–ецепти
 
ћи на FaceBook | ћи в Pinterest |
 
лог≥н :
пароль :
–еЇстрац≥€ на сайт≥
Ќагадати пароль?
 
–ецепти
 


¬≥дпов≥сти
 –ецепти торт≥в, смачн≥, ≥нтересн≥ ≥ ориг≥нальн≥)
Ќатонька
прагну досконалост≥...
25 кв≥тн€ 2009 21:52
ѕов≥домленн€ #1


«≥рочка з неба
  • 68

–епутац≥€: 1708
√рупа: јдм≥н≥стратор
ѕов≥домлень: 6357
–еЇстрац≥€: 6.05.2008

ICQ:--

Ѕали: 14622
 ј“јЋќ√

--------------------
—воњ рецепти додаЇмо через спец≥альну форму!
як правильно оформити рецепт
ѕерейти на початок стор≥нки
ул€ночка
15 жовтн€ 2009 21:21
ѕов≥домленн€ #2


‘айна господин€
  • 51

–епутац≥€: 146
√рупа: Vip-кухар
ѕов≥домлень: 1387
–еЇстрац≥€: 3.04.2009

ICQ:--

Ѕали: 785
Ѕ≤— ¬≤“ « ѕ–» ќЋќћ
ѕерейти на початок стор≥нки
≤ванка
20 жовтн€ 2009 15:45
ѕов≥домленн€ #3


‘айна господин€
  • 51

–епутац≥€: 419
√рупа: Vip-кухар
ѕов≥домлень: 713
–еЇстрац≥€: 16.05.2009

ICQ:--

Ѕали: 112
≤–ј досить ц≥кавий в тебе рецепт слойоного т≥ста треба ≥ соб≥ попробувати
« вашого дозволу напишу ≥ св≥й рецепт
4,5 ст муки
500 гр маргарини (€ купл€ю" вершковий маргарин дл€ слойки")
1 ст сметани
¬се це с≥кти ножем
ѕот≥м у скл€нку(200гр) розбиваю 1ц≥ле €йце, 1 жовток,1 ст л оцту,на к≥н ножа сол≥ ≥ до верха скл€нки доливаю води ƒодати це до муки ≥ ще с≥кти ножем до утворенн€ т≥ста
“≥сто покласти в холодильник на 1-2 дн≥
« слойоного т≥ста не т≥льки торт смачний а й пер≥жки з р≥зними начинками
ѕерейти на початок стор≥нки
ул€ночка
8 грудн€ 2009 18:56
ѕов≥домленн€ #4


‘айна господин€
  • 51

–епутац≥€: 146
√рупа: Vip-кухар
ѕов≥домлень: 1387
–еЇстрац≥€: 3.04.2009

ICQ:--

Ѕали: 785


ѕерейти на початок стор≥нки
marinka
14 с≥чн€ 2010 14:06
ѕов≥домленн€ #5


‘айна господин€
  • 51

–епутац≥€: 266
√рупа: Vip-кухар
ѕов≥домлень: 895
–еЇстрац≥€: 7.12.2009

ICQ:--

Ѕали: 1584
Volo-shka на рахунок  ињвського торту то шукала ≥ перепробувала багато рецептур ≥ дл€ себе вибрала оптимальний ≥ нескладний вар≥ант. ќтже
корж≥ - на кожен/форма 24-26/ корж ≥де 3 б≥лка, €к≥ збити поступово п≥дсипаючи 1 скл. пудри або др≥бного цукру, коли збит≥ б≥лки додати 1скл гор≥х≥в п≥дсмажених грецьких, або арах≥с, або фундук, половину гор≥х≥в змолоти а другу половину пос≥кти.,1,5 ст.л. крохмалю вк≥нц≥. ¬икладати на пергамент ≥ сушити у духовц≥ спочатку температура 170, а пот≥м зменшити до 160-150 ≥ продовжувати сушити напрот€з≥ години ≥ так кожен корж окремо збити ≥ один за другим.  ожен корж тр≥шки просочити сиропом  рем в даному торт≥ це згущене варене молоко з какао = 300 г. масла. «верху шоколад, боки цедра лимона ≥ тертий шоколад. ћаю перепис крему до торта з ≥нтернету правда його ще не робила- 3 жовтки, 1 скл. молока ,1 скл,цукру, 1 ст.л.крохмалю 1. ч.л.какао, 400 гр. масла. ‘ќ“ќ “ќ–“ј [attachment=5597]
ѕерейти на початок стор≥нки
marinka
14 с≥чн€ 2010 14:30
ѕов≥домленн€ #6


‘айна господин€
  • 51

–епутац≥€: 266
√рупа: Vip-кухар
ѕов≥домлень: 895
–еЇстрац≥€: 7.12.2009

ICQ:--

Ѕали: 1584
ј це на ¬асил€ робила. –ецепт приближений до рецепту з сайту  ”’ј– ј
а це в нас називають Ѕите скло
ѕерейти на початок стор≥нки
Irina
15 с≥чн€ 2010 18:53
ѕов≥домленн€ #7


