Дівчатонька радість розпирає мене, щойно чоловік отримав посилку .
Вікусечко я відколи взнала номер декларації так не могла втриматись щоб ТОбі подякувати. Тепер можна, щиро вдячна ТОбі за подаруночки. Цікавість мене розпирає, але мушу чекати до вечора поки чоловік принесе її з роботи!!! Вікусю ще раз вдячна . Чекай ввечері на звіт!
Soni, вітаю з Великоднем, маю надію, що подаруночки сподобаються, бо вибирали разом з мурзиками))))) І чесно кажучи, трохи хвилююся, як вона доїхала, але маю надію, що все буде в цілості!!!! А це тобі -
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
і мого ще нема,хоча я вже здогадуюсь від кого мені прийде посилочка
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Отримала і я сьогодні свій подарунок. Клубнічка вже почала переживати куди я пропала чи може мені не сподобалось. Мала забрати вчора, але чоловік поїхав у відрядження, а синочок після хвороби, то не дуже хотіла його тягнути. А сьогодні поїхала замість стоматолога ( бо два дні болів зуб) забирати посилку, бо мама приїхала і лишилась з малим. Розпакувала я на зупинці поки чекала маршрутку, все передивилась, перемацала. Дуууже рада і задоволена. Якщо чесно, то не думала, що це так класно. Отже, у моїй посилочці було форма у формі серця, салфетки, приправа до салату, барвники і розписи для яєць, форма для льоду, моїй малечі абетка - кубики і откритка. Ну і звичайно желе зі смаком полуниці, адже в мене посилочка від Клубнічки.
На фото видно, що дитині теж сподобався подарунок. Дякую Тобі Оксанко, теж бажаю радісних свят та всього найкращого для тебе і твоєї сім'ї.
P.S. На рахунок стоматолога, то пішла вже з посилкою, спочатку він не міг зрозуміти який мене зуб болить, зробила знімок, а він каже, що там мене не може боліти . То щоб я ще походила, то може пройде .Каже, що мене десь провіяло, бо зуб там в мене запломбований. Так, що зуб мені не полікували, а він мене зараз поболює.
Дуже рада, що тобі сподобалось, я старалась. Дякую за вітання. Тобі теж веселих свят та хай все служить на здоров'я, щоб твоїй сімї завжди було солодко
А ось і мої подаруночки,як і обіцяла. А в посилочці були:Цукрова пудра,2 пакетика желе,2 рушнички,кокосова стружка,харчові барвники,розпушувач,лим.кислота,загущувач,ван.цукор,барвники для яєчок,посипка на паску,термонаклейки на яєчка,форми для випічки пасок,форми для кексів металеві,підложки під торт двохсторонні круглі і у формі серця,серветочки у формі серця,іграшка для мого синочка,ну і звичайно цукерки на десерт!!!!!!!!І ще забула,білет Лото-Забава,чоловік одразу ж конфіскував ,сказавши,що то мені і так забагато всього прислали !!Пакуночок був не легким.Ходила забирати з сином,то в одній руці несла пакет,а за другу майже тягнула малого,бо все хотів,щоб його нести на руках.Та я сказала,що нам тьотя вислала цукерки,то так ми з ним домовилися,йти ногами .Посипка на паску у вигляді зірочок не знаю чи дочекається свого призначення.Довелося сьогодні розпакувати синові на пробу,бо піввечора кричав"зійка-зійка лялі гам"!А тепер фото подарунків ближче. Дуже-дуже дякую Іринці-Ірисці за подаруночки!!Ти принесла радість і світло в нашу оселю і зігріла теплом наші серця!!Вітаю з наступаючим сятом Великодня,бажаю миру,здоров"я,злагоди достатку і тепла усій вашій родині!! Костя Люда,вітаю з подаруночками!!!!