Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти пляцків (без фото)
Натонька
прагну досконалості...
31 травня 2009 15:39
Повідомлення #41


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цитата: sunnygirl
Мені цікаво що то за крем в пляцку на першій фотографії.


Розовий то зефір, а білий то ніби як масло з маком і цукром)

Цитата: Іванка
"пляцок з вишнями і маком" але замість маку дали кокос


Може бути в принципі, бо як різала далі, то мак тоже там проскочив) Я навіть і не догадалась на який він подібен)

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
уляночка
4 червня 2009 10:28
Повідомлення #42


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Натонька, я хочу зробити пляцок Санта - Барбара. Ти його пекла? як він тобі?
і яка то макова начинка, бо там не написано
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
4 червня 2009 10:31
Повідомлення #43


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цитата: уляночка
Натонька, я хочу зробити пляцок Санта - Барбара. Ти його пекла? як він тобі?і яка то макова начинка, бо там не написано


Не пекла, але мав би бути файний рецепт)
Макова начинка, така як завжди: мак запарила, помолола або перетерла, цукор, изюмчика трохи та й усе)

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
уляночка
4 червня 2009 10:33
Повідомлення #44


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
як ти думаєш - робити його на зелені свята? їдем в гості.... чи може щось інше порадиш
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
4 червня 2009 10:44
Повідомлення #45


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
уляночка, я б робила) В мене така привичка завжди шось нове робити на свята) То може і не файна привичка, але не підводить майже ніколи, всі довольні. Тай шо там може не вийти? Він досить цікавий)

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Іванка
8 червня 2009 17:24
Повідомлення #46


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Привіт дівчата давно я тут не була , а тут така смакота
Я пекла пляцок

Горянка

1корж
1 ст муки
1 ст сметани
1 ч л амоняку(розвести у 2 ст л теплого молока)
6 жовтків+1 ст цукру розтерти до білого
Білки відділити у 2 миски по 3 білки
Тісто рідке на жовте тісто посипати вишнями і пекти
(Вишні мають добре стекти і потрібно їх підсушити в духовці або на сковорідці,щоб повністю випарувалась вода)
2 і 3 корж
На пісну бляху класти вафлі і збити по
3 білки+ 1ст цукру+ пів ст мел.горіхів
1 ст різаних горіхів посипати зверху
пекти як бізе
Крем
400 гр масла
1 б сирого згущ. молока
трошки лимон. соку
Корж жовтий в середину,а білки до середини до коржа
Перейти на початок сторінки
Ludany
15 червня 2009 06:47
Повідомлення #47


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
Дівчатка,привіт.Ви з таким захопленням печети пляцки,напевне ваші чоловіки да діти цим вельми раді та й вам сам процес приносить неабияке задоволення,молодці.Особливо багато чудесних сирників.
Я зараз теж захоплююсь сирниками,багато експерементую,з вашого дозволу дам вам кілька порад для успішного сирника.
Найперше та найважливіше-прописна істина,добрий сирник буде лише з доброго сиру,варіанти-портився сир,треба було кудись діти нічим дуже добрим не повернуться.Сир для сирника має бути свіжим,солодким,жирним,в міру м'яким(але добре віддушиним).І обов'язково його перемолоти до кремоподібного стану(через мясорубку 2 рази,блендером,можна через дрібне сито).
Друге-коли печете сирник без тіста поставте в низ духовки деко з водою гарячою,дуже люблять сирники водяну баню,якщо є тісто,вирішуйте самі-з водяною банею не буде хрумким,стане таким більше подібним до чизкейка,але зате яке буде пухке та ніжне сирне суфле!
Печіть спочатку при високій т-рі(200 град.)перші 10 хвилин,потім збавте до 160 і допікайте до готовності(старайтесь по-менше відкривати дверцята духовки).
Не давайте в сирну масу ніякого розрихлювача-тільки збиті білки(без цукру збиті),які вводите в самому кінці вже в готову сирну масу,тільки вручну, дуже акуратно вимішувати по часовій стрілці і зразу пекти (духовка має бути попередньо нагріта).
І на завершення-чим нас всіх найбільше іноді засмутчував сирник?Тим,що чудесно виростав,а потім падав дугою посередині...Щоб цього не сталося,коли наш сирник готовий-виключаємо вогонь,дверці духовки напіввідкриті і залишаємо його там на 40 хв.Він впаде(така його природа,на жаль),але рівномірно,ви одержити рівну поверхню.
Я надісь,що мої поради комусь стануть в пригоді,хоча впевнена,що ви й самі про це знали.Якщо будуть запитання-з задоволенням відповім.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
15 червня 2009 08:55
Повідомлення #48


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Дякую Люба smile Я двері в духовці люблю часто відкривати))) Треба з тим боротися)))

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
ir71
15 червня 2009 09:00
Повідомлення #49


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дорогенька Ludany,я Вам щиро вдячна за поради,вони дійсно корисні!!!!Я в принципі так і стараюся цього всього дотримуватися.Ось ще до того всього добавлю
Може Ви замітили що мої сирники не падають дугою...але я знаю іншу корисну річ,що як сирник спечеться його відразу акуратно треба відділити ножом від форми і тоді він теж так сильно не осяде.
А ще Ludany,я хочу Вам щиро від душі подякувати за ваші надзвичайні рецепти!!!!Вже кілька раз пекла по них і кожного разу все виходить просто СУПЕР СМАЧНО!!!
Перейти на початок сторінки
Ludany
15 червня 2009 09:35
Повідомлення #50


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
Наталя,немає за що,печи на здоров"я!
Іра,я розчулена і мені дуже приємно,що користуєтесь моїми рецептами,я люблю пекти,але не вважаю себе великим гуру в цьому плані(я самоучка,далеко не професійний кондитер),тому вважаю,що багато корисного навчуся і від вас.
Звати мене Люба,до мене звертатись можна(а навіть треба) і на "ти"
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 11:11

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 62
Гостей: 48
Користувачі: KarenSuets
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100