взагалі я хотіла його перевертати, але був такий смачний та й гості були свої рідні, що з"їли весь, навіть не мала в понеділок що на роботу взяти, аби пригостити співробітників
Соля! До борщу можна подати гуцулків . тісто- кефір 1 ст. яйце 1 шт сіль розпушувач 1ч.л майонез 2 ст л муки скільки візьме ,щоб було мягче ніж на вареники начинка-товчена картопля.перець,сіль, часник Тісто замісити,розкачати прямокутником, по середині виложити начинку(вздовж тіста).Закрити в нахльост .Порізати на куски.Смажити на олії.Скласти в гусятницю,залити сметаною та пропекти в духовці при 180 гр 20 хв.Викласти на таріль ,зверху посипати тертим сиром.Смачного
Так Оля в нас прйнято готувати на дні народження дійсно багато зїдають не все потім ми ще доїдаємо.Тепер буду торохи менше готувати бо якщо набагато менше то скажуть що не було що їсти.
А я цілком підтримую Olenochkу.Завжди готую так щоб було лишнє.А раптом хтось несподіваний ще зайде,або попросять добавки,і що скажу що вже нема?Хай краще залишеться,а їсти завжди є кому.Та й у мене на другий день майже завжди поправини.
Ну.. в мене такого не буває, шоб хтось несподіваний прийшов То колись, як моя мама заміж виходила, то приїхало гостей в два рази більше ніж планували... добре, шо господиня була файна тай робила все з запасом
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт