Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Що в нас нині на столі - 7, А що Ви сьогодні готували ?
lana
13 січня 2015 19:12
Повідомлення #1351


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
А у нас курник ( Рецепт ТУТ

ось так виглядає перед випічкою,


а так- після


Спочатку у формі, де готуватиметься сам пиріг, печу 4 тонких блинчика-налисника(щоб відповідали розміру)
Потім готую 3 начинки(до речі, все це можна приготувати напередодні):
1) варене куряче м*ясо ріжу кубиками і обсмажую з цибулею на маслі;
2) печериці підсмажую на маслі з цибулею(не забуваю солити і перчити кожну начинку);
3) склянку вареного рису помастити маслом, додати 2 нарізаних кубиками варених яйця.

Тісто :
100-150 г маргарину розтопити,
+100-150 г пива ;
сіль, мука.

як є час - тісто на 2 год.в холодильник( у мене частіше його не буває. тому виробляю відразу)

Ділимо тісто на 3 частини:
1) маленьку грудочку відкладаємо на прикрашання;
2) 2/3 тіста викладаємо в форму і формуємо бортики.

Далі викладаємо в такій послідовності:
1) на дно-налисник
2) 1 начинка
3) налисник
4) 2 начинка
5) налисник
6) 3 начинка
7) налисник ( послідовність не має значення, але краще рис ставити посередині)
Зверху накриваємо розкатаним залишком(1/3) тіста, защипуємо краї, прориваємо посередині в тісті дірочку і долонями від країв притискаємо пиріг, щоб через отвір вийшло максимально повітря( тоді не утворюватимуться"Карпати"). після цього отвір защипую, прикрашаю фігурками з тіста, можна змазати, як звичайно, випікати.Якщо пекти збираєтесь наступного дня, то можна зверху покласти невеликий гніт, а тісто для прикршання зберегти в плівці.Смакує як гарячий, так і холодний.Дуже ситний, гарно ріжеться. Готується легко, опис занадто довгий!
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
13 січня 2015 21:34
Повідомлення #1352


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
lana,
Давай, коліжанко, пригости кусочком смачного курника... lol
Перейти на початок сторінки
lana
14 січня 2015 20:08
Повідомлення #1353


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Марія Митник,
щиро прошу! залюбки почастую!!!! belay
Перейти на початок сторінки
lana
17 січня 2015 20:57
Повідомлення #1354


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Улюблений десерт- фруктовий салат (яблуко, груша, півківі, мандаринка "клементин" та розморожені полуниці) з йогуртом

Перейти на початок сторінки
Марія Митник
17 січня 2015 22:55
Повідомлення #1355


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
lana,
Це направду-корисно і смачно!
Перейти на початок сторінки
lana
22 січня 2015 18:42
Повідомлення #1356


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Четвер- рибний день. Фаршируємо щуку.


залишилося запекти
Перейти на початок сторінки
Darka
23 січня 2015 10:04
Повідомлення #1357


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Лана,напишіть мені свій адрес,я вже збираюсь на цю щуку. request

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
24 січня 2015 10:31
Повідомлення #1358


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Darka
Лана,напишіть мені свій адрес,я вже збираюсь на цю щуку.

Беріть мене із собою

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Roksolana
11 лютого 2015 17:54
Повідомлення #1359


Файна господиня
  • 51

Репутація: 569
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 586
Реєстрація: 27.12.2011

ICQ:--

Бали: 1354
Я робила десерт шоколадно-ванільна панна кота.

--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Перейти на початок сторінки
Darka
15 лютого 2015 22:44
Повідомлення #1360


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Готовила вчора качку.Маринувала в апельсиновому соці,на гарнір яблука.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 00:41

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 42
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100