Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Чим хата багата, заходьте, Вам тут завжди раді:)
chajka
25 грудня 2012 12:31
Повідомлення #201


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Яблучно-гарбузова запіканка
2 скл потертих яблук
1 скл потертого гарбуза
2 яйця
3-4 ст л цукру
0,5 ч л ванільного цукру
2 ст л сметани
1 скл муки
0,5 ч л розпушувача
1 ст л манки

Яблуко і гарбуз потерти (терка з великими отворами ), відтиснути сік (в мене вийшла неповна склянка вітамінного соку what ). Яйця розтерти з цукром і ванількою, додати сметану , муку , розпушувач, добре перемішати. Додати в тісто яблука з гарбузом. Вийде досить густа маса. Форму для запікання змастити олією , обсипати манкою, викласти тісто і пекти 50-60 хв при 180*. Смачного smile

Це ситна і водночас легка корисна страва. Можна подавати з сметаною або фруктовим сиропом. Я їла з шоколадним ганашем tongue .

Якщо не маєте гарбуза, то можна зробити просто яблучну запіканку.

Звіти залишаємо ось тут
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
3 січня 2013 11:04
Повідомлення #202


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
Iрино! Щиро дякую за всi рецепти, якими ти дiлилася з нами в 2012 роцi. З радicтю будемо чекати на рецетпи, якими ти будеш дiлитися з нами й надалi. Щастя та творчого натхнення тобi в Новому роцi !

Перейти на початок сторінки
Darka
4 січня 2013 07:53
Повідомлення #203


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Снігова куля просто супер,дуже сподобався.(Вже не кажу за вишиту сорочку,сто раз на неї дивилась і не розумію як можна таке зробити) :b5a:

Повідомлення відредагував Darka - 3 липня 2014 07:11
--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
chajka
4 січня 2013 11:57
Повідомлення #204


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
ssaazzoonn дякую за вітання :a0a: , буду старатись :m0555: тішити вас новими рецептами
Darka , дякую , що в гості зайшла :hi:

Вчора моя коліжанка спокусила мене панакотою :tongue:
Я вже і рецепт в неї взяла :lol: , та поки руки дійшли, то в мене вже купа планів було стосовно тої панакоти :laughing: . Взяла базовий рецепт приготування , ну і трішки свого додала. В оригіналі були вершки , а я брала солодку, домашню, дуже густу сметану. І так
Шоколадна панакота
250 мл густої сметани
250 мл молока
4 ст л цукру
0,5 ч л ванільного цукру
1 ст л швидкорозчинного желатину
50 гр чорного шоколаду

Желатин замочити в 3 ст л води. Молоко закип"ятити. В банячок викласти сметану, цукор, ванільний цукор, поламати шоколад. Залити це все гарячим молоком і мішати поки не розчиниться цукор і шоколад (при потребі можна це все трошки підігріти) . Желатин в склянці поставити в гарячу воду і помішувати до повного розчинення. Додати в наше шоко-молоко. Розлити по формочках, і поставити в холодильник на 3-4 год . Смачного :smile:

Наливала у силіконові форми для кексів , вийшло 9 маленьких панакот. В мене воно вже за півтори години повністю застило. Перед вийманням , занурювала форму в гарячу воду.

Повідомлення відредагував chajka - 13 січня 2013 13:14
Перейти на початок сторінки
chajka
10 січня 2013 13:41
Повідомлення #205


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Сирний кекс з чорносливом
200 г муки
200 г сиру
150 г цукру
100 г масла
50 г крохмалю
3 яйця
1 пакетик розпушувача
дрібка солі
200 гр вимоченого в ромі чорнослива

Масло взбити з цукром в пишну масу. По одному додавати яйця, за кожним разом добре взбиваючи. Поступово додати перетертий сир. Вимішати муку, крохмаль, сіль та розпушувач, просіяти в сирну масу. Добре перемішати, додати порізаний чорнослив. Тісто викласти у змащену форму і пекти 50-60 хв при 180*. Смачного :smile:

Чорнослив можна замочити і в коньяку. Я просто його залила окропом на 5 хв і порізала.

