Можливо вас,як і мене підтримає перегляд сюжету про дуже позитивну людину.Нік Вуджіч народився 4 грудня 1982 року в Мельбурні (Австралія) в сім'ї сербських емігрантів-християн. Його батько Борис Вуджіч - пастор, мати Душка Вуджіч - медсестра. Нік народився абсолютно здоровим хлопчиком ментально за винятком того факту, що у нього не було жодної з чотирьох кінцівок. Незважаючи на це вже в сьомому класі Нік став старостою класу, брав участь у кампаніях по збору коштів на благодійність.
У 17 років він почав виступати перед своєю церковною групою і незабаром відкрив некомерційну організацію "Життя без кінцівок".
У 2005 році Нік Вуджіч був номінований на премію "Молодий Австралієць Року". У 2009 році Нік знявся в одній з основних ролей короткометражного фільму "Цирк Метеликів".
Нік є мотиваційним оратором. Він об'їздив понад 26 країн, виступаючи в школах, університетах та інших організаціях. Також він бере участь в телешоу і пише книги. Його перша книга "Життя без обмежень: Натхнення для абсурдно хорошого життя" вийшла в 2010 році. У своєму знаменитому мотиваційному відео No arms, no legs, no worries Нік каже: "Я повинен сказати вам, що коли мені було вісім років, я як би підвів риску свого життя і подумав: я ніколи не одружуся, у мене ніколи не буде роботи, у мене ніколи не буде життя, повної сенсу. Яким же чоловіком я можу стати, якщо я навіть не можу тримати свою дружину за руку! ..
Але сьогодні я ділюся з вами життєвим досвідом - як мені вдалося впоратися з побутовими викликами і труднощами, і як я отримав в життя нову перспективу: бути вдячним, мріяти зухвало і по-великому, і, саме головне, ніколи не здаватися. Тому, сьогодні я хочу поділитися з вами відкриттями, засвоєними з мого життя, які ви зможете використовувати для себе. Бути терплячим - красиво. Знаєте, це найкраща річ . Але я розумію, що, можливо, у мене немає рук, щоб тримати за руки дружину ...
Але коли настане час, я буду здатний зберігати її серце. Повірте, тоді мені не знадобляться руки, щоб тримати її серце ".
Повідомлення відредагував Ксенічка - 10 квітня 2013 00:50