Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 "Гормон щастя" або життя без депресії., Українки живуть без депресії чи не так?
Ксенічка
25 лютого 2012 11:47
Повідомлення #31


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Цитата: Roksolana
але хочу сказати одне, треба молитися більше особливо коли щось погане в голову лізе.

Цитата: Ластівка
Просто хочеться, щоб ми уважніше ставились до тих, хто поряд, щоб не відмахувались від їх проблем, бо треба замовлення на торт зробити, розумієте про що я?

Цитата: lana
я думаю й про те, що це зовнішнє, те , що бачимо ми, а є в цих історіях ще й інший світ, прихований від інших, світ душевного нестерпного болю, про який, як у Л.Глібова, "Навіщо теє людям знати..." чи , як у М.Лермонтова, "А душу можно ль рассказать?"

Цитата: Христя
..Я ніколи і нікому не побажаю відчути справжнє трактування цього слова.....Будьмо щасливими....Адже щастя так поруч...зараз, в цю хвилину,біля вас....Слід лиш правильно його розгледіти і відчути, а не шукати десь далеко-далеко.......

Дякую,що кожна по своєму але ви відгукнулись та внесли зернинку істини в цю тему.Доповнюючи одна одну ми на хвилю розвіюємо те,що підкрадається зненацька до кожного з нас хоч на мить але буває.
Цитата: Ластівка
коли людині просто фігово то їй і сюди не хочеться заходити і читати наші щасливі дописи, правда?

Але хочеться вірити,що можливо якісь слова зможуть зачепити і людина розчинить свій внутрішній світ у круговороті задушевних бесід господинь dreamfood .
Перейти на початок сторінки
наталька
25 лютого 2012 11:52
Повідомлення #32


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
дівчатка, прочитала я все від корочки до корочки, і хочу сказати одне, дипресія це не болячка до з якою можна піти до лікаря, і випивши пігулку виздоровіти, це душевна хвороба, яку потрібно обережно і вміло!!!! лікувати, депресію дійсно лікують місяцями чи роками, вона часто дає рецедиви, і такі люди дійсно є важко хворими, які частіше лікуються у стаціонарі, вони схильні до всяких рапдикальних вчинків, в тому числі і до самогубства, так шо до депресії потрібно ставитись зі всією відповідальністю і серйозністю.А те що ми більша половина дівчат, і я в тому числі, називаєм дипресією то є , навіть незнаю як сказати, перепад настрою, гормональний збій, чи ше щось, і дійсно як сказала Лана, не дай нам Бог дізнатися про ту депресію ближче! а так наш настрій можна підняти поговоривши з подрогую, чи тут на форумі, мені наприклад то помогло, поговорила з дівчатами, і якось лекше стало, не дарма кажуть, що якшо розказати про свою проблему, то вона стає як мінімум в двічі неважливою, і легшою до виконання!

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
25 лютого 2012 12:04
Повідомлення #33


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Цитата: наталька
не дарма кажуть, що якшо розказати про свою проблему, то вона стає як мінімум в двічі неважливою, і легшою до виконання!

Наталя.Добре сказано.Тому як добре,що тут так багато однодумців.Ми можемо зробити життя один одного хоч на краплю але легшим.

Повідомлення відредагував Ксенічка - 10 квітня 2013 00:46
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
25 лютого 2012 12:11
Повідомлення #34


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Можливо, я помиляюся, але для мене депресія - то вже кінцевий результат усіх наших переживань та нервів. І щоб не докотитися до кліничної стадії))), завжди згадую Мюнхаузена, який сам себе за волосся з болота витягнув - бо НІХТО, окрім тебе самої це не зробить!!! Поговоривши з подругою, може стати легше, але остаточний вибір - за тобою, чи лишатися в тому болоті внутрішніх негараздів з усіма можливими наслідками, чи гнати геть ті всі погані думки. а от якою дорогою іти до виходу - то вже у кожного індивідуальне - комусь церква, комусь салон краси))))

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Klybnichka
25 лютого 2012 12:26
Повідомлення #35


Молода господинька
  • 34

Репутація: 474
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 273
Реєстрація: 20.04.2011

ICQ:--

Бали: 1481
Ксенічка,
Дійсно багато написано - важко все переосмислити. Часто ми "спекулюємо" словом "депресія" і вживаємо його тоді , коли просто поганий настрій, погода чи ще якась фігня... Тому треба розрізняти, коли справжня депресія - велика втрата, хвороба когось з близьких, психічні розлади, а коли депресія вигадана - чоловік не купив 5 шубу чи не повів до ресторану, чи критичні дні...
Цитата: Ластівка
коли мені погано - то нікуди і ні до кого не йду!

В мене багато друзів і знайомих, але нікому з них я не відкриваю душу до кінця...Бо люди є різні - хтось вислухає, зрозуміє, щось порадить, а дехто ще й по-злорадствує... Коли мені погано на душі - я намагаюся проаналізувати ситуацію, вияснити для себе - чому мені погано? Що я не так зробила? Що треба було зробити по-іншому? А, може, і не треба було по-іншому робити? - роблю висновок для себе і мені стає легше.
Дуже люблю різні мудрі афоризми. Недавно прочитала таку фразу: У кожної людини є вибір - нарікати на своє життя і жалітися, що нема того чи того, або радіти тому, що в нас є і дякувати за це Богу. Я вибрала для себе - другий варіант і намагаюся себе перестроїти. Звичайно, треба ставити перед собою життєві цілі, працювати над їх досягненням, не зупинятися... Але не нарікати...
Бажаю всім нам позитивних емоцій і завжди хорошого настрою! Цінуєте - все, що маєте... :a0a:
Перейти на початок сторінки
Лесюня
25 лютого 2012 12:32
Повідомлення #36


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дівчата! Хочу вам сказати, що вчасна темка. На дворі зима воює з весною, а ми у своїх головах воюємо самі з собою. Мені теж дуже знайома ця "хандра", як я називаю цей стан душі. Погодьтеся зі мною, як тільки пригріє сонечко, розтопиться сніг, і ми одягнемося у весняний одяг, здавалось нашій "хандрі" і сліду немає. Таке воно життя. А щодо до депресії. Ми звикли вже до цього слова і вживаємо його як щит, яким прикриваємо всі свої душевні переживання. Буває так, що от депресія тебе поглинула повністю, так думаємо ми, а насправді варто послухати, напрклад, як твоя дитина розповідає вірш. і ти вже сама щаслива мама на світі. Це, правда, все відносне. В кожного з нас своя біль, свої переживання і своя історія тим чи іншим переживанням.
Перейти на початок сторінки
olg.gonchar
25 лютого 2012 13:34
Повідомлення #37


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Klybnichka,
Абсолютно поділяю вашу думку, особисті проблеми на те і особисті, що ми тільки самі можемо знайти вихід із них. Більше того, я вважаю(це моя думка) свого роду, навіть егоїзмом, свої проблеми згромаджувати на інших людей. З друзями ділюся оптимізмом і хорошим настроєм. Але коли мене просять про допомогу-обов"язково допомагаю, що в моіх силах. Все залежить від характеру, є люди , котрих найменші проблеми морально паралізують і їм вкрай необхідна підтримка. Отак і живемо як "+" і" -", доповнюючи один одного. А депресія як клініка, не дай Господи нікому, це дуже важке психічне захворювання, тут порадами не поможеш.
Перейти на початок сторінки
Ластівка
25 лютого 2012 21:16
Повідомлення #38


Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010

ICQ:--

Бали: 2171
О, яка в нас філософська темка вийшла :) А я все чекала тут на Ланочку, вже й панікувати трошки почала. Ото ще б Лінгродочку почитати - геть заспокоїлась би, а так не спатиму...
Щодо отих розмов на рах. "комусь пожалітись". В мене є така парочка- третя жалільниць, що я від них тікаю як тільки побачу. Є такі знайомі постійні скиглики, ну все у житті не так: і свекруха, і невістка, і внуки, і продавщиця, і на роботі - ото послухаєш таку з пів-години і відчуваєш, що голова тріщить по швам у прямому значенні. Ото слухаєш і дивуєшся як людину нічого не тішить, ні сонечко, ні перша квітка...але цьому є пояснення, я називаю їх енергетичними вампірами і намагаюсь уникати спілкування

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
наталька
25 лютого 2012 21:27
Повідомлення #39


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Цитата: Klybnichka
Бо люди є різні - хтось вислухає, зрозуміє, щось порадить, а дехто ще й по-злорадствує...

Цитата: Ластівка
я називаю їх енергетичними вампірами і намагаюсь уникати спілкування

дійсно, не все з людиною вгадаєш, до якої можна пригорнутися серцем і душею, хтось насправді тебе підтримає, а від когось тільки погіршиться настрій,

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
25 лютого 2012 21:50
Повідомлення #40


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
На моє щастя, в моєму житті є тільки хороші та добрі люди. Ніяких вампірів я просто не бачу. І не вірю в них. Я з радістю підтримую того, хто потребує допомоги, а деколи і мені хочеться поплакати, хочеться, щоб хтось послухав, сказав, щоб не брала собі дурного до голови :smile: бо я така, що дуже люблю з мухи робити слона)))) і дуже невпевнена в собі))) От деколи надають мені коліжанки по чолі тай мені легше стає :m05108: і тішусь і першим квіточкам, і сонечку, і всьому підряд))

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 квітня 2024 12:33

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 20
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100