думаю для початку хоч би після 18 нічого не їсти..
я таке вже пробувала і багато іншого...худання нема, просто вага стоїть на місці... Тому вирішила тиждень худання, а вже потім ті інші для підтримання ваги, щоб назад ненабрати...
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Я на власні очі бачу по своїй кумі результати японської дієти - раз на багато років кума на неї підсідає і результати вражають - її плюс в тому, що організм перенастроюється, а не просто обмежується у вживанні рідини, білків чи вуглеводів. Гречана мені не подобається - знайомі, котрі на ній сиділи, потім на гречку пару років дивитися не могли. А дієта мінус 60 мені імпонує - тільки спочатку себе треба настроїти - а далі все нормально - до 12 можна все (тобто можна навіть щось смачненьке "захомячити" з вечері, а вранці зїсти). Але кожний вибирає спосіб схуднення, виходячи з власних переконань.
я на гречаній сиділа минулого року-скинула,все літо була красивою,а зима і ті свята все спаскудили. Нетік,думаю що завтра почну теж,тим більше компанія є,
А я от вирішила постити , а заразом і схудну)) А от на саму гречку якось не дуже хочеться переходити,, краще вже яблучка, морквочка, капусточка. Це мені більше подобається)))