ХОЧУ ПОДЯКУВАТИ ЩИРО-ЩИРО
натоньці за сайт
Христі за гру
а дорогенькій Марії -
Soni, за класнючі подарунки, які вона мені подарувала.
Це такий був процес!!! Спершу
звоне до мене поштарка, мовляв, шуруй на почту, бо тобі щось є. потім я
звоню до чоловіка, йди на почту, бо там мені щось є, а потім всі хатні
прибігли до мене, бо в мене ЩОСЬ є. Всі такі добрі стали,
тішаться, на ту красу задивляються. Але я для повноти апетиту, аж сьогодні їм то все до пуття покажу і м-о-о-же
дам покуштувати, бо Марієчка наслала всього такого класнючого і прийшла до мене моя сюрпризна коробочка ще позавчора. А дітям цукерки взагалі вредні, а взрослим то ж всеодно - можна все підряд їсти?!
Марія, ти маєш дуже гарне імя. І в мене взагалі по житті склалося таке враження (воно в мене ще ні разу не було хибним, я к і цього разу), що всі жінки з таким імям
надзвичайно гарні люди, чуйні, добрі, щирі.
Дякую тобі за все від усієї мої сімї. Нехай тебе і всю твою родину поблагословить Господь Бог ів подарує вам багато щастя, любові, миру і достатку!!!
А тепер найцікавіше - в моєму яєчкові Фаберже було таке: свічечка-ягнятко, шоколадний заєць,багато наклейок для галунок, улюблений моїм сином лайон,силіконова помічничка - лопаточка, книжечки для діток, силіконова форма під кексики - така гарна - ромашками,великодній рушничок з блискітками - такий ніжний, фартух для незнаю, чуствуй, що чоловік забере, бо на ньому ясно пише - барбекю, а це по його часті, абалдєнна корзиночка під ... ну думаю фрукти або можна хлібчик покласти на серветочці. Ой, ну все таке хороше!!!
А саме миле до серця, то ті слова, писані самою чарівничкою-Марієчкою, тим таким знайомим по надписам на торах почерком. якимись такими живими, ніби наживо сказаними!
Це - листівка за вітаннями!!!!
Дякую тобі Маріє, нехай зроблене тобою і сказане повернеться до вас сторицею!!!!