Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
І я до вас з тортом Губка Боб, це мій другий, перший робила, ще пів року назад, то не дуже вдався
Вага, 1,7 кг, клас. бісквіт, крем сматана зі згущонкою, арахіс, ММ. Шокомастика, як завжди не вдалася, тому вийшов Губка Боб рвані штани , але дітям це не помішало, хоча мені дуже соромно
Дуже цікавий тортик , акуратно зроблений , кольори поєднуються один з одним. Плюсики вже не ставляться- завтра поправлю Бачу що то тепер окрема темка- ставлю тут. Тортик "Причастя Марти" , мій незмінний набор - бисквіт, сирний крем+персики, ММ , ЖМ , білий ганаш під мастику , 3,2кг. Недоліків трохи є, ангелочок грубеньке личко і очі чогось зовсім не виходили, а переробляти немала як... Надіюсь, наступний раз має краще вийти,... (ідея баранчика ідеякі деталі взяті з нету ще раніше).
"Причастя" Вчора зробила тортик) Трошки бантик не вийшов, треба було зробити більш приплюснутий) Ангелятко то молд, заказувала по інтернету, думала що буде більший, але...( Вага 3,5 кг. В середині бісквітна, макова, шоколадна паляниця + сметанка (так хотів замовник)
Pito4ka, Боба робила з окремих кольорів мастики, Очі аплікація, чорні смужки жгутики мастики (дуже тонко розкатувала). Обличчя попереднього боба робила з коричневого гелю, не той ефект)
Христина), Дякую за відповідь. А з тоненькими жгутиками - можу підказати - натаптую мастику у шприц 20куб, нагріваю в мікрі і тоді видавлюю жгутики на пудру - рівненько і трохи швидше, ніж розкачувати)))) Може пригодиться))) я в машинках такими жгутиками оформляла рот, очі і все інше
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Гарну тему відкрили дівчата!!! Я теж робила тортик на перше причастя для хлопчика Тортик "Для Ромчика" вага 3,5 кг в середині бісквіт на кипятку, персики, ківі, крем від сакури ШМ.