Святкувати 8 березня будемо сьогодні. Вчора спекла торт "Монастирська хата".
це моя буде перша робота виставлена тут, є певні недоліки, але так хотілось показати
.
Рецепт:
200 гр. масла або маргарина
200 гр. сметани
3-4 стакана муки
1 ч. ложка соди без верха (гашу уксусом)
Для начинки брала вишні без кісточок - 1л.банка
Для крема брала сметану - 800-900гр.
150 гр. сахарной пудри
пів стакана грецьких горіхів
Для шоколадної помадки потрібно:
3 ст. л. цукру, 3 ст. л. какао и 2 ст.л. сметани, 50-70 гр. масла.
Замісити тісто, і в холодильнику залишити на 3 години.
Через 3 години діставши тісто, розділити його на 15 частин.
Розкачувати тісто і на нього викласти вишню.
Звернути рулетом, защіпнути краї.
Трубочки випікати в духовці до золотавого кольору.
Збираємо торт так - на блюдо кладемо спершу 5 трубочок,потім 4,3,2,1, кожеш шар змащуємо сметаною.Зверху посипаємо подрібненими горіхами. Заливаємо все шоколадною помадкою. Цей торт краще робити у вечері, щоб за ніч він гарно пропитався. Цей рецепт колись побачила на сайті Relax.ua. Було так смачно