‘айна господин€
  • 51

–епутац≥€: 98
√рупа: Vip-кухар
ѕов≥домлень: 570
–еЇстрац≥€: 26.10.2009

ICQ:--

Ѕали: 230
“орт "ѕ"€на вишн€"



«разу хочу сказати, що рецепт т≥ста ≥ крему з р≥зних рецепт≥в. “≥сто € брала з Ќатоньчиного Ўоколадного (бо мен≥ там т≥сто дуже сподобалось), але € вз€ла половину складник≥в. ј крем - з рецепту "ѕ"€ноњ вишн≥" в≥д ќльги Ѕуроњ (була така телеведуча, €ка траг≥чно загинула, може хтось згадаЇ).
¬се збиваю в м≥ксер≥ :
3 €йц€
1 ст. цукру
1 ст. сметани
0,5 б. згущонки
1 ч.л. соди погашеноњ оцтом
3 ст. л. какао
1,5 ст муки
—пекти один корж. “им часом 2 ст.(а можна й б≥льше) вишень насто€ти в гор≥лц≥, пот≥м в≥джати.
 орж розр≥зати горизонтально навп≥л, вийн€ти крихти щоб не пошкодити верхушку ≥ денце (з обох половинок коржа).
 рем: збить 300-350 гр. масла з 1 б. вареноњ згущонки, додати до нього крихти, вишн≥ ≥ гарно все вим≥шати.
ѕропитка: кава+цукор+ конь€к чи гор≥лка з вишень(на ваш смак) ≥ пропитать денце. ¬икласти всю кремову масу, накрити верхушкою ≥ теж пропитать. «верху € залила шоколадною глазур"ю нашоњ Ќатал≥д≥ви (дуже вже вона мен≥ подобаЇтьс€), що вона заливаЇ св≥й ћанник. Ќагадаю њњ :1 ст.л. масла розтопить+ 5 ст.л. цукру+5 ст.л. сметани+ 2 ст.л. какао.¬арю десь 3-4 хв. пом≥шуючи. ќце ≥ все! ƒуже швидко цей торт робитьс€.
ѕерейти на початок стор≥нки
lana
15 с≥чн€ 2010 20:16
ѕов≥домленн€ #8


ƒосв≥дчена господин€
  • 68

–епутац≥€: 1764
√рупа: Vip-кухар
ѕов≥домлень: 3240
–еЇстрац≥€: 3.01.2010

ICQ:--

Ѕали: 4355
“орт з с≥мейного записничка.–ан≥ше готувала €. а тепер готуЇ донька.
3 €йц€
1 скл€нка (неповна на палець) цукру
1 скл€нкаборошна
0.5 скл€нки крохмалу
3 чайн. лож.розпушувача до т≥ста
3 стол.лож. кипл€чоњ!!! води
¬ипекти бискв≥т, остудити, перер≥зати на 2-3 шари.

ѕерекладати сметаною збитою з цукром ≥ загущувачем , ≥ кружечками апельсин≥в та консервованими ананасами..

«верху прикрасити апельсинами ≥ к≥в≥
ѕерейти на початок стор≥нки
 око Ўанель
17 с≥чн€ 2010 02:00
ѕов≥домленн€ #9


‘айна господин€
  • 51

–епутац≥€: 358
√рупа: Vip-кухар
ѕов≥домлень: 724
–еЇстрац≥€: 19.09.2009

ICQ:--

Ѕали: 415
“орт "‘утбольний м"€ч у трав≥"

—початку треба випекти безе. ƒл€ цього вз€ти:
6 б≥лк≥в
2 скл€нки цукру
1 чайну ложку розчинноњ кави
1-2 скл€нки обчищеного ≥ смаженого арах≥су(подр≥бнити)
к≥лька крапель лимонного соку.
Ѕ≥лки збити на ст≥йку п≥ну з цукром, кавою та лимонним соком.( каву € розчин€ю в невелик≥й к≥лькост≥ б≥лк≥в та лимонного соку чи оцту ≥ вливаю в б≥лки) јрах≥с подр≥бнити ≥ обережно ввести в добре збит≥ б≥лки. Ќамалювати на папер≥ дл€ вип≥чки 2 кола, по цим колам розмастити безейну масу. ¬исушити при температур≥ 100 -120 гр.

Ѕ≥скв≥т:
1 скл€нка борошна
1скл€нка цукру
3 €йц€ ц≥лих + 2 жовтка в≥д безе
половина чайноњ ложки гашеноњ соди
третина чайноњ ложки сол≥.
¬ипекти звичайний б≥скв≥т за вс≥ма принципами вип≥канн€ класичного б≥скв≥ту.

