Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Ось мій перший тортик з улюбленими героями," Маша і ведмідь" вага 3,5 середина,біскіт, полуниця, сирна маса, ШМ. Дякую велике, Волошці за мк але бачу.що трохи в мене ці герої не такі вийшли
Гарний тортик , акуратний , дуже подобається така гама кольорів , часто бачу таку в твоіх тортиках.
Цитата: zhanetka
але бачу.що трохи в мене ці герої не такі вийшли
Фігурки гарні , медвідь симпатяжка , Маша гарна , просто " трошки постаріла" . Тортика це абсолютно не псує, бо героі веселі і тортик також. А Машу ліпити- то "окрема історія", я досі свою Машу не забула, 2 дні іі ліпила... Думаю, то справа досвіду , будуть і кращі Маші.
А я щось досі не наважуся ліпити такі фігурки, боюся навіть братися
Ну ,що ти... треба починати. Я сама "боюсь " тих фігурок. Бачу, дівчатка з мастики роблять лиця- ото складно, бо я купую марципану трохи (надовго хватає) і з нього ліплю. Він колір свій має тілесний і з нього мені легше. А мені також треба з мастики вчитись , бо марципан не кругом "приліпиш", хоч по економііі часу дуже виручає.
нінок, Іриска,дівчата дуже дякую за коментарі!!! складно ці фігурки робити...а Маша то взагалі..в мене на бабцю схожа..чолку забула зробити...Нінок марципан, хороша штука,він смачніший..але я на мастиці поки що все роблю..д
А в мене перший тортик для хрещення немовляти. Всередині медовик, сметанковий крем, ММ.Вага більше 5 кг бо аж вага зашкалила електрона. Критика приймається всяка.
Торт фотографувала вже на дворі коли забирали, бо не встигла.