Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Оксани
natalliyas
24 травня 2012 20:21
Повідомлення #31


Файна господиня
  • 51

Репутація: 213
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 923
oksana d


Ой, як смачно все у вас.... Тут все що я люблю, і капусточка, і полуничний кекс, тай канапки супер!

--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Перейти на початок сторінки
oksana d
26 травня 2012 12:07
Повідомлення #32


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Солянка з мисливськими ковбасками.

150 г мисливських ковбасок, 1 цибуля, 3 картоплини, 100 г бекону, 3 ст.л. томатної пасти, 50 г оливок, сіль, перець, 1/2 лимона, 1 лавровий листок, 2 солоних огірки.

Сосиски нарізати кружальцями,бекон кубиками. Картоплю і цибулю почистити , нарізати кубиками. Огірки нарізати дрібними кубиками, оливки - кружочками.
Картоплю варити 10 хвилин. Бекон і сосиски обсмажити на сковорідці, коли почне виділятися жир, добавити цибулю і трошки підсмажити. В кінці додати томатну пасту. Потім цю зажарку добавити до картоплі разом з лавровим листком, посолити, поперчити. В киплячу солянку добавити оливки і огірки. Варити до готовності картоплі. Витянути лавровий листок. При подачі на стіл в кожну тарілку дати дольку лимона.
Солянка виходить дуже смачна.

Повідомлення відредагував oksana d - 14 серпня 2012 14:57
Перейти на початок сторінки
oksana d
26 травня 2012 16:47
Повідомлення #33


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Сирний торт з полуницями

Для бісквіту: 4 яйця, 1 склянка цукру, 1 склянка борошна, ванільний цукор, 2 столові ложки какао-порошку.
Для сирної маси: 500 г сиру, 300 г сметани, 50 г пудри, 20 г желатину, 300 г полуниць,100 мл молока.
Зробити бісквітне тісто. Пекти 30-35 хвилин при 180-200 градусів. Корж вистудити.
Замочити желатин у 100 мл молока , коли він набухне, поставити на маленький вогонь і помішуючи дати крупинкам розійтися ( до кипіння не доводити!).. Збити сметану з цукровою пудрою, додати перемелений на мясорубці або збитий в блендері сир. До маси докласти желатин, порізану навпіл полуницю. Усе ще раз перемішати.
Узяти форму, застелену фольгою, покласти корж, а зверху - сирну масу.
Бажано поставити торт в холодильник. Смачного!

Повідомлення відредагував oksana d - 14 серпня 2012 14:57
Перейти на початок сторінки
oksana d
26 травня 2012 18:01
Повідомлення #34


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Печеня з курячих сердечок

500 г курячих сердечок, 1-2 цибулини, 2 помідори, солені огірки - 4 шт, бульйон - 100 мл, лавровий лист, зелень, перець, сіль.

Цибулю почистити і нарізати півкільцями. Огірки нарізати кружочками, помідори розрізати на 8 частин.
Курячі сердечка обсмажити на олії біля 10 хвилин. В окремій сковорідці посмажити цибулю до золотистого кольору, добавити помідори і огірочки. Тушити біля 5 хвилин. Овочеву суміш добавити до курячих сердечок, влити бульйон, посолити, поперчити, додати лавровий листок. Тушити це все до готовності десь біля 20 хвилин. Смачного!

Повідомлення відредагував oksana d - 14 серпня 2012 14:58
Перейти на початок сторінки
oksana d
26 травня 2012 18:12
Повідомлення #35


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Перейти на початок сторінки
oksana d
26 травня 2012 22:37
Повідомлення #36


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Кабачки по- італійськи.

500 г кабачків, твердий сир - 200 гр, 1 морквина, 5 столових ложок томатного соусу, вершкове масло - 2 столові ложки,сіль,приправи.

Моркву почистити і потерти на грубій терці. Кабачки почистити і нарізати кубиками. Кабачки і моркву обсмажити на вершковому маслі. Заправити томатним соусом, посолити, дати приправи. Це все викласти у форму зверху посипати тертим твердим сиром і запікати хвилин 15. При подачі на стіл можна посипати кропом.

Цей рецепт я знайшла в книзі "Любимые запеканки". Зробила його з деякими своїми змінами.

Повідомлення відредагував oksana d - 14 серпня 2012 14:58
Перейти на початок сторінки
oksana d
27 травня 2012 16:33
Повідомлення #37


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Гуляш домашній

Це закарпатська страва, я знайшла цей перепис в книзі "Закарпатські народні страви"(1990р). Як готувала, то чоловік сміявся, що до нас сусіди прийдуть на вечерю :t0242: , бо запах був неймовірний.

Свинину нарізати кубиками по 25-30 г, посолити, обсмажити на олії до півготовності, посипати червоним меленим солодким перцем, швидко розмішати і відразу залити гарячим бульйоном або окропом, додати 2-3 столові ложки томат-пюре і тушкувати під кришкою близько однієї години, майже до готовності. Потід додати пасеровану цибулю, сіль, лавровий листок, чорний мелений перець і тушкувати на маленькому вогні ще 20 хвилин. Наприкінці заправити розтертим часником.
Це дуже смачно! Смачного!

Повідомлення відредагував oksana d - 14 серпня 2012 14:59
Перейти на початок сторінки
oksana d
28 травня 2012 22:01
Повідомлення #38


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Пиріг " Пальчики оближеш"


Тісто: 200 грам сиру, 7 ст.л. молока, 7 ст.л. олії, жовтки -3 шт, 0,5 склянки цукру, 2 склянки борошна, 1/2 ч.л. соди.
Бізе: 3 білки, 0,5 склянки цукру.
В оригіналі іде 2 склянки брусники, в мене трускавка.

Беремо 200 грам сиру, молоко, олію, соду, жовтки, цукор - все добре перемішуємо і добавляємо борошно, але шоб тісто не вийшло дуже тугим.
Виложити тісто на бритванку ( я не змащувала, бо в тісті є олія) , виклати ягоди і запхати в духовку, розігріту до 180С.
Пока печеться, збити білки з цукром. Дістати пиріг і залити ягоди білками і знову в духовку на 140 С приблизно на 30 хвилин.
Рецепт знайшла на сайті "Хлібопічка".




Повідомлення відредагував oksana d - 14 серпня 2012 15:00
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
28 травня 2012 23:28
Повідомлення #39


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Цитата: oksana d
Пиріг " Пальчики оближеш"
на вигляд дуже смачний пиріг, собі кусочок б попробувати. :tongue:
Перейти на початок сторінки
oksana d
29 травня 2012 11:49
Повідомлення #40


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
лесик-лисик
Спробуйте, цей пиріг дуже смачний особливо на другий день. Печіть і смакуйте на здоров"я!
А я запрошую Вас на чай!


Повідомлення відредагував oksana d - 29 травня 2012 11:49
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 13:11

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 101
Гостей: 98
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100