уляночка, я б робила) В мене така привичка завжди шось нове робити на свята) То може і не файна привичка, але не підводить майже ніколи, всі довольні. Тай шо там може не вийти? Він досить цікавий)
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Привіт дівчата давно я тут не була , а тут така смакота Я пекла пляцок
Горянка
1корж 1 ст муки 1 ст сметани 1 ч л амоняку(розвести у 2 ст л теплого молока) 6 жовтків+1 ст цукру розтерти до білого Білки відділити у 2 миски по 3 білки Тісто рідке на жовте тісто посипати вишнями і пекти (Вишні мають добре стекти і потрібно їх підсушити в духовці або на сковорідці,щоб повністю випарувалась вода) 2 і 3 корж На пісну бляху класти вафлі і збити по 3 білки+ 1ст цукру+ пів ст мел.горіхів 1 ст різаних горіхів посипати зверху пекти як бізе Крем 400 гр масла 1 б сирого згущ. молока трошки лимон. соку Корж жовтий в середину,а білки до середини до коржа
Дівчатка,привіт.Ви з таким захопленням печети пляцки,напевне ваші чоловіки да діти цим вельми раді та й вам сам процес приносить неабияке задоволення,молодці.Особливо багато чудесних сирників. Я зараз теж захоплююсь сирниками,багато експерементую,з вашого дозволу дам вам кілька порад для успішного сирника. Найперше та найважливіше-прописна істина,добрий сирник буде лише з доброго сиру,варіанти-портився сир,треба було кудись діти нічим дуже добрим не повернуться.Сир для сирника має бути свіжим,солодким,жирним,в міру м'яким(але добре віддушиним).І обов'язково його перемолоти до кремоподібного стану(через мясорубку 2 рази,блендером,можна через дрібне сито). Друге-коли печете сирник без тіста поставте в низ духовки деко з водою гарячою,дуже люблять сирники водяну баню,якщо є тісто,вирішуйте самі-з водяною банею не буде хрумким,стане таким більше подібним до чизкейка,але зате яке буде пухке та ніжне сирне суфле! Печіть спочатку при високій т-рі(200 град.)перші 10 хвилин,потім збавте до 160 і допікайте до готовності(старайтесь по-менше відкривати дверцята духовки). Не давайте в сирну масу ніякого розрихлювача-тільки збиті білки(без цукру збиті),які вводите в самому кінці вже в готову сирну масу,тільки вручну, дуже акуратно вимішувати по часовій стрілці і зразу пекти (духовка має бути попередньо нагріта). І на завершення-чим нас всіх найбільше іноді засмутчував сирник?Тим,що чудесно виростав,а потім падав дугою посередині...Щоб цього не сталося,коли наш сирник готовий-виключаємо вогонь,дверці духовки напіввідкриті і залишаємо його там на 40 хв.Він впаде(така його природа,на жаль),але рівномірно,ви одержити рівну поверхню. Я надісь,що мої поради комусь стануть в пригоді,хоча впевнена,що ви й самі про це знали.Якщо будуть запитання-з задоволенням відповім.
Дорогенька Ludany,я Вам щиро вдячна за поради,вони дійсно корисні!!!!Я в принципі так і стараюся цього всього дотримуватися.Ось ще до того всього добавлю Може Ви замітили що мої сирники не падають дугою...але я знаю іншу корисну річ,що як сирник спечеться його відразу акуратно треба відділити ножом від форми і тоді він теж так сильно не осяде. А ще Ludany,я хочу Вам щиро від душі подякувати за ваші надзвичайні рецепти!!!!Вже кілька раз пекла по них і кожного разу все виходить просто СУПЕР СМАЧНО!!!
Наталя,немає за що,печи на здоров"я! Іра,я розчулена і мені дуже приємно,що користуєтесь моїми рецептами,я люблю пекти,але не вважаю себе великим гуру в цьому плані(я самоучка,далеко не професійний кондитер),тому вважаю,що багато корисного навчуся і від вас. Звати мене Люба,до мене звертатись можна(а навіть треба) і на "ти"