Єднаймося браття! 1.За правду, мир і за країну І за Дніпро, і за калину За наш народ, щоб добре жив Всі об’єднались хто служив! Приспів: Єднаймося браття В єдину родину. Єднаймося браття За рідну країну. Єднаймося браття В цей час нелегкий. Нам вірно послужить Наш дух бойовий! 2.Афган пройшли, гарячі точки Країно - це твої синочки! Ніхто не гнувся, не стогнав. За що боролись, кожен знав! 3.Вперед брати, в єднанні сила! Ця сила воїнів зміцнила. Честь України, наче стяг Ми відвоюємо в боях. Приспів 4. На Сході бій,гарячі точки Ми знаєм - там наші синочки. Вони воюють за всіх нас. За мир, за спокій, за Донбас! Приспів 5. Дай Боже, нам мудрість і силу Захисти Схід, матір й дитину. Спаси вкраїну від війни, Там гинуть кращії сини! Приспів 6. Гріхи приховують злодії. Все зійде з рук - вони в надії. Та кара кожного знайде, Суд Божий їх не обійде. Приспів 7. Усе приховують злодії, Війна в наш край іде з Росії! Нас розколоть хоче вона, Господь же всіх нас об’єдна!!!!!!! Приспів
Один чоловік і жінка постійно сварилися. Одного дня чоловік пішов порадитися зі священиком, що має робити, щоб у сім’ї була любов і злагода. Священик порадив йому щоденно спільно молитися. Та жінка ніяк не хотіла з ним спільно молитися. Якось під час чергової великої сварки вона кажедо чоловіка: „Не хочу з тобою дальше жити, завтра подаю на розвід”. „Добре, жінко, - промовив чоловік, - але доки розійдемось, дуже тебе прошу востаннє разом помолитися”. Нарешті якось жінка погодилася на останню спільну молитву. Чоловік побожно розпочав молитву „Отче наш”. Коли дійшли до слів „і прости нам провини наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим”, жінка розплакалася. Після молитви вона кинулася йому на шию і просила пробачення. З цього часу в їхній сім’ї був спокій і злагода.У прощенні провин, оздоровленні з образ пам’ятаймо завжди про чудесний Божий лік, блаженство милосердя: „Блаженні милосердні, бо вони зазнають милосердя” (Мт. 5, 7).
--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Дивно, що 100-гривнева купюра нам здається такою великою, коли ми її залишаємо в церкві, і такою малою - коли залишаємо її на ринку. Дивно, що година, проведена за читанням молитов, поминаючи Бога, нам здається такою довгою, а година, проведена біля телевізора - такою короткою. Дивно, що, читаючи молитву, ми ледь збираємося з думками, тоді як у розмові з приятелем це для нас не складає ніяких труднощів. Дивно, що ми так радіємо, коли оголошують додатковий час футбольного матчу, і скаржимося, коли проповідь затягується довше звичайного. Дивно, що нам так важко змусити себе прочитати хоча б одну главу Біблії, і так легко ми читаємо сто сторінок роману, що сподобався. Дивно, що в концертному залі всі люди прагнуть в перші ряди, а в церкві - в останні. Дивно, що нам так важко вивчити одну молитву, і ми так легко запам'ятовуємо і переказуємо чутки. Дивно, що ми так легко віримо в написане в газетах, і нам так важко повністю увірувати в написане в Слові Божому. Дивно, що кожен з нас бажає увійти в Рай і не хоче обтяжувати себе стараннями для його набуття. Дивно, що майже кожен з нас одночасно є і суддею та адвокатом: коли мова йде про чужі гріхи - ти суддя, а коли мова йде про власні гріхи - ти адвокат. Дивно, що, прочитавши ці рядки, майже кожен з нас вважатиме їх актуальними для інших і не маючими відношення до самого себе. (ІЗ РЕЛІГІЙНОГО ЧАСОПИСУ)
Один підприємець по вуха загруз у боргах і вже не бачив виходу зі сформованої ситуації. Кредитори насідали на нього. Постачальники вимагали оплати.
Він сидів на лавці в парку, опустивши голову на руки, гадаючи, що ж може врятувати компанію від банкрутства. Раптом перед ним з'явився якийсь старий. - Я бачу, що вас щось турбує, - сказав він. - Не поділитеся? Підприємець розповів йому про свої проблеми, нестачі грошей і відмовах банку видати хоч якийсь кредит для розкрутки. Старий слухав, не перебиваючи, а потім сказав: - Думаю, я можу вам допомогти. Він запитав у підприємця ім'я, виписав чек і сунув його в руку здивованого чоловіка. - Візьміть ці гроші. Зустрінемося тут рівно через рік, і ви зможете віддати мені їх назад. Потім він повернувся і зник так само швидко, як і з'явився.
Підприємець побачив у руці чек на суму $ 500 000, підписаний ім'ям «Джон Рокфеллер», одним з найбагатших людей світу.
«Я можу покінчити з усіма проблемами в одну мить!» - Подумав він. Але замість цього підприємець вирішив покласти чек в сейф. Одна тільки думка про його існування давала йому сили виробити спосіб зберегти свій бізнес.
З знову зрослим оптимізмом він уклав вигідні угоди і розширив умови оплати. Йому вдалося зробити декілька великих продажів. Протягом декількох місяців він вибрався з боргів і знову став заробляти гроші. І рік тому він повернувся в парк з тим самим чеком.