Кекс дуже ніжний і ароматний :tongue: Насичений смак чорносливу відсутній, а відчувається смак свіжих слив :love:

Рецепт з ЖЖ від porosolka_balt.
Перейти на початок сторінки
chajka
11 січня 2013 13:53
Повідомлення #206


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Капустяні булочки
1 скл натертої свіжої капусти
150 мл води або молока
20 гр свіжих дріжджів
0,5 ч л солі, перець до смаку
1 ч л цукру
1 яйце
1 ст л сметани
2 ст л + 2 ст л олії
2 скл муки (+- 0,5 скл)

Капусту підсмажити на 2 ст л олії до м"якості (при потребі додати 2-3 ст л води) , посолити та поперчити, охолодити. Дріжджі розвести в теплому молоці, додати цукор, сіль , яйце, муку, замісити тісто. В кінці додати 2 ст л олії та капусту. Добре вимісити. Поставити в тепло на 1 год. Сформувати круглі булочки (9 шт), викласти на змащений піднос для запікання. Змастити зверху сметаною і залишити ще на 20хв, щоб підросли. Пекти 20-25 хв при 190*. Смачного :smile:

Булки смачні , м"які та ароматні :winked: . Рецепт з ЖЖ від marisha_solo з деякими моїми змінами.
При обговоренні цього рецепту всі радять додати до капусти ще цибулю, але я б цього не робила, бо смак капустяних булочок дуже вдалий , з цибулею то були б цибулеві :laughing:. Спробуйте, воно того варте.

Повідомлення відредагував chajka - 11 січня 2013 15:06
Перейти на початок сторінки
chajka
12 січня 2013 14:56
Повідомлення #207


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Чорно-білий сюрприз
20 г желатину
1 скл молока
250 гр сиру
200 гр + 1 ст л сметани
0,5 скл цукру
1 ст л ванільного цукру
1 ст л какао
50 гр чорного шоколаду

Желатин замочити на 10 хв у склянці досить теплого молока (потім розмішувати до повного розчинення желатину). Сметану, сир, цукор і ванільний цукор добре перетерти блендером в однорідну масу. Додати молоко з желатином. Розділити на 2 порції, в одну додати какао. Викласти у форму білу масу, а зверху чорну. Розтопити шоколад з 1 ст л сметани, полити десерт. Поставити на 3 год в холодильник. Смачного :smile:

Десерт дуже нагадує пташине молоко. Тут головне сир добре перетерти, щоб не було крупинок. Дуже смачно :tongue:

Рецепт з chocolate-kiss з моїм доповненням у вигляді шоколаду :laughing:

Повідомлення відредагував chajka - 12 січня 2013 14:59
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
12 січня 2013 16:35
Повідомлення #208


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Смачно. Майже як творожне суфле

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
12 січня 2013 16:37
Повідомлення #209


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
chajka,
Це справді сюрприз.І ще який!!!
Перейти на початок сторінки
chajka
13 січня 2013 10:25
Повідомлення #210


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
ОЛЕСЯ
Марія Митник
привіт :belay: , приємно вас бачити :what: , заходьте частіше :m05100:
:a0a: :a0a: :a0a: :a0a: :a0a:
А сьогодні у мене
Сирно-яблучний пиріжок
Тісто:
3 скл муки
дрібка солі
1 ч л розпушувача
100 гр масла
150 гр сметани
2 ст л цукру
Яблучна маса:
3 середніх яблука
2 ст л цукру
1 ч л ванільного цукру
1 ч л крохмалю
Сирна маса
400 гр сиру
2 яйця
3/4 скл цукру
1 ч л ванільного цукру
1 пудинг
Декор
50 гр шоколаду

В першу чергу замісити тісто ( воно має бути мяке і еластичне), поставити в холодильник.
Почистити і дрібно порізати яблука, протушити на пательні з 3-4 ст л води. Додати цукор і ванільний цукор. Коли яблука стануть мякі, додати крохмаль і добре перемішати. Охолодити.
Сирну масу готувати дуже просто, закинути всі складники відразу в блендер і взбивати до однорідної маси.
Тісто поділити на 5 рівних частин. Взяти 2 частини , розтачати з них вареничку і викласти нею змащену форму , формуючи бортики. Накласти на тісто половину сирної маси , далі тонка вареничка з тіста , потім яблука, знову тонка вареничка з тіста , і решта сиру , закрити зверху тістом. Пекти 60 хв при 180* . На спечений гарячий пиріг викласти маленькі кусочки шоколаду, через 4-5 хв він розтопиться, за допомогою зубочистки зробити розводи. Смачного :smile:

Форма у мене 28 см .

Ось таке чудо вийшло :laughing: Пиріг - торт :amam:

Повідомлення відредагував chajka - 13 січня 2013 10:27
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 вересня 2022 19:12

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 24
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100