Якщо, розуміючи що свята от от ступлять на поріг вашого дому( а час плине ой як швидко) , а настрою відповідного так і не з"явилось..спробуємо все відрегулювати))..Запасемось чуть..чуть..вірою в дива і позитивним настроєм і почнемо..
Продовжимо...
Напишіть з дитиною лист до Миколая...
Дитина пише лист а ви не лише дізнаєтесь, що хоче ваша дитина, а й допоможе розвинути її фантазію та творчі здібності. А ще просимо з дитям вечірком під час молитви подаруночок від Господа для усієї родини.
фото Анни Волкович..
Повідомлення відредагував Ксенічка - 22 листопада 2013 19:46
Учень звернувся до вчителя з питанням: — Що таке любов? — Уяви собі воду. Морська стихія може бути тихою, мов дзеркало, що пестить око, відображає сонячне проміння, народжуючи грайливі відблиски. Може бути і бурхливою смертю, що топить кораблі, змиваючи з лиця землі маленькі села і великі міста. Може впасти з небес і відродити пустелю, а може згубити все живе на багато миль навколо жорстоким потопом. Може виявитися тією краплею вологи, здатною зберегти життя в пустелі, а може виявитися останньою краплею терпіння. Все це і є любов.
--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Може виявитися тією краплею вологи, здатною зберегти життя в пустелі, а може виявитися останньою краплею терпіння. Все це і є любов.
Darka, так правдиво та життєво.Дякую.
Притчі 10:12
12. Ненависть побуджує сварки, а любов покриває всі провини.
Євангеліє від Матвія 19:19
19. Шануй батька та матір, і: Люби свого ближнього, як самого себе.
Євангеліє від Матвія 5:43-46
43. Ви чули, що сказано: Люби свого ближнього, і ненавидь свого ворога. 44. А Я вам кажу: Любіть ворогів своїх, благословляйте тих, хто вас проклинає, творіть добро тим, хто ненавидить вас, і моліться за тих, хто вас переслідує, 44. щоб вам бути синами Отця вашого, що на небі, що наказує сходити сонцю Своєму над злими й над добрими, і дощ посилає на праведних і на неправедних. 45. Коли бо ви любите тих, хто вас любить, то яку нагороду ви маєте? Хіба не те саме й митники роблять? (Mat 5:46 UKR)
Євангеліє від Марка 5:25
25. і що Любити Його всім серцем, і всім розумом, і всією душею, і з цілої сили, і що Любити свого ближнього, як самого себе, це важливіше за всі цілопалення й жертви!
Євангеліє від Іоанна 13:34
34. Нову заповідь Я вам даю: Любіть один одного! Як Я вас полюбив, так любіть один одного й ви!
Римлянам 12:9
9. Любов нехай буде нелицемірна; ненавидьте зло та туліться до доброго!
Римлянам 13:8-10
8. Не будьте винні нікому нічого, крім того, щоб любити один одного. Бо хто іншого любить, той виконав Закона. 9. Бо заповіді: Не чини перелюбу, Не вбивай, Не кради, Не свідкуй неправдиво, Не пожадай й які інші, вони містяться всі в цьому слові: Люби свого ближнього, як самого себе! 10. Любов не чинить зла ближньому, тож любов виконання Закону.
Повідомлення відредагував Ксенічка - 23 листопада 2013 13:46
1. Беремо день і добре очищаємо його від заздрощів, ненависті, розпачу, жадібності, впертості, егоїзму, байдужості !
2. Додаємо три повні ложки оптимізму, велику жменю віри, ложечку терпіння, кілька зерен терпеливості і дрібку ввічливості та порядності у ставленні до всіх !
3. Всю суміш, що вийшла заливаємо зверху ЛЮБОВ'Ю !
Тепер, коли страва готова, прикрашаємо її пелюстками
Іваночко, щиро..щиро дякую за такого гарного рецептика!!!!
Цитата: Іванка
Всю суміш, що вийшла заливаємо зверху ЛЮБОВ'Ю !
...............восени ми з чоловіком вигадуємо й випробовуємо нові рецепти кави і не тільки. Наприклад, цієї осені я вперше пекла гарбузовий пиріг. Мушу визнати, що з імбирно-гвоздиковою кавою, за розмовою з коханим, такий пиріг смакує пречудово!.............. Розкажіть, на що осінь надихає вас?(Надійка Гербіш на "Мій Якобс"....)
Імбир залити водою і прокип'ятити протягом 2 – 3 хвилин. У кавовник на фільтрі покласти мед з розмеленою кавою і влити в нього киплячу імбирну воду. Перемішати і залишити остигати і настоюватися. Подавати з вершками за смаком. Рецептик з країни мам..щоденник групи "Кавоманія"
Повідомлення відредагував Ксенічка - 25 листопада 2013 16:06
В час сьогоднішній тривожний.. не спокійний.. хочу додати вам краплиночку тепла від гарної людини та дуже позитивної письменниці.
"Зима не завжди починається легко й приємно. Але затишок у серці й у домі, як і щастя, не залежить від зовнішніх обставин. Адже ми їх творимо самі."
Тож аби початок зими приносив якомога більше радості, ми з чоловіком зосереджуємо увагу на щоденних важливих дрібницях, які укупі складають чудову картину світла й тепла. Тут не потрібно володіти якоюсь особливою технікою чи мати незліченні ресурси. Усе, що нам треба для затишку – це усмішка, що йде зсередини, турбота про інших і улюблена кава. Ну й, звісно, не забувати про найкращі «зимові» прянощі до кави: подрібнені сушені яблука з цинамоном (така приправа часто додається до різдвяного віденського яблучного струдля, але й у каві смакує пречудово, особливо, якщо то кава з молоком); імбир, мускатний горіх, гвоздику та зірочки анісу.
Для когось... Заздалегідь взятися за приготування подарунків до Нового року та Різдва; цього разу не обмежуватися колом рідних і друзів: підготувати подарунки для діток із притулку, хворих у хоспісі чи для самотніх літніх людей із будинку перестарілих. Неодмінно покласти до пакунку щось а) смачне (шоколад, приготовані вдома солодощі, фрукти тощо), б) надихаюче (наприклад, книжку чи настільну гру) в) тепле (шкарпетки, кофту, рукавички) г) кумедне (наприклад, іграшку чи статуетку) д) листівку з підбадьорливими словами. І нехай ваша зима буде теплою, світлою, ароматною й затишною – не зважаючи на погоду за вікном. (Надійка Гербіш для Мій Jacobs http://myjacobs.com.ua)
Повідомлення відредагував Ксенічка - 20 грудня 2013 14:06
.. Сьогодення..Тривога...сум..розчарування..відчай..часом злість яку важко вгамувати..що робити??
"Стихія великого розчарування, напруження і страху, яка поєднана з колосальним піднесенням і мобілізацією, пульсує в наших головах, серцях і душах.
Антиномія протилежних почуттів бентежить, мабуть, всіх. Стоїть питання: властиво, як до цього всього ставитися? Який метод буде найефективнішим для акцій мирного протистояння? Що приведе до реального позитивного результату? Акції, які вимагають пасіонарного, палкого, патріотичного протесту, можна з успіхом проводити лише за певних умов: зовнішніх і внутрішніх, загальних і особистих. Ти і я не можемо контролювати зовнішні і загальні обставини, але ми можемо вплинути – Ти і я – на те, яким є наше особисте внутрішнє розположення для ефективної дії. Щоб осягнути результат, слід бути сфокусованими, зберігати ясне бачення ситуації і формувати чітке розуміння своєї ролі у подіях, на які хочемо впливати.
Для тверезої, стійкої, витривалої дії існує простий і перевірений рецепт. Він забезпечує від гарячкових реактивних кроків чи шкідливої агресії, що призводить до згубного насилля. Щоб в нашому травмованому суспільстві постали справедливість, правда і мир, слід нарощувати глибинний особистий спокій – спокій, не пасивний, а глибоко закорінений, в цьому сенсі радикальний, цілеспрямований. Заохочую кожного, хто відчуває боязнь, збентеження чи зневіру, зупинитися і зосередитися у тихому місці – в кімнаті, в храмі, чи в порожньому офісі. Зупинитися, зосередитися і, якщо можна, запалити свічку перед святим образом. Коли ж Ти не особливо релігійний, спробуй просто побути в тиші наодинці. Зупинившись і зосередившись, опановуй весь шал, який пульсує в думці, тілі і душі.