 рем:
300 гр. вершкового масла
дв≥ третини скл€нки молока
1,5 скл€нки цукру
4 жовтки в≥д безе
1ч л. розчинноњ кави
∆овтки розтерти з цукром, додати одну третину скл€нки молока , поставити на вод€ну баню. ( на вод€н≥й бан≥ дуже довго, € робила просто на плит≥, т≥льки на малому вогн≥ ≥ пом≥шуючи). “у третину скл€нки молока, що залишилас€, довести до кип≥нн€, додати розчинну каву. ÷ю каву з молоком влити в €Їчну масу, що починаЇ закипати ≥ варити до загущуванн€, пост≥йно м≥шаючи. ќстудити. «бити з маслом, додаючи невелик≥ порц≥њ ц≥Їњ €Їчноњ помадки до масла.

Ѕ≥скв≥т розр≥зати на два корж≥. ѕромазувати кремом так: б≥скв≥т - крем - безейний корж - крем - знову безе - крем - ≥ нарешт≥, накриваЇмо другою половиною б≥скв≥ту. ƒобре охолодити.

ћ"€чик:
¬ кругл≥й форм≥ ( в мене знайшлась т≥льки невеличка кругла мисочка в≥д м≥кри) випекти спочатку одну, а пот≥м другу половинку б≥скв≥ту з 4 €Їць (залежно в≥д форми). –озр≥зати половинки на к≥лька коржик≥в. ¬истелити ту ж форму, що пекли, харчовою пл≥вкою, з≥брати там знову полусферу, промазуючи кремом. ƒобре охолодити. ¬ит€гти з форми ≥ зв≥льнити в≥д пл≥вки. “е саме зробити з ≥ншою половинкою .  оли захолоне - з"Їднати њх. ѕ≥зн≥ше € подумала, що можна було зробити прост≥ше - видовбати м"€куш з половинки, подр≥бнити , зм≥шати з кремом ≥ знову заповнити "коробочку". Ўарик добре обмастити будь-€ким масл€ним кремом, захолодити. «ам≥сити звичайну мастику з мармишок. ¬ одну половину додати какао. ¬ир≥зати шестикутники ≥ п"€тикутники. ќбклењти м"€ч , тр≥шечки змазуючи "шви" гор≥лкою, щоб краще з"Їднувались. "“равичка" зроблена з масл€ного крему, боки оформлен≥ б≥лково - заварним кремом. ¬раховуючи св≥й досв≥д, раджу робити цей торт таки з ≥ншого т≥ста,"важчого" за текстурою, н≥ж пов≥тр€ний б≥скв≥т...бо м"€чик -таки важкенький, в≥д чого верх трохи прос≥в, це й на фото видно.
ѕерейти на початок стор≥нки
—лавочка
29 с≥чн€ 2010 17:09
ѕов≥домленн€ #10


‘айна господин€
  • 51

–епутац≥€: 870
√рупа: Vip-кухар
ѕов≥домлень: 2456
–еЇстрац≥€: 29.12.2009

ICQ:--

Ѕали: 3583
“орт ≥з зеф≥ром (з шоколадною мастикою)тут
ѕерейти на початок стор≥нки
 
« · “орти · »
Ѕыстрый ответ ¬≥дпов≥сти




2 люд. читаЇ(ють) цю тему (гостей: 2)
 ористувач≥в: 0

  «араз: 30 с≥чн€ 2023 11:52

Ќј¬≤√ј÷≤я ѕќ —ј…“”
 
ќголошенн€
 
Ќове на форум≥
 
ѕрогноз –азвити€ Ёкономики ”краины Ќа 2023 √од
  ѕише Veronaiik (27 с≥чн€ 2023 12:43)
√ороскоп ƒл€ ”крањни Ќа 2023 –≥к
  ѕише Veronalaf (27 с≥чн€ 2023 02:50)
https://casinos-brasil.github.io/
  ѕише IsaacBiofs (9 с≥чн€ 2023 17:04)
https://casinos-brasil.github.io/
  ѕише IsaacBiofs (9 с≥чн€ 2023 16:48)
https://telegra.ph/Igra-clash-of-pirates-otzyvy-12-17#–Ш–≥—А–∞ clash o
  ѕише IsaacBiofs (28 грудн€ 2022 14:55)
https://telegra.ph/Novye-bk-s-bezdepozitnym-bonusom-ili-fribetom-12-15
  ѕише IsaacBiofs (28 грудн€ 2022 14:41)
продвижение сайт
  ѕише IsaacBiofs (15 грудн€ 2022 18:38)
¬ершки 33%
  ѕише Ќатонька (14 лютого 2021 14:31)
√арн≥ книжки дл€ д≥тей
  ѕише ќЋ≈—я (21 с≥чн€ 2020 07:14)
ќг≥рочки з кетчупом "„ил≥"
  ѕише ole4ka (30 с≥чн€ 2019 23:32)
«араз на сайт≥
 
¬сього на сайт≥: 15
√остей: 10
 ористувач≥: - в≥дсутн≥
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua ¬с≥ права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100