Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Що в нас нині на столі - 7, А що Ви сьогодні готували ?
Наталюня
8 березня 2015 19:48
Повідомлення #1361


Молода господинька
  • 34

Репутація: 38
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 125
Реєстрація: 24.01.2015

ICQ:--

Бали: 662
в нас сьогодні булочки з вишнями та яблуками з дріжджового тіста, приготовлені опарним способом

Перейти на початок сторінки
Марія Митник
9 березня 2015 09:54
Повідомлення #1362


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
Наталюня,
Смачненькі і гарненькі winked А рецепт можна???
Перейти на початок сторінки
Наталюня
9 березня 2015 15:30
Повідомлення #1363


Молода господинька
  • 34

Репутація: 38
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 125
Реєстрація: 24.01.2015

ICQ:--

Бали: 662
Марія Митник, дякую! 3fb Рецепт звичайно можна.

Опара:
1 л теплого молока
50 гр дріжджів
1 скл. цукру
борошно
Дріжджі та цукор розвести в теплому молоці, додати борошна, щоб вийшла як густа сметана. Поставити в тепле місце для бродіння. В мене стояло 4,5 год. Коли осяде опара (перебродить) - замішуємо. Додаємо ще:
3 яйця
1 скл. цукру
20 гр дріжджів розведених в мінімальній кількості теплого молока
трошки солі
борошно
Замішуємо все разом, в кінці підливаємо по-трохи 100 г розтопленого масла і вмішуємо його до тіста. І добре вимішуємо (приблизно півгодини !). Залишаємо в теплому місці, щоб підросло.
Потім робимо булочки. Начинка може бути різна - в мене вишні і яблука з цукром і корицею. Даємо булочкам трохи підрости, мастимо яйцем і в духовку. Печуться 30 хв. при 180 градусах.

Виходить 2 великі бляшки булочок (десь штук 30) з тої норми. Кому забагато - то думаю можна робити півнорми тіста. А нам якраз на три дні вистачає - сімя велика :)
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
9 березня 2015 17:27
Повідомлення #1364


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Малим готувала запіканку

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
9 березня 2015 23:48
Повідомлення #1365


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
ОЛЕСЯ,
Ця смакота з мультиварки?
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
10 березня 2015 21:25
Повідомлення #1366


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цитата: Марія Митник
ОЛЕСЯ,
Ця смакота з мультиварки?


Так. люблю в ній готувати.
Ця запіканка виходить смачною і в духовці.

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Кіра
13 березня 2015 12:13
Повідомлення #1367


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452
довго ж ліпити ті пиріжки опарним способом..ой дооовго! але результат того вартий! пухкенькі, мякенькі....тануть в роті
Перейти на початок сторінки
Наталюня
13 березня 2015 13:05
Повідомлення #1368


Молода господинька
  • 34

Репутація: 38
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 125
Реєстрація: 24.01.2015

ICQ:--

Бали: 662
Кіра
довго ж ліпити ті пиріжки опарним способом..ой дооовго!

Дійсно довго, майже цілий день йде на випічку.
Але моя бабуся колись тільки так і робила, вставала зраненька о 5-6 годині і розчиняла в 40 літровому баняку.... Ото терпіння треба було, щоб потім вимісити ще те все тісто... Зато яка то потім смакота для нас малих була!
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
19 березня 2015 15:58
Повідомлення #1369


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Смакуємо пирогом від Каті-gutka,але в нас зі сливами.
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
22 березня 2015 18:59
Повідомлення #1370


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
А в нас були медові пряники

рецепт

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 03:44

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 42
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100