Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Печиво » Медовий пряник для творчості (пряник для айсінгу)
 

Медовий пряник для творчості (пряник для айсінгу)

10 березня, 2015  |  Коментів (13)  |  Рубрика: Випічка » Печиво
 

Медовий пряник для творчості (пряник для  айсінгу)

1.5 скл цукру або 250 г цукрової пудри
200 г масла
700-710 г борошна
3 яйця
1ч.л. соди,
180 - 190 г меду
1 ч.л. кориці
1 ч. л. імбиру

Мед довести до кипіння зі спеціями, розтопити масло. Окремо збити яйця з цукром чи пудрою, все з'єднати, додати соду і борошно.
Добре вимісити і поставити в холодильник на 6 годин.
Перед випічкою добре вимісити.
Печемо на пергаменті або силіконовому коврику.
Тісто розкачуємо до 5 мм і обводимо шаблони або вирізаємо формочкою.
Випікаємо при 150-160 градусах (залежно від вашої духовки.
Коли пряники готові дістаємо з пергаментом і кладемо на стіл , зверху кладемо дошку або скло щоб пряники стали плоскі.
На цих пряниках можна малювати або ж просто приклеїти на них вафельну картинку.
Смакуйте

Джерело: Простори інтернету

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Darka (10 березня 2015 20:29)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 702
Олеся,дякую за рецепт.Забрала в записник,думаю що на Паску можна таких напечи у вигляді писанок.Дітям пороздаю ,хай тішаться m0550


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Канарейка (11 березня 2015 14:57)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 144
Гарні пряники, на Паску також буду пробувати
 



#3 написав: ОЛЕСЯ (12 березня 2015 22:43)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 437
Цитата: Darka
Олеся,дякую за рецепт.Забрала в записник,думаю що на Паску можна таких напечи у вигляді писанок.Дітям пороздаю ,хай тішаться m0550

Цитата: Канарейка
Гарні пряники, на Паску також буду пробувати


Дівчата пробуйте. Дуже смачні.
Муки може прийдеться додавати більше ніж в рецепті якщо зразу випікаєте.


--------------------
 



#4 написав: dgirina (28 квітня 2015 08:59)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 68
Класнезні пряники - я давненько такі хотіла .Дякую!


--------------------
ІРИНА
 



#5 написав: ОЛЕСЯ (7 грудня 2015 18:24)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 437



--------------------
 



#6 написав: Pygovo4ka (15 грудня 2015 21:06)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 57
який мед треба взяти?
 



#7 написав: kykysja41145 (8 лютого 2016 10:48)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 34
Сьогодні познайомлюсь з пряниками. Спробую сьогодні замісити.скільки часу випікати?
 



#8 написав: ОЛЕСЯ (8 лютого 2016 23:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 437
Pygovo4ka, мед брала гречаний, бо тільки такий вдома був. А так даю будь-який


--------------------
 



#9 написав: kykysja41145 (9 лютого 2016 23:49)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 34
ОЛЕСЯ,спекла я вчора пару пряників, десь з 10 шт. файні, рівні. Додала гвоздику, корицю, імбир, мускатний горіх і чайну ложечку какао світлого, так мені запахло. Тісто приємне, легке в роботі, але пряники до ранку змякли. навіть руками брала, то гнулись. мої з молоком і чаєм схрумали, пару розмалювала, але від айсінгу вони зовсім змякли. Є ще частина тіста в холодильнику, то кільки часу випікати? може я не допекла, я пекла десь 8-9хв. Дебют пройшов вдало wink
 



#10 написав: ОЛЕСЯ (10 лютого 2016 15:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 437
kykysja41145, у мене пряники не були мягкими.

З айсингом вони не мокли.


--------------------
 



#11 написав: Наталюня (24 лютого 2016 08:03)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
ОЛЕСЯ, дякую за рецепт смачнезних пряників. Ми вчора смакували - не могли наїстися! :) В магазині таких добрих не купиш!!!

 



#12 написав: Krasotinka (24 квітня 2016 00:53)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Олеся! Спекла я пряники,смачні але дуже тверді,поклала їх у пакет,сподіваюся до завтра зм'якнуть.Пекла 8хв.
 



#13 написав: ОЛЕСЯ (24 квітня 2016 02:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 437
Цитата: Krasotinka
Спекла я пряники,смачні але дуже тверді,поклала їх у пакет,сподіваюся до завтра зм'якнуть.Пекла 8хв.


Krasotinka, а як тонко тісто було розкачане?
якщо преники тверді то можна покласти їх у коробку і покласти дольки яблука. За кілька годин пряники помякшають.


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька (Учора, 10:34)
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d ()
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише ОЛЕСЯ ()
Тулумби
  Пише Chernousalyona ()
Дитячі тортики -6
  Пише Лилия ()
Сало "Ніжне"
  Пише Kisame01 ()
Олaдки під шоколaдом
  Пише Yana Van ()
Наші рожеві мрії...
  Пише наталія3105 ()
Торт "Ейфорія"
  Пише kykysja41145 ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 71
Гостей: 57
Користувачі: Алла Ковтун
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100