Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
musya, повторюсь,але як завжди - супер,дуже акуратно і гарно. Маю питання:низ-це в тебе бордюрчик спеціальний є ? Ну ,напевно, що так,а от покривала ти його кандуріном вже на торті?-дуже акуратно і ніде не замазано!,чи на столі,а потім переносила на торт?
musya, повторюсь,але як завжди - супер,дуже акуратно і гарно. Маю питання:низ-це в тебе бордюрчик спеціальний є
Скопіювала , бо добавити немає що- як завжди, дуже акуратно (ну просто дуже ) і гарно. Теж мене цікавить той бордюрчик - щось знайоме, але не знаю, дуже він гарний і делікатний. Думаю, що кандуріном на столі покривала, бо на торті важко би було края зробити.А може... Я просто "полюбляю " кандурін і ще не вмію (чи не можу?... ) так акуратно , як ти.
maryana, Барвник в мене AmeriColor, чорний, правда добавлений в шокомастику. Діватка, всім велике спасибі за відгуки і плюсики в репутацію Окремо дякую Іринці-yaarysya за горіхові коржі, а також Галі-galalviv за кавовий крем
Дуже красивий тортик вийшов! Кожна господинька має свій стиль!) Ангелочок класний 3D – гарно виглядає!!! Маю одне маленьке зауваження) я б папірус зробила трошки менший, або прямокутний по формі самого тортика))) Надпис на папірусі просто шикарний!!!!!!
Заходиде на Хлібопічку ось тутСП займається Юля,проходите реєстрацію,пишите їй в приват чи на форумі ,що бажаєте зробити замовлення,нехай вона висле вам силочки по сайтах,і все Ціни там у фунтах 1фунт---13.4грн приблизно,)+ПДВ+доставка з Англії,короче дорогувато,але в наших магазинах дорожче,хіба Китай виручає,але в них нема стільки асортименту продукції,такшо плунжера,вирубки на те, там не дивлюсь.ВСІМ УДАЧІ!