[quote=наталька]Вікусь, ти для мене Америку відкрила, бо я з тими тонесенькими джгутиками вже замучилась, вони ніколи практично одинакові не виходять і ще тріскають, а от зі шприцом обов*язково спробую, [/quote]То саме , я вічно мучусь і нерівномірно виходить .Дякую за підказку!
Христина - дуже гарні Боби , маєш "своі тортики" , неподібні до інших , для мене це вже майстерність висока. Боби цікаві , нетипові , дуже гарні.
[quote=наталька]дівчатка приймайте мого другого Губку Боба[/quoМені Боб подобається , низ -нічого я не бачу, оформленя кремом , думаю, то твоя задумка. Пропорціі нормальні , мені взагалі Боб- то хто як хоче , хай так і робить, бо головне в ньому-(як на мене) щоб веселий був .
Лунтік в Іриски класний, кольора хороші.Тортики у всіх вдались.!
Я з тортиком "Для Анічки" , (правда його можна сміло називати Лялька -2, чит 3 , не помилюсь...
), вони вмене всі однакові, аж незручно. Доробляла вночі і зранку з малим, то трошки кривенькі ленточки і лялу не по центру розвернула- а не могла змінити, бо на СМС все ліпила, бо все поспіхом. Всередині все то саме, як завжди, ганаш білий під мастикою, ММ, оздоба і фігурки Мм+ЖМ 1:1.,(личко марципан) 3,2 кг