
Мене завжди мучило питання, чи не порозварюються ті равіолі, якщо просто їх нарізати кондитерським колесиком, і не защипувати краї. Сьогодні вирішила ризикнути . І о диво!!! - вони залишилися ціленькими, нічого з них не повилазило
.
Рецепт тої смакоти з https://tnuva.ru/2012/11/21/ravioli-s-lososem/ .Як звичайно, я робила ті равіолі з своїми змінами
Тісто я робила таке , як роблю на вареники. До начинки я не давала ані яйця, ані сиру. Просто готові равіолі зверху посипала пармезаном. Смачноооо дуууже, особливо засмакує тим , хто любить шпинат і лосось