Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
yaarysya, Іринка, тортики суперові. Бачу аерограф став до ппраці)))) і як тобі з ним працювати? Як на мене пофарбовано просто клас, взагалі тортики такі веселі вийшли. І ще цікавить як шаочка грибка тримається, ніжка не просіла?
Досі я тільки переглядала Ваші фото, а сьогодні вирішила показати і свої роботи. Ну я ще початківець в цій справі, але дуже вона мені подобається. "Кітті для Каті". Торт для донечки. Всередині "Стефанка", вага біля 2кг, ММ "Одиничка для Лізи", всередині "Артек", вага 1,700, мм "Для юного каратиста" в подарунок, всередині"Празький", вага 2 кг,фігурка з молочної мастики , аплікації мм.
Як завжди, в мене культурний "шок" від твоіх тортиків! Колобок безподобний, широка гамма кольорів, все пасує. Таінство хрещення- шикарний торт , мені дуже подобаються тортики такого плану. Поясню- чисті однотонні торти , з мінімум прикрас і фактурною композицією зверху, яка "задає тон".Такі тортики дуже оригінально і вишукано виглядають. А мені так хочеться навчитись такоі красоти... Дуже гарні торти в нашоі Musya, були завжди гарні- а щось за остатні 3 міс . мені ну трохи інші стали, ще гарніші і якісь чіткіші , чи що. Не можу пояснити, не знаю, чого таке відчуття- вже таки твій стиль просліджується в кожному торті.