Арахіс підсмажити
Жовтки збити з цукром, додати мягкий маргарин і сметану, збити міксером, додати борошно з порошком до печива і содою, збити. В кінці додати подрібнений арахіс, перемішати.
Тісто розділити на 3 частини і спекти коржі форма діаметром 24см.
Білки збити з цукром і ванільним цукром на водяній бані до "стоячих піків", зняти з водяної бані і продовжувати збивати приблизно 2-3хв, додати лимонний сік або лимонну кислоту, добре збити. Крем розділити на 4 частини -3 частини на перемазування коржів і покриття торта зверху а 4-а частина на боковинки. Обсипати смаженим подрібненим арахісом(або оформити за своїм бажанням)
вага готового торта 1.2кг.
СМАЧНОГО!
якщо маю заморожені білки то до тіста додаю замість 5 жовтків 3 цілі яйця, а білки розморожую і використовую для крему.