Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
торт" Таїнство Хрещення"(не запланований , просили зробити в пятницю ,а в мене ше "Колобок " в процесі роботи....(((одне крило добре не підсохло,то пташки їх на фото ледь замітно,підпирають...та взагалі хотіла по-іншому зробити ,а часу небуло... вага 3.4 кг,бісквіт,карамельне,вершкове суфле,персики ,молочна мастика.
Дуже гарно виконана робота,тільки,хоч вбийте мене,не розумію,як можна покласти немовлятко на хрест.Знаю,що роблять таке,бачила,мені одна потенційна замовниця фотку таку скидала.Я б не зробила цього,навіть якщо б втратила замовника.Це неправильно!!! muzarom,гарненький боб,ротик трошки замалюсінький до таких очей,та й до габаритів.
Цитата: musya
торт"Колобок на пеньку"
Як завжди -класно,особливо зачіска в Колобка прикольна!!!
Це точно, але все рівно тортик гарненький і мені подобається Поки я писала, musya свої тортики виставила. Дуже гарні, така майстерна робота . Марічка(musya),я завжди милуюся твоїми тортиками , Молодчинка!
Які прикмети?-для мене то є неправильним! Люди розп"яли Ісуса на хресті,які ще можуть бути прикмети?????? Для чого на хрест класти дитину? Та покладіть її на якусь квіточку,на подушечку,на килимок,та на будь що,тільки не на хрест!!!!!! Я не є фанатично релігійною людиною,але вважаю,що це дуже не правильно і ніщо і ніхто мене не переконає в зворотньому. Думаю,якби показати цей тортик священнику,він теж назвав би це неправильним.В кожного своя думка,але люди інколи просто роблять щось не задумуючись. Це як кадр з фільму про сатанистів. Лесик-лисик,не ображайся,сам тортик,не враховуючи хреста,- чудовий!!!!
musya, Як завжди тортики не перевершені, особливо на хрещення. Єдине питання, підставка, якою покриваєте торт, я так пам'ятаю це плівка. А яка саме, вона підходить для харчових продуктів і де купуєте? Вибачайте за купу питань, та давно вже хотіла спитати.
Якшо чесно мені теж кинулось в очі, дитинка на хресті, то не пасує так робити, бо всі ми знаємо що таке Хрест...але....кожен має свій вибір, а може коли робиш навіть не задумуєшся на релігійні теми?бо кожен переживає щоб тортик вийшов акуратний, Всім дівчаткам дякую за "+" galalviv, yaarysya, Яілатан, Дякую за коменти
Щодо підставки,то пінопласт покритий на двост.скотч білою підложкою.Можна золотою ,купляла в Лілі на Хлібопічці.Колись самоклейку купляла,але знею багато мороки ...вирізай,та й по товщині тонша.