Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Святковий стіл
Olenochka
24 листопада 2009 06:32
Повідомлення #31


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
день народження і Михайла ми святкували 3 дні мали звичайні страви і декілька нових наприклад ;салат з спаржі ,салат стріла амур(dreamfood), салат з курки(say7info) салат з пекінськоі капусти з ківі і апельсину(dreamfood) артишоки мариновані, апельсини з перцем (yfhjlyf ,hfpbkmcmrf cnhfdf)сирник і торт Пражський з мастикою(рецепт мастики Іра71)а тепер фотки













Перейти на початок сторінки
olga
24 листопада 2009 09:04
Повідомлення #32


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 168
Реєстрація: 6.09.2014

ICQ:--

Бали: 50


Оленка, а Ви аспарагус з беконом запікали?
Перейти на початок сторінки
olga
24 листопада 2009 09:12
Повідомлення #33


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 168
Реєстрація: 6.09.2014

ICQ:--

Бали: 50
sunnygirl

10.риба жарена
11 голубці
12 відбивні
13 котлети
14 курка запечена
15 налисники з мясом

17карпопля печена
18 пельмені


Таню, і то все гості з"їдають? winked Бо ми тепер на стіл подаємо тільки 2 гарячі страви і того стільки залишається, що ще їмо самі 3 дні. В основному люди налягають на різхні апетайзери, салати овочеві. Як я на якусь забаву подала три гарячі страви, то брат сказав, що "ми і так знаємо, що ти смачно готуєш, але на другий раз так багато не рихтуй, бо то обжирайлівка". От так тепер і роблю. smile


Перейти на початок сторінки
olga
24 листопада 2009 09:27
Повідомлення #34


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 168
Реєстрація: 6.09.2014

ICQ:--

Бали: 50
От таке було моє меню в жовтні на моє день народження.

1. Грибна юшка. ( дуже всім сподобалася)
2. Жовта катропля ціленька з кропом.
3. Торбинки з грибами. ( рецепт з Дрімфуду)
4. Салат з огірка, редиски, цибульки зі сметаною. ( найкраще змели)
5. Білковий салат ( рецепт Іри).
6. Апетитний салат. ( капуста шаткована, морква і бурячок на корейську тертку, маринад)
7. Олів"є. ( діти всі люблять)
8. Салат з помідорів черрі, бебі мозарели сиру і базиліку.
9. Канапки з ікрою.
9а. М"ясна нарізка.
10. Шпажки з виноградом і кубиками сиру.
11. Пляцок "Сиромак"
12. Фрукти.
13. З морозива кульки в соці з м"якоттю.

Правда народ був трохи голодний, бо всі їхали з церкви, а ще декого довелося чекати, то підмели файно. Але ще й ми три дні доїдали. smile
Перейти на початок сторінки
Olenochka
24 листопада 2009 16:04
Повідомлення #35


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Цитата: olga
Оленка, а Ви аспарагус з беконом запікали?


так з беконом але треба було завертати по 4 але спаржа була дуже тоненька і я боялася що вона згорить :feel:
Перейти на початок сторінки
olga
24 листопада 2009 18:43
Повідомлення #36


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 168
Реєстрація: 6.09.2014

ICQ:--

Бали: 50
Olenochka
так з беконом але треба було завертати по 4 але спаржа була дуже тоненька і я боялася що вона згорить feel


Ой, не знала, що то спаржою називають. feel Спаржою раніше називали нашу жовту квасолю-шпарагівку. А то звичайнічінький аспарагус, що в Україні до букетів вирощують. Тільки то його паростки.

Ось що знайшла.

Спаржа

Спаржа (аспарагус) – одна из самых вкусных, полезных и дорогих овощных культур. Первые ростки спаржи, которые бывают белыми, зелеными, розовато-зелеными или фиолетовыми, насыщены витаминами, минералами и клетчаткой. Молодые нежные побеги можно есть сырыми или быстро приготовленными на пару, в воде, в духовке или на гриле. Спаржа является одним из самых ранних овощей нового сезона: собирать урожай молодых побегов начинают уже в апреле-мае.


http://www.countrysideliving.net/CUI_Asparagus.html


Перейти на початок сторінки
gutka
24 листопада 2009 23:04
Повідомлення #37


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
люблю на гостини готувати холодець зі свинної ноги та птиці, ось цей на михайла готувала
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
25 листопада 2009 08:06
Повідомлення #38


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
гарне в тебе м'ясо в холодці, таке чистеньке, без всяких шкір та ше чогось... Я так тоже все на холодець тільки саме-саме відбираю. А одного разу мені в холодці попався великий шмат шкіри з шерстю, то я в гостях ніколи не їм тепер холодець. Тільки свій. Правда я ше жир повністю з нього збираю.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
gutka
25 листопада 2009 08:55
Повідомлення #39


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Натонька
то я в гостях ніколи не їм тепер холодець. Тільки свій.

мені також мій найсмачніший, я також жир збираю, залишається трішки тож нам це не заважає, все ж таки холодець зі свинної ніжки (це коли все жиром залите, а інколи на палець - то згідна)
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
25 листопада 2009 09:03
Повідомлення #40


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
gutka
(це коли все жиром залите, а інколи на палець - то згідна)

На палець! то ж нічого не видно! wink Зразу собі уявила smile

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 19:09

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 36
Гостей: 22
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100