Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Печиво » Імбирні медові пряники для творчості (пряники для айсингу)
 

Імбирні медові пряники для творчості (пряники для айсингу)

10 березня, 2015  |  Коментів (14)  |  Рубрика: Випічка » Печиво
 

Імбирні медові пряники для творчості (пряники для  айсингу)

1.5 скл цукру або 250 г цукрової пудри
200 г масла
700-710 г борошна
3 яйця
1ч.л. соди,
180 - 190 г меду
1 ч.л. кориці
1 ч. л. імбиру

Мед довести до кипіння зі спеціями, розтопити масло.
Окремо збити яйця з цукром чи пудрою, все з'єднати, додати соду і борошно.
Добре вимісити і поставити в холодильник на 6 годин.
Перед випічкою тісто добре вимісити.
Печемо на пергаменті або силіконовому килимку.
Тісто розкачуємо до 5 мм і обводимо шаблони або вирізаємо формочкою.
Випікаємо при 150-160 градусах (залежно від вашої духовки).
Коли пряники готові дістаємо з пергаментом і кладемо на стіл , зверху кладемо дошку або скло, щоб пряники стали плоскі.
На цих пряниках можна малювати або ж просто приклеїти на них вафельну картинку.
Смакуйте на здоров'я!

Джерело: Простори інтернету

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (10 березня 2015 20:29)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 731
Олеся,дякую за рецепт.Забрала в записник,думаю що на Паску можна таких напечи у вигляді писанок.Дітям пороздаю ,хай тішаться m0550


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Канарейка (11 березня 2015 14:57)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 144
Гарні пряники, на Паску також буду пробувати
 



#3 написав: ОЛЕСЯ (12 березня 2015 22:43)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 463
Цитата: Darka
Олеся,дякую за рецепт.Забрала в записник,думаю що на Паску можна таких напечи у вигляді писанок.Дітям пороздаю ,хай тішаться m0550

Цитата: Канарейка
Гарні пряники, на Паску також буду пробувати


Дівчата пробуйте. Дуже смачні.
Муки може прийдеться додавати більше ніж в рецепті якщо зразу випікаєте.


--------------------
 



#4 написав: dgirina (28 квітня 2015 08:59)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 68
Класнезні пряники - я давненько такі хотіла .Дякую!


--------------------
ІРИНА
 



#5 написав: ОЛЕСЯ (7 грудня 2015 18:24)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 463



--------------------
 



#6 написав: Pygovo4ka (15 грудня 2015 21:06)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 59
який мед треба взяти?
 



#7 написав: kykysja41145 (8 лютого 2016 10:48)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 35
Сьогодні познайомлюсь з пряниками. Спробую сьогодні замісити.скільки часу випікати?
 



#8 написав: ОЛЕСЯ (8 лютого 2016 23:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 463
Pygovo4ka, мед брала гречаний, бо тільки такий вдома був. А так даю будь-який


--------------------
 



#9 написав: kykysja41145 (9 лютого 2016 23:49)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 35
ОЛЕСЯ,спекла я вчора пару пряників, десь з 10 шт. файні, рівні. Додала гвоздику, корицю, імбир, мускатний горіх і чайну ложечку какао світлого, так мені запахло. Тісто приємне, легке в роботі, але пряники до ранку змякли. навіть руками брала, то гнулись. мої з молоком і чаєм схрумали, пару розмалювала, але від айсінгу вони зовсім змякли. Є ще частина тіста в холодильнику, то кільки часу випікати? може я не допекла, я пекла десь 8-9хв. Дебют пройшов вдало wink
 



#10 написав: ОЛЕСЯ (10 лютого 2016 15:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 463
kykysja41145, у мене пряники не були мягкими.

З айсингом вони не мокли.


--------------------
 



#11 написав: Наталюня (24 лютого 2016 08:03)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
ОЛЕСЯ, дякую за рецепт смачнезних пряників. Ми вчора смакували - не могли наїстися! :) В магазині таких добрих не купиш!!!

 



#12 написав: Krasotinka (24 квітня 2016 00:53)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 112
Олеся! Спекла я пряники,смачні але дуже тверді,поклала їх у пакет,сподіваюся до завтра зм'якнуть.Пекла 8хв.
 



#13 написав: ОЛЕСЯ (24 квітня 2016 02:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 463
Цитата: Krasotinka
Спекла я пряники,смачні але дуже тверді,поклала їх у пакет,сподіваюся до завтра зм'якнуть.Пекла 8хв.


Krasotinka, а як тонко тісто було розкачане?
якщо преники тверді то можна покласти їх у коробку і покласти дольки яблука. За кілька годин пряники помякшають.


--------------------
 



#14 написав: ОЛЕСЯ (8 грудня 2016 14:34)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 463
Пряники смачні завжди вдаються.
Якщо вологе приміщення то вони відсирівають.


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише ole4ka (Учора, 16:29)
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ ()
Капкейки
  Пише Umari ()
Трошки мистецтва
  Пише Umari ()
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише Umari ()
Страви з гарбуза.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичні, дієтично-лікувальні страви
  Пише ОЛЕСЯ ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Вибір двоповерхового ліжка
  Пише Rahaneka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 48
Гостей: 17
Користувачі: mvuyziwvwwm, yyvvddhjul, nyivzcneotm, lyazwhsollf, bxuwydwbmeq, shpoLek, dwevzddbrgh, ClaiseeHailL
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100