Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Дуже гарно, все хочу спитати про мастику молочну, якщо є залишки вона зберігається чи то вже відход, чи можна щось зліпити і підсушити для наступного торта,( дуже хочу спробувати ту мастику)
Ні в якому разі не відходи.Можна зліпити на другий торт,або зберігати в холодильнику в щільно закритому пакеті,перед роботою витягнути нехай постоїть з годинку,також розігріваю трошки в мікро,якшо мені вона не подобається то додаю сік лимона,або лимонна к-та розведена у воді...перемішую і все.
Привіт , дівчатка!Ще не все переглянула- а то що побачила , просто СУПЕР! Це про Soni шедеври(інакше іх язик не повертається сказати). Все гарне , яскраве , просто прелесть. Приймайте Машу з кульками , шоколадні коржі, крем ганаш білий , другий крем - вершки , прослойка бізе з горіхами , 3.6 кг , ММ , мішка Шм.P.S. Метелики куплені , 10 грн 6 шт , мала на всяк випадок- ото і сьогодні наліпила.
Soni, У вас Як завжди торти неперевершені, вищий клас! нінок, тортик гарненький, ліпка Маші і медведя теж на високому рівні ( моя думку), ви теж майстриня-скульптор, одним словом ви молодці!!!!!!!
ви теж майстриня-скульптор, одним словом ви молодці!!!!!!!
До мене на "ти", будь ласка.З мене така"майстриня" - ну то "просто капєць".Я аж розсміялась . Якби ви дівчатка бачили як ту Машу ліпила і що "приговарювала"- то точно не казали би мені компліменти.Правда , старалась і получилось те, що є. Всім дякую за похвали і плюсики , дуже приємно - особливо після" лєпки Машуні" і стілького стресу.
Молодець !!!! ,акуратно!!!! дуже гарний тортик,а начинка супер смачна,ліпка чудесна чесно-чесно дуже гарно...Я як ніхто тебе розумію ,шо Машу ліпити то можна інфаркт дістати,але мусимо вчитись самі....така наша доля Soni, ти молодець, твої тортики просто супер....я вже собі думаю ,що в тебе певно фабрика тортів... ти естафету перейняла від Волошки ...правда щось її не чути...Звичайно я сміюся і бажаю тобі і всім багато -багато тортиків.Дякую дівчаточка за добрі слова і "+" я Вас Всіх дуже люблю...Ви ж мої віртуальні подружки
і не тільки ту Машу. мені не давно знайома натякнула, що мала хоче Рапунцель, це для мене просто удар нижче пояса. Я ніц не вмію обличчя ліпити, навіть не знаю з якої сторони, чи то молд купити?