У уговоренное час старий знову з'явився. І в той момент, коли підприємець хотів уже було повернути чек і розповісти про свої успіхи, раптом підбігла медсестра і схопила старого.
- Я так рада, що нарешті впіймала його! - Вигукнула вона. - Сподіваюся, він не турбував вас. Він завжди тікає з дому, і розповідає, що він Джон Рокфеллер.
Підприємець стояв приголомшений. Протягом усього року він крутився і робив бізнес, купуючи і продаючи, в повній впевненості, що в будь-який момент йому на виручку можуть прийти півмільйона доларів.
Раптово він зрозумів, що не гроші, реальні або уявні, перевернули його життя. Його нова впевненість надала йому сил домогтися всього того, що він тепер має.
--------------------
Зірка, Дарка, дуже дякую за такі чудові повчальні приччі, чи статті. Дещо скопіювала з вашого дозволу і даю собі на фейсбук сторінку, дякую ще раз дівчата!
--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
В одній сім’ї всі діти у ранньому віці навернулися до Господа. Коли священник запитав маму дітей про секрет, чому її діти так скоро прийшли до розуміння правди, мати відповіла: “Коли мої діти були ще маленькими, я купала їх вранці. Я спрямовувала своє серце в молитві до Бога, щоб Він очистив їх кров’ю Сина Свого і зберіг їх від усякого гріха. Коли я їх одягала, я просила Бога, щоб Він одягнув моїх дітей в одежу праведності Свого Сина. Коли я їм давала їсти, я молилася, щоб Він наситив їх Своїм хлібом життя. Увечері, коли я клала їх спати, я доручала їх під милостиву охорону Божу. Коли у недільні дні я одягала їх, щоб вести в церкву, я просила Бога, щоб їх серце було домівкою, де б міг поселитися Дух Святий. Коли я посилала їх в школу, я супроводжувала їх молитвою, щоб Господь направляв їх дорогами правди, які ведуть до життя вічного. Так я постійно носила своїх дітей на руках моєї молитви, і Господь потурбувався про них. Це не мій труд, а Божий.” (ХРИСТИЯНСЬКА ПРИТЧА)
--------------------
Щасливі люди не завжди мають все найкраще, просто вони приймають з радістю те, що зустрічається їм на життєвому шляху.Взявши десятиліття повоєнних років наших батьків ,вони раділи найменшому щастю ,дякували Богу за хліб на столі і весело разом жили сім"ями у батьківських хатинах.Були по своєму щасливі і радісні бігали босоніж по ранковій зеленій траві .У сільскому клубі коли крутили фільм -це було велике свято.Від старих дідусів і бабусь до малої дітвори дивилися кіно..Потім довгі і щирі розмови цих простих людей і звінкий сміх замурзаної дітвори з палочками льодяниками в руках.І потім веселі пісні на сільській вулиці. згадую немовби сон ,немовби уява пропливають у моїїй пам"яті.Старенька бабця Марунька несла нам дітлахам велику миску пампухів і говорила ":Їжте маленькі .я ще спечу і ще молочка свіжого наливайте".Хоч бачили ми ,що в торбині муки яка стояла на ганку в куті мало залишилось .Із сльозами на очах зараз згадую цю згорьовану .згорблену долею і повоєнною нуждою стареньку жінку .Царство Небесне Вам дорога бабцю --своїм прикладом Божої Любові , багато із нас тих замурзаних сільских дітей, пронесли цю Божу Любов по життю, навчаючи також доброті і милосердю своїх дітей....
--------------------
Мудра притча про те, як обставини змінюють людей: Одного разу до батька прийшла дочка, молода жінка, і з сумом сказала: - Тату, я так втомилася від усього, у мене постійні труднощі на роботі і в особистому житті, вже просто немає сил ... Як справлятися з усім цим? Батько відповідає: - Давай я тобі покажу. Він ставить на плиту 3 каструлі з водою і приносить моркву, яйце і каву. Опускає кожен інгредієнт в окрему каструлю. Через кілька хвилин вимикає плиту і питає доньку: - Що сталося з ними? - Ну, морква і яйце зварилися, а кава розчинилася, - відповідає дівчина. - Правильно, - відповідає батько, - але якщо ми подивимося глибше, то виявиться що морква, яка була твердою, після окропу стала м'якою і податливою. Яйце, яке раніше було крихким і рідким, стало твердим. Зовні вони залишилися такими ж, але внутрішньо змінилися під впливом однакового ворожого середовища - окропу. Те ж відбувається і з людьми - сильні зовні люди можуть розклеїтися і стати слабаками там, де крихкі і ніжні лише затвердіють і зміцніють ... - А як же кава? - Здивовано запитала дочка. - О, кава - це найцікавіше. Вона повністю розчинилася в агресивному середовищі і змінила його - перетворила окріп в чудовий ароматний напій. Є люди, яких не можуть змінити обставини - вони самі змінюють їх і перетворюють на щось нове, отримуючи для себе користь і знання з ситуації. Ким стати у важкій ситуації - вибір кожного.
Що Бог дав мені сьогодні? Він дозволив знову прокинутися зранку, пізнати багато нового, побачити людей, які для мене дорогі, природу, яка нас оточує. І ще Бог дав мені день, щоб стати кращою...
--------------------