На цю вправу вистачить 10-15 хвилин.
Нехай перша хвилина піде на втихомирення себе. Може навіть дві-три.
Наступні – спробуй присвятити особистій литанії подяки. Визнач у своєму житті десять приводів для вдячності: особи (батьки, діти, вчителі, друзі), особисті таланти, незабутні пережиття, майбутні досвіди, захоплюючі мандрівки, вражаючі зустрічі, кохання. Перебери думками свій скарб, отриманий від Бога і людей, отриманий, властиво, як дар.
Чималий він! Цей скарб – це знак Твого благословення, Твоєї вибраності, Твоєї Богом даної гідності і цінності. Саме Твоя Богом дана гідність – це та непереможна сила, фундамент Твоєї стійкої постави і джерело наснаги до чесної боротьби за правильні речі.
Отже, Ти заспокоївся і подякував за дари.
Тепер згадай, про що шкодуєш, за що у Бога і у людей хочеш прощення: хоча б 3 приводи. Іншими словами, зроби малий іспит совісті протестувальника. Підказка – Твоя перевага у моральній вищості над суперником.
Насамкінець, подумай про те, чого найбільше прагнеш. Проси про це з глибини душі – у мирі та з надією, що Бог вислуховує Тебе, коли Ти чиниш Його волю. Той, Хто так щедро нас обдарував, і в найближчих тижнях дарує нам свого Сина як немовля, дарує все. Він прагне того, що прагнеш Ти – миру і радості, справедливості та правди в Україні і повсюди на землі.
Спробуй! Це лише лічені хвилини… А боротися слід твердо і тривало.
Моя молитва буде з Тобою і за Тебе.
Автор: Борис Ґудзяк для zaxid.net
Повідомлення відредагував Ксенічка - 21 грудня 2013 14:34
(Надійка Гербіш для Мій Jacobs http://myjacobs.com.ua)
"Настрій усього тижня часто залежить від понеділка, а настрій понеділка – від цілої купи найдрібніших дрібниць.
... я знаю кілька секретів, як подарувати собі найдорожчій радість із самісінького понеділкового ранку. По-перше, не вистрибувати з-під ковдри після першого дзвінка будильника,а потім гасати по дому в пошуках другої шкарпетки, ключів і шапки. Так можна зіпсувати будь-який день. Тож перший із моїх секретів – спокійне (тобто, завчасне!) пробудження із радісною усмішкою. Коли ще є кілька хвилин, щоб поніжитися в ліжку, сказати одне одному щось важливе й приємне, наспівати улюблену пісню в душі, приготувати легкий сніданок і заварити смачну каву, потішити себе улюбленими ароматами… А тоді вже можна і надвір виходити. З приємним настроєм і прогулянковим кроком.
По-друге, подбати наперед про всілякі радісні «несподіванки».Зараз так багато говорять про користь тайм-менеджменту, але рідко згадують, наскільки важливо планувати не лише роботу, але й приємнощі: перерву на каву в затишному кафе за рогом, дзвінок чи мейл коханому чоловікові, неочікуваний подарунок колезі (хай навіть усього лиш її улюблена шоколадка). Робити приємне комусь і собі – чудова мотивація не знуджуватися від роботи й встигати більше.
Нехай ваші понеділки будуть легкими, радісними, сповненими тепла й ніжності! А також вівторки, середи, четверги, п’ятниці, суботи й неділі. Кавового вам затишку!" Господніх благословінь чудовій людині яка дарує такі теплі та добрі казкові хвилі усім щодня!!Як добре що такі позитивні письменниці ще зустрічаються..
Повідомлення відредагував Ксенічка - 23 грудня 2013 23:26
Дорогі дівчата, хто в ці зимові дні святкує пречудесне свято, що звіщає народження Христа, вітаємо вас!!
Нехай Ісус до Вас прийде у цю святкову пору Й благословення принесе з Божественного Двору. Здоров’я Вам, утіх земних і радості бажаєм. Нехай у серці спів дзвенить - Христос ся раждає!