Привіт усім!!! Як там дівчата з дієтами??? Ще хтось тримається??? В мене сьогодні проминув 4 день. Дуже добре себе почуваю, нічого не болить, не тяне мене дуже їсти, тож надіюсь що все ненамарно...дуже дивуюсь сама собі, адже раніше немогла зайти на кухню щоб щось в рот непокласти...а зараз так як для мене того всього не існує. Завтра 5 день і мабуть на перший раз буде останній, бо на неділю намічається маленьке відвідування смачних місць...перейду на дієту за групою крові. А от перед святами знову на гречану дієту і таки на 7 днів....
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Звітую - тримаюся))) Результати зважування скажу вже завтра))) Чесно трималася подалі від вчорашньої святкової вечері( хоча так хотілося м"ясця печеного з майонезом))))) В мене - вже 5 днів. Втрачала багато, бо то все вода виходила, тепер , думаю буде трохи повільніше. Організм звик до кількості їжі, голодною я не ходжу)) Мені дуже подобається!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Привіт , дівчатка! Я витримала 2 дні , нервувалась , на 3тій перешла просто на легше харчування , більшість -салати. Забула сказати головне - Нетік ти молодець , таку силу волі маєш!Я свою , певно , загубила десь...
Костя Люда, ну це так з натяжкою можна назвати овочевим днем))) Якихось попорцій в мене немає, просто намагаюся їсти протягом дня побільше овочів та фруктів. А в основний прийом їжі - обід - протушую в томатному соці заморожені овочеві суміші (покупні), запікаю в мікрі рибку або курятину. Але то все в розумних дозах))))